Onlarda çocuk::.
1.389 görüntülenme · 11 yanıt
gerçekyaşam
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
ALLAHIM ALLAHIM ALLAHIM EY YÜCELER YÜCESİ RABBIM neolur neolur artık bu zulm etmeyide geçmiş kendilerine bunu oyun haline getirmiş gözü dönmüş kafirleri helak et YARABBİM neolur acı merhamet et bu yavrucaklara dayanamıyorum artık ağlamaktan helak oldum her görüşümde çocuklarıma her yemek yedirişimde susup onları o yavrucakları düşünmekten helak oldum ALLAHIM ne olur YARABBİM BİZ NASIL GECELERİ YAVRULARIMIZLA KORKMADAN UYUYABİLİYORSAK O ANALARA VE YAVRULARINADA NASİP ET NE OLUR SANA YALVARIYORUZ O GÜZELLER GÜZELİ RESÜLÜNÜN İSMİ İLE ONLARA MERHAMET ET yahudi milletini helak et amin...........
gerçekyaşamALLAHIM ALLAHIM ALLAHIM EY YÜCELER YÜCESİ RABBIM neolur neolur artık bu zulm etmeyide geçmiş kendilerine bunu oyun haline getirmiş gözü dönmüş kafirleri helak et YARABBİM neolur acı merhamet et bu yavrucaklara dayanamıyorum artık ağlamaktan helak oldum her görüşümde çocuklarıma her yemek yedirişimde susup onları o yavrucakları düşünmekten helak oldum ALLAHIM ne olur YARABBİM BİZ NASIL GECELERİ YAVRULARIMIZLA KORKMADAN UYUYABİLİYORSAK O ANALARA VE YAVRULARINADA NASİP ET NE OLUR SANA YALVARIYORUZ O GÜZELLER GÜZELİ RESÜLÜNÜN İSMİ İLE ONLARA MERHAMET ET yahudi milletini helak et amin...........
amin inşallah inşallah kardeşim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54227-onlarda-cocuk · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ONLARDA HAYAT ÇOK FARKLI Resimler 9 cevap
- Sakin bu namazi cahillere öğretmeyin onlarda yaparlar ve onlarinda dualari kabul olur Genel Konular 2 cevap
- OSMANLI TUĞRALARI..Onlarda ŞAHSİYET VARDI... Resimler 16 cevap
- “BEN DE ALLAH’I YAKARIM” diyen çocuk..! Dini sohbet 5 cevap
- Peygamber Rehberliğinde Çocuk Eğitmek Hadis-i Şerif 1 cevap
- anne ve çocuk(bizde annelerimize nasıl teşekkür ettiğimizi sorgulayalım) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.