YARDIM EDİN YAPAMIYORUM ;(

13.497 görüntülenme · 142 yanıt

Paylaş:
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mübarek Üye · 2.624 mesaj

RE: YARDIM EDİN YAPAMIYORUM ;(

mtekik yazdı:
guler yazdı:
selamun aleyküm kardeşlerim.nasılsınız.resim 2 şekilde ekleniyor.
1) yeni forum açtığınızda hemen alt kısımda dosya ekle var.ordan kolaylıkla ekleyebilrsiniz.
2)http://www.imageshack.us/ adresine giriyorsunuz.gözat tıklıyorsunuz.resminizi seçiyorsunuz.sonra host it! tıklayıp karşınıza çıkan 3 url adresinden ilkini kopyalayıp paylaşmak istediğiniz foruma yapıştırıyorsunuz..
selam ve dua ile

S.A. ABLAM,
YA BU İŞİ HERKES YAPIYOR BEN YAPAMIYORUM. 1. SEÇENEĞİNİZİ ÖĞRENDİM TAM GÖNDERMEYE BAŞLADIM, AMA ŞİMDİ O ÇALIŞMIYOR.
2. SEÇENEKTEDE BENİ BİLGİSAYAR DIŞARI ATIYOR
HELE BİSMİLLAH DEYİP 1. SEÇENEĞİ TEKRAR DENEYEYİM.
K.S.E.O.
a.s kardeşim şimdi şöyle diyeyim size ki yeni bir forum açtığınız da dosya eklentisi gözüküyor..yorum eklerken birinin yorumunu alıntı yapın ve silin ve yazacaklarınızı yazın ki o sayfada tekrar dosya eklentisi beliriyor..ordan gözat resimi seçip cevabı gönderiyorsun.
2 sinde ise
şimdi ilk adım olarak
1)http://www.imageshack.us/
bu adrese giriyoruz
2)gözat varya ona tıklıyoruz.ordan pc mizden resim seçiyoruz ve aç diyoruz.
3)resmi açtıktan sonra host it! tıklıyoruz.
4)karşınıza tam 3 tane url adresi çıkıyor.o url lerden birinci sırada olanı seçiyorsunuzkopyalıyorsunuz.sonra paylaşmak istediğiniz foruma yapıştırıyorsunuz.
bir kaç deneme sonra olur inş...kolay inş yaparsın kardeşim.selam ve dua ile..
-Esmani-

-Esmani-

Mübarek Üye · 2.169 mesaj

sa
fatma kardeşim , mustafa ben oluyorum.
tetik kardeşim bu resmide senin için göndereyim.senin beceriksizliğine vesika olsun :D:D:D kızma sakın

kardeşim bu tarz resimler gönderilmesi pek uygun değil.lütfen varsa farklı gönderelim..selam ve dua ile..
(güler)
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

mk5834 yazdı:
sa
tetik kardeşim bu resmide senin için göndereyim.senin beceriksizliğine vesika olsun :D:D:D kızma sakın

KARDEŞ YİNE YAPAMAMIŞSIN Kİ AMA.ALTTA ÇIKAN DİREKT LİNK TO İNFOYU İMG ARASINA KOPYALA YAPIŞTI BAK O ZAMAN BU SAYILAR ÇIKMAZ...HADİ BİDA DENE BE ABİM:)RESİMİN ALTINDA ÇIKIYO SAYFANIN ALTINA BAK YANİ BEN BİRDEN ATLADIM AMA Bİ MAHSURU YOKTUR UMARIM:|
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

mk5834 yazdı:
sa
ABİ BEN SİZİ BAYAN SANIYORDUM.PARDON..
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mübarek Üye · 2.624 mesaj

LÜTFEN GÖNDERDİĞİNİZ RESİMLERİ DAHA ÖZEN İLE SEÇİP ÖYLE GÖNDERİN..VE LÜTFEN ALLAH(CC) RIZASI İÇİN KENDİ RESİMLERİNİZ YAHUT ARKADAŞLARINIZIN RESİMLERİNİ GÖNDERMEYİN..UYGUN VE DOĞRU DEĞİLDİR..SELAM VE DUA İLE..
-Esmani-

-Esmani-

FATMA_ERGUN yazdı:
mk5834 yazdı:
sa

ABO BEN SİZİ BAYAN SANIYORDUM.PARDON..

hadi ya.bu yüzden ismimi değiştirmek istiyorum.bir kez girmiş olduk.ama ben yanlış hatırlamıyorsam sizle bayanlar hakkındaki bir forumda tatlı sert atışmıştım.dikkat etmediniz herhalde.neyse sanal alemde herşey olabiliyor.
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

mk5834 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
mk5834 yazdı:
sa

ABO BEN SİZİ BAYAN SANIYORDUM.PARDON..

