ben de dua istiyorum
1.694 görüntülenme · 8 yanıt
Boynumde feci bir ağrı var dostlar.2 gündür perişan etti beni.doktora da gidemedim haftasonu olduğu için.evde sıcak uygulamalar yapıyorum.kas gevşetici kullanıyorum ama bana misin demiyor.hareketlerim çok kısıtlandı.ayni zamanda da sol elimde uyuşma oluyor...dua eder misiniz çok canım yanıyor.
ÂNI YAŞA...
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Rabbim ŞAFÎ ismiyle acil şifalar versin kardeşim inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Rabbim Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah yar ve yardımcınız olsun...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
selamün aleyküm biraz bilgim olduğu ve hastalarımdan tecrubemle basıt bir yol dıyeyım. Evinizde jel veya hakiki zeytin yağ varsa veya nemlendirici krem ağrılı bolgeye bolca surdurun ve avuç içlerinizden omur uzerinde bastırmadan sıcak masaj yapın bır sure sonra parmak ve avuç içi ile omuzlara omurdan geçış yapın utu veya sobada ısıttığınız sıcak havluyu koyun
omuzdaki kireçlerin kırılması olabilir veya fıtıktaki basının artması olabilir. sert ve anı hareketler yapmayın. geçmiş olsun kardeşim olmadı şubemize uğrayın.
duamızdasınız.
omuzdaki kireçlerin kırılması olabilir veya fıtıktaki basının artması olabilir. sert ve anı hareketler yapmayın. geçmiş olsun kardeşim olmadı şubemize uğrayın.
duamızdasınız.
mavci, post: 1558119, member: 62852Rabbim ŞAFÎ ismiyle acil şifalar versin kardeşim inşallah...sagolunuz abi, Allah razı olsun...
ÂNI YAŞA...
leyla-1, post: 1558125, member: 122221Rabbim Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah razi olsun.....çok teşekkür ederim
ÂNI YAŞA...
Elfida08, post: 1558157, member: 122221selamün aleyküm biraz bilgim olduğu ve hastalarımdan tecrubemle basıt bir yol dıyeyım. Evinizde jel veya hakiki zeytin yağ varsa veya nemlendirici krem ağrılı bolgeye bolca surdurun ve avuç içlerinizden omur uzerinde bastırmadan sıcak masaj yapın bır sure sonra parmak ve avuç içi ile omuzlara omurdan geçış yapın utu veya sobada ısıttığınız sıcak havluyu koyun
duamızdasınız.
Allah razı olsun.daha fazla dayanamadım bugün doktora gittim iğne falan verdi.10 gün de yatak istirahati verdi.kasların tutulmuş galiba
ÂNI YAŞA...
Elfida08, post: 1558157, member: 122221selamün aleyküm biraz bilgim olduğu ve hastalarımdan tecrubemle basıt bir yol dıyeyım. Evinizde jel veya hakiki zeytin yağ varsa veya nemlendirici krem ağrılı bolgeye bolca surdurun ve avuç içlerinizden omur uzerinde bastırmadan sıcak masaj yapın bır sure sonra parmak ve avuç içi ile omuzlara omurdan geçış yapın utu veya sobada ısıttığınız sıcak havluyu koyun
duamızdasınız.
Söylefiklerinizi de uygulayacağım tekrar Allah razi olsun...doktor 10 güne toparlarsin dedi...umarım daha kısa sürede topların kendimi.
ÂNI YAŞA...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/88188-ben-de-dua-istiyorum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kapanmak İstiyorum tavsiye istiyorum yardım edin Tanışma Köşesi 50 cevap
- Namaz kılmak istiyorum ama kılmak istiyorum ama kılamıyorummu diyosunuz bi göz atın.. Namaz 24 cevap
- Selamün aleyküm sizden dua istiyorum babam ve nişanlım için... Görüş- Öneri- İstek 13 cevap
- Babamı İstiyorum!!! Dua Listesi 5 cevap
- Ailem icin dua istiyorum sizlerden - yardim edin lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Bir düşünce istiyorum arkadaşlar.. Görüş- Öneri- İstek 13 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.