YARDIM EDİN YAPAMIYORUM ;(

13.497 görüntülenme · 142 yanıt

Paylaş:
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

RE: YARDIM EDİN YAPAMIYORUM ;(

SAĞOL SENDEN GÜÇ ALDIM,YOKSA AKLIMA GELMEZDİ ÖĞRENMEK,NE KADAR SEVİYORUM BU SİTEYİ VE SİZLERİ TABİİ ALLAH İÇİN.YOKSA NE İŞİMİZ VAR BURDA DEĞİL Mİ?EĞLENCE SİTELERİNE GİDERDİK ALLAH KORUSUN.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

BU BENDEN HERKESE
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

Avukat yazdı:
SAĞOL SENDEN GÜÇ ALDIM,YOKSA AKLIMA GELMEZDİ ÖĞRENMEK,NE KADAR SEVİYORUM BU SİTEYİ VE SİZLERİ TABİİ ALLAH İÇİN.YOKSA NE İŞİMİZ VAR BURDA DEĞİL Mİ?EĞLENCE SİTELERİNE GİDERDİK ALLAH KORUSUN.

haklısın ablacım bende SİZİ VE DİĞER ARKADAŞLARIMIZI ÇOK SEVİYORUM ALLAH İÇİN AYRICA RESİM İÇİN SİZ ZATEN BAŞARILIYDINIZ DA TAM ANLATAMAMIŞTIK BİZ...VALLA BEN BOŞ VAKİTLERİMİ HEP ORDA BURDA GEÇİRİYORDUM BU AİLE İLE TANIŞINCAYA KADAR.RABBİMİN SEVGİLİ KULUYMUŞUZ Kİ BURADA BULUŞTURUYOR BİZİ İNŞALLAH ONU ANMAYA ONUN RIZASI İÇİN BİŞEYLER ÖĞRENMEYE ÖĞRETMEYE ÇALIŞIYORUZ .GÜZEL ABLACIM BENİM, İÇİMDEN GELDİ BU GÜLLER SİZE GELSİN...
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

333333 yazdı:

--------------------------------------------------------------------------------
Rûhu kanatlandırıp pervâz ettirecek ve kalbi dâima canlı tutacak tek şey, Yaratıcı'nın hoşnutluğu düşüncesidir.ÇİĞDEMMMM

BUNU YAZAN ELDEN KONUŞAN DİLDEN ALLAH RAZI OLSUN

AMİN GÜZEL KARDEŞİM BU DUAYA CAN FEDA.ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZDEN RAZI OLSUN... HOCA EFENDİ(M.FETHULLAH GÜLEN)NIN SÖZÜ...ONA LAYIK TALEBE OLMAYI NASİP ETSİN RABBİSİM....
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

YA ARKADAŞLAR BEN RESİM EKLEMEK İSTİYORUM AMA YAPAMIYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ.LÜÜÜÜTTFEEEEEEEEEN
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

FATMA_ERGUN yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
CEVAPLA KISMINDA YORUMUNUZU YAZIN .BU ADRESE
http://www.imageshack.us/
GİRİN.ADRESTE GÖZ AT VAR ONU TIKLAYIN AÇILAN SAYFADAN RESİMİNİZİ SEÇİN VE HOS İT TIKLAYIN.SONRA AÇILAN SAYFADAKİ EN ÜSTTEKİ ADRESİ URL Yİ KOPYALAYIN .. VE YORUMUNUZA YAPIŞTIRIN.
B)
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mübarek Üye · 2.624 mesaj

mk5834 yazdı:
guler yazdı:
LÜTFEN GÖNDERDİĞİNİZ RESİMLERİ DAHA ÖZEN İLE SEÇİP ÖYLE GÖNDERİN..VE LÜTFEN ALLAH(CC) RIZASI İÇİN KENDİ RESİMLERİNİZ YAHUT ARKADAŞLARINIZIN RESİMLERİNİ GÖNDERMEYİN..UYGUN VE DOĞRU DEĞİLDİR..SELAM VE DUA İLE..

