Osman Hocamızın Ruhuna Hatim.....
4.249 görüntülenme · 35 yanıt
15.cuzu aliyorum.. Rabbim okunan cuzleri kabul eylesin.. amiin..
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
En aci haberdi osman hocamizin vefati bu haberle sizladi yurekler acildi semaya eller dualarla .....abim oyle dokunduki yureklere herkes canla basla yasinler fatihalar hatimler tesbihlerle ruhuna okudu .....cok erkendi aramizdan ayrilisi tek tesellim insallah sevgiliye ve sevdiklerine kavusmasi rabbim bizleride ahirette karsilastirsin insaAllah....kiymetli İslam hocam ne kadar uzgunsun hissediyoruz bu kayiplar en cokta seni acitti belkide sag yanin bir kac ay once yurudu rabbine daha onu unutmadan sol yaninda yurudu rabbine Allah dayanma gucu versin sizlere uzun omurler versin daha nice ibrahimler osmanlar yetistirmeniz dilegiyle .......aciniz bizim acimiz ne hakkimiz varsa helal olsun hepinize rabbim yolunuzu her daim hayirli ve acik eylesin .....selametle dua ile.....
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj
tsunamiEsselamun aleykum site uyesi kardeslerim osman hocamizin ruhuna okudugumuz bu hatm-i şerifin duasini birine emanet etmek istiyorum herkesin okumasi bitince ben siteye giremeyebilirim hastane ve ankara kosusturmasi icinde olabilirim okumalar bitince hayirsever bir uyemizin hatimin duasi ve bagislama duasini yapmasini rica ediyorum ...selametle dua ile....
Ya Rabbimiz okunan Kur'an-ı Kerim Hatminden vasıl olan sevabı öncelikle Sana Celle Celalehu ...Muhammed Mustafa A.S. Efendimize arz ediyoruz... Ya Rabbim sen nasıl istersen bu Hatmin sevabı oraya ulaşsın...Acizane arzımız şudur ki... Cariyeli Guzin Efendilerimize ,Ümmeti Muhammede ,Osman Hocamızın ...İbrahim hocamızın Ruhlarına da nasip etmenizdir...
Hatmin okunmasına sebep olan kardeşimizin ve katkı edenlerinde ve Bu nadide site üyelerininde ölmüşlerinin ruhlarına da arz ediyoruz kabul buyur Rabbimiz...Amin...
Kabülü için Muhammed Mustafa A.S. efendimize selavat ve FATİHA...
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
berat05Esselamu aleyküm
27.cüz alınmıştır.
Rabbim nasip eylerse.. okunur okunmaz bildirilecektir.
Okunmuştur.Rabbim kabul eylesin inşaallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/87100-osman-hocamizin-ruhuna-hatim · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.