ben namaza başladım yalnız duğaları tam okuyamıyom siteden öğreniyom bildiğim kadarı ile olurmu essalamün aleyküm
aşka mecnun kardeşim
1.664 görüntülenme · 3 yanıt
RE: aşka mecnun kardeşim
Aleykümselam;
Olur tabi niye olmasın mtekik abininde dediği gibi örrendiklerininz öğrenmenize mani olmasın her geçen gün yeni ilim, bilim öğreneceksiniz inşAllah öğrendiklerinizi hayatınızda uygulayın Namaz kılacak kadar dua biliyorsanız kılın.. Banada dua edin Allah kabul etsin selametle
AYETULLAH-1 yazdı:
ben namaza başladım yalnız duğaları tam okuyamıyom siteden öğreniyom bildiğim kadarı ile olurmu essalamün aleyküm
Aleykümselam;
Olur tabi niye olmasın mtekik abininde dediği gibi örrendiklerininz öğrenmenize mani olmasın her geçen gün yeni ilim, bilim öğreneceksiniz inşAllah öğrendiklerinizi hayatınızda uygulayın Namaz kılacak kadar dua biliyorsanız kılın.. Banada dua edin Allah kabul etsin selametle
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
RE: aşka mecnun kardeşim
TAMAM ABİ SÖYLEDİKLERİNİ ANLADIM SAĞOL ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ESSELAMUN ALEYKUM
TAMAM ABİ SÖYLEDİKLERİNİ ANLADIM SAĞOL ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ESSELAMUN ALEYKUM
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14302-aska-mecnun-kardesim · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Varsın ve Bir Tanesin - Aşkâ Mecnun Kaleminden İlahiler ve Ezgiler 10 cevap
- Aşkâ Mecnun kardeşimiz hoşgeldiniz Kutlama ve Tebrik Mesajları 18 cevap
- Aşka mecnun burda Tanışma Köşesi 2 cevap
- aşka bakın aşka ! Fıkra, Mizah Bölümü 20 cevap
- MECNUN DEİLSEN SUS !!!!!!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Aşk üzerine güzel bir hikaye(mecnun ile derviş) Dini Hikayeler 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.