Osman Hocamızın Ruhuna Hatim.....

4.249 görüntülenme · 35 yanıt

Paylaş:
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Esselamunaleykum osman abimin ruhuna hediye eylemek üzere açtığım bu hatm-i şerifi biran önce bitirip duasını yapalım insaAllah....almayan arkadaslardan rica ediorum bir cüzlede olsun sizde yardiminizi esirgemeyiniz yarin kimin icin okunacak belli olmaz ölüm heran bir nefes kadar yakinimizda.....
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Es selamu aleykum ve rahmetullah kardesim. Hepimzin basi saolsun. cok uzulduk..
15.cuzu aliyorum.. Rabbim okunan cuzleri kabul eylesin.. amiin..
en-sonebi

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj

16,17,18,19,20,21,22,23 ncü cüz ler okundu ...Selamlar....
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

24.cuzu nazlim arkadasimiz icin aliyorum..
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

9-10 okunmuştur Mevlam kabul eylesin inşaAllah
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj

28 cüz okunmuştur Allah kabul etsin...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Hüzünlü

Hüzünlü

Mübarek Üye · 2.636 mesaj

6. cüz okundu. Rabbim kabul etsin. Osman hocamın mekanı cennet olsun inşaALLAH.
tsunami

tsunami

Esselamun aleykum Mustafa kardesim'e

En aci haberdi osman hocamizin vefati bu haberle sizladi yurekler acildi semaya eller dualarla .....abim oyle dokunduki yureklere herkes canla basla yasinler fatihalar hatimler tesbihlerle ruhuna okudu .....cok erkendi aramizdan ayrilisi tek tesellim insallah sevgiliye ve sevdiklerine kavusmasi rabbim bizleride ahirette karsilastirsin insaAllah....kiymetli İslam hocam ne kadar uzgunsun hissediyoruz bu kayiplar en cokta seni acitti belkide sag yanin bir kac ay once yurudu rabbine daