Aşkâ Mecnun kardeşimiz hoşgeldiniz
1.878 görüntülenme · 18 yanıt
berat05Esselamualeyküm
Değerli kardeşimiz...Hoşgeldiniz...
Hep birlikte....daha güzel zamanlara...dahagüzel paylaşımlara inşaallah
Vealeyna Aleykümselam;
Teşekkür ederim Hoşbulurum inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim bu güzide karşılamanız için.
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
Aşkâ MecnunVealeyna Aleykümselam;
Teşekkür ederim Hoşbulurum inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim bu güzide karşılamanız için.
Sizi ilk geldiğim günlerde tanıma fırsatım olmuştu...ama o şekilde kaldı..
İnşaallah hep birlikte daha güzel , hayırlı işlere imza atacağız...islamiyet gen tr olarak
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.268
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.171 mesaj

Ne güzel ettiniz...
Daim olur inşallah...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Nadas06Hoşgeldin Aşkâ Mecnun kardeşim ...
Hoşbuldum Teşekkür ederim sevgili kardeşim
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
ibra, post: 1268516, member: 97362Hoş geldiniz tekrar daim olur inşaALLAH vakit buldukça bekliyoruz :)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah vakit buldukça daim olur ;)
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Erkan 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 136
- Ödül
- 93
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 758 mesaj
leyla-1, post: 1268534, member: 54443Hoşgeldiniz kardeşim aramızda sizleri görmekten mutlu olduk...
Teşekkür ederim ALLAH razı olsun hoşbuldum o mutluluk bana ait
buket_zeynep, post: 1268546, member: 96566hoşgeldiniz ne iyi ettiniz..
Allah razı olsun teşekkür ederim
Erkan, post: 1268547, member: 82440Hoşgeldin kardeşim,
Selam ve dua ile ...
Hoşbuldum Kardeşim; teşekkür ederim nazik davetin için çok sağol Allah razı olsun.
Sent from Zeynep Miray [emoji480][emoji480]
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
mir_erhan, post: 1268586, member: 59734Hoş geldiniz kardesimiz.
Gelisiniz beni daha bi umutlandırdı,
İnşallah sizin gibi emek veren
Diğer Değerli kardeşlerimizin gelislerinide görürüz.
Hoşbuldum Çok teşekkür ederim Allah c.c. razı olsun salih niyetlerinizi Rabbim kabul buyursun memnuniyetiniz memnun etmiştir kardeşim ...
RECEB-I KAMER, post: 1268735, member: 98391Hey maşallah maşallah kimler gelmiş kimler [emoji4] hoşgelmişsiniz abim birdaha gitmeyiniz inşallah sonra bulamıyor üzülüyoruz..
Allah razı olsun Kamerim :o:o
uzun zaman oldu görüşemedik naber nasılsın nasıl gidiyor hayat nerelerdesin neler yaparsın? senide buralarda görmek memnun etti beni.
Aşkâ Mecnun, post: 1269239, member: 82164Allah razı olsun Kamerim :o:o
uzun zaman oldu görüşemedik naber nasılsın nasıl gidiyor hayat nerelerdesin neler yaparsın? senide buralarda görmek memnun etti beni.
Hakikaten abim uzunca bir zamandır görüşemedik malesef [emoji17]
Bilmem ne kadar uzun bir süre oldu abim ama evlendim ve dünya tatlısı bir bebek ihsan eyledi Rabbimiz bugün 8.günü inşallah..
Bende fırsat buldukça uğramaya gayret ediyorum abim gen tr ailemize..Bence bu transfer sezonunun yıldızı siz oldunuz maşallah daim olsun inşallah abim bizlerde ziyadeyle memnun olduk..
Dua beklerim inşallah Rabbime emanetsiniz abim..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/88334-aska-mecnun-kardesimiz-hosgeldiniz · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hasgül Can Kardeşimiz,Hoşgeldiniz... Kutlama ve Tebrik Mesajları 2 cevap
- Aşka mecnun burda Tanışma Köşesi 2 cevap
- Varsın ve Bir Tanesin - Aşkâ Mecnun Kaleminden İlahiler ve Ezgiler 10 cevap
- aşka mecnun kardeşim Resimler 3 cevap
- aşka bakın aşka ! Fıkra, Mizah Bölümü 20 cevap
- Hoşgeldiniz Kendi Şiirleriniz 35 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.