hadi ya.bu yüzden ismimi değiştirmek istiyorum.bir kez girmiş olduk.ama ben yanlış hatırlamıyorsam sizle bayanlar hakkındaki bir forumda tatlı sert atışmıştım.dikkat etmediniz herhalde.neyse sanal alemde herşey olabiliyor.
BEN SİZİ ZATEN BAYANLAR KONUSUNDAKİ YAZILARINIZDAN BİLİYORUM.BAYAN SANIYORDUM NEYSE TANIMIŞ OLDUK.RESİMLERİ EKLİYELİM BAKALIM OLDUMU..
-Esmani-

-Esmani-

guler yazdı:
LÜTFEN GÖNDERDİĞİNİZ RESİMLERİ DAHA ÖZEN İLE SEÇİP ÖYLE GÖNDERİN..VE LÜTFEN ALLAH(CC) RIZASI İÇİN KENDİ RESİMLERİNİZ YAHUT ARKADAŞLARINIZIN RESİMLERİNİ GÖNDERMEYİN..UYGUN VE DOĞRU DEĞİLDİR..SELAM VE DUA İLE..

s.a
kusura bakmayın kişisel resim göndermenin yasak olduğunu bilmiyordum.neyse başka bir resim göndererek hem sizin gönlünüzü alayım hemde pratik yapayım.

bu arada uygunsuz resim yazmışsınız arkadaşlar yanlış anlayabilir.arkadaşlar gönderdiğim kendi resmimdi.

makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

mk5834 yazdı:
guler yazdı:

s.a
kusura bakmayın kişisel resim göndermenin yasak olduğunu bilmiyordum.neyse başka bir resim göndererek hem sizin gönlünüzü alayım hemde pratik yapayım.

bu arada uygunsuz resim yazmışsınız arkadaşlar yanlış anlayabilir.arkadaşlar gönderdiğim kendi resmimdi.

TEBRİK EDERİM ABİ NASIL YAPTIĞINI SORABİLİRMİYİM?
-Esmani-

-Esmani-

s.a
ne diyelim öğretmenlerimizin verdiği derslere sıkı bi şekilde çalışarak yaptım.
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

mk5834 yazdı:
s.a

EEEE YAPIN ARTIK YANİ FATMA HANIM KIZDI BAYA:DOLSUN BANA DA SİNİRLENMİŞTİ İRZ AMA YAPINCA GEÇİYO YANİ BAŞARILI OLUNCA....E TEKRAR TEBRİK EDERİZ
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

mk5834 yazdı:
guler yazdı:

s.a

EVET BU YASAĞI ÖĞRENMİŞ OLDUK SAYENDE MK5834 KARDEŞ AMA ÇOK TATLIYMIŞ AYSİMACIM BENİM TAM ISIRMALIK BİR BEBEK AMA KIYAMAM ONA.BU ARADA BEN BİR KERE RESİM GÖNDEREBİLDİM ŞİMDİ DENİYORUM OLMUYOR.:(
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
MEKKE

MEKKE

Kıdemli Üye · 218 mesaj

:(ya kardeşlerim bana yardım edin!!! avatarıma kendi bilgisayarımdan resim koyamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden Allah razı olsun..
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

makinaci06 yazdı:
mk5834 yazdı:
s.a

EEEE YAPIN ARTIK YANİ FATMA HANIM KIZDI BAYA:DOLSUN BANA DA SİNİRLENMİŞTİ İRZ AMA YAPINCA GEÇİYO YANİ BAŞARILI OLUNCA....E TEKRAR TEBRİK EDERİZ
YOKYA KIZMAK NE HADDİMİZE.
MEKKE

MEKKE

Kıdemli Üye · 218 mesaj

ya kardeşlerim bana yardım edin!!! avatarıma kendi bilgisayarımdan resim koyamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden Allah razı olsun..:(
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

DENEME 3
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
MEKKE

MEKKE

Kıdemli Üye · 218 mesaj

ya kardeşlerim bana yardım edin!!! avatarıma kendi bilgisayarımdan resim koyamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden Allah razı olsun..:(
MEKKE

MEKKE

Kıdemli Üye · 218 mesaj

FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

MEKKE yazdı:

ANA SAYFANIN SAG TARAFINDA AVATAR GİRİŞİ VAR ORDAN EKLİYORSUNUZ.NASIL EKLENMİYOR.SİZ YOKSA FARKLI RESİM Mİ EKLEMEK İSTİYORSUNUZ?
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

Avukat yazdı:
DENEME 3

ablacım döktürüyon valla ne diyelim maşAllah....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.