Onlarda çocuk::.

1.389 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

Rabbim yardımcıları olsun

Ve o kafirleri El-Kahhar ismi celilesiyle en güzel şekilde kahretsin.

(ente fen surna alel kavmil kafirin)

<DAMLA>

<DAMLA>

<DAMLA>

<DAMLA>

_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

emeğine sağlık...
Rabbım korusun..
kimkimdir

kimkimdir

Mübarek Üye · 6.610 mesaj

Namaz1

Namaz1

Mübarek Üye · 1.934 mesaj

:( sözün bittiği yer burası işte :(
kimkimdir

kimkimdir

beyaz glayör

beyaz glayör

Mübarek Üye · 557 mesaj

Rabbim bu masumlara zulmedenleri Kahhar ismiyle kahretsin inşaallah
kimkimdir

kimkimdir

gerçekyaşam

gerçekyaşam

Yeni Üye · 0 mesaj

ALLAHIM ALLAHIM ALLAHIM EY YÜCELER YÜCESİ RABBIM neolur neolur artık bu zulm etmeyide geçmiş kendilerine bunu oyun haline getirmiş gözü dönmüş kafirleri helak et YARABBİM neolur acı merhamet et bu yavrucaklara dayanamıyorum artık ağlamaktan helak oldum her görüşümde çocuklarıma her yemek yedirişimde susup onları o yavrucakları düşünmekten helak oldum ALLAHIM ne olur YARABBİM BİZ NASIL GECELERİ YAVRULARIMIZLA KORKMADAN UYUYABİLİYORSAK O ANALARA VE YAVRULARINADA NASİP ET NE OLUR SANA YALVARIYORUZ O GÜZELLER GÜZELİ RESÜLÜNÜN İSMİ İLE ONLARA MERHAMET ET yahudi milletini helak et amin...........
<DAMLA>

<DAMLA>

gerçekyaşamALLAHIM ALLAHIM ALLAHIM EY YÜCELER YÜCESİ RABBIM neolur neolur artık bu zulm etmeyide geçmiş kendilerine bunu oyun haline getirmiş gözü dönmüş kafirleri helak et YARABBİM neolur acı merhamet et bu yavrucaklara dayanamıyorum artık ağlamaktan helak oldum her görüşümde çocuklarıma her yemek yedirişimde susup onları o yavrucakları düşünmekten helak oldum ALLAHIM ne olur YARABBİM BİZ NASIL GECELERİ YAVRULARIMIZLA KORKMADAN UYUYABİLİYORSAK O ANALARA VE YAVRULARINADA NASİP ET NE OLUR SANA YALVARIYORUZ O GÜZELLER GÜZELİ RESÜLÜNÜN İSMİ İLE ONLARA MERHAMET ET yahudi milletini helak et amin...........

amin inşallah inşallah kardeşim
NUR__

NUR__

Kıdemli Üye · 325 mesaj

Rabbim yardımcıları olsun

Ve o kafirleri El-Kahhar ismi celilesiyle en güzel şekilde kahretsin.

(ente fen surna alel kavmil kafirin)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.