s.a
kusura bakmayın kişisel resim göndermenin yasak olduğunu bilmiyordum.neyse başka bir resim göndererek hem sizin gönlünüzü alayım hemde pratik yapayım.

bu arada uygunsuz resim yazmışsınız arkadaşlar yanlış anlayabilir.arkadaşlar gönderdiğim kendi resmimdi.

a.s kardeşim..evet kişisel resim göndermekte yasak..daha önce uygunsuz bir resimle karşılaşmıştım..onun için uygun olması için rica ettim.yoksa gönderdiğiniz resim için bu tabiri kullanmadım...teşekkür ederim kardeşim.işte böyle güzle resimler olsun...sağolasın....selam ve dua ile
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mübarek Üye · 2.624 mesaj

guler yazdı:
selamun aleyküm kardeşlerim.nasılsınız.resim 2 şekilde ekleniyor.
1) yeni forum açtığınızda hemen alt kısımda dosya ekle var.ordan kolaylıkla ekleyebilrsiniz.
2)http://www.imageshack.us/ adresine giriyorsunuz.gözat tıklıyorsunuz.resminizi seçiyorsunuz.sonra host it! tıklayıp karşınıza çıkan 3 url adresinden ilkini kopyalayıp paylaşmak istediğiniz foruma yapıştırıyorsunuz..
selam ve dua ile
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

YAA BEN YAPAMADIM.GALİBA ÇOOK BECERİKSİZİM
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

meftun61 yazdı:
YAA BEN YAPAMADIM.GALİBA ÇOOK BECERİKSİZİM

BENCEDE BAKIN YA OLUCAK YADA OLUCAK BAŞARICAKSINIZ BANA NE YADA HİÇ KONUYU AÇMASAYDINIZ.NERDE TAKILDININ SÖYLEYİNDE BAŞARALIM.
BRC

BRC

Kıdemli Üye · 236 mesaj

BEN DE MAALESEF RESİM YÜKLEMEYİ BİLMİYORUM.. DENEME YAPMAM GEREKİYODU.. EN UYGUN YER BURASIDIR HERALDE DİYE DÜŞÜNDÜM..

BRC

BRC

Kıdemli Üye · 236 mesaj

VEEEE GÖRÜNÜŞE BAKILIRSA OLDU... :D
BRC

BRC

Kıdemli Üye · 236 mesaj

SU SON.. :D

kerim_58

kerim_58

Yeni Üye · 1 mesaj

:):(
BRC

BRC

Kıdemli Üye · 236 mesaj

kerim_58 yazdı:
:):(

HAYIRDIR.. SİZ DE Mİ BİLMİYORSUNUZ..

ÖNCE BİR GÜLDÜNÜZ SONRA DA ÜZÜLDÜNÜZ..
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

BRC yazdı:

OLMUŞ İŞTE HEMDE SÜPER OLMUŞ
BRC

BRC

Kıdemli Üye · 236 mesaj

FATMA_ERGUN yazdı:
BRC yazdı:

OLMUŞ İŞTE HEMDE SÜPER OLMUŞ

Allah razı olsun abla B)
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

HALA YAPAMAYAN VARMI GERÇİ FATMA HANIM ÇOK GÜZEL ANLATIYO AMA YAPAMAYAN OLURSA HABERİMİZ OLSUN :D:D
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

makinaci06 yazdı:
HALA YAPAMAYAN VARMI GERÇİ FATMA HANIM ÇOK GÜZEL ANLATIYO AMA YAPAMAYAN OLURSA HABERİMİZ OLSUN :D:D

SENMİ ÖGRETECEN?MESLEGİMİ ELİMDEN ALIYOR HA:)
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

FATMA_ERGUN yazdı:
makinaci06 yazdı:

SENMİ ÖGRETECEN?MESLEGİMİ ELİMDEN ALIYOR HA:)

AAAAAAAAA SEN VARKEN BANA LAF DÜŞMEZ CİCİM.AMA OLURYA İŞİN FALAN OLUR BANA SESLEN BEN DAMLARIM HEMEN:D
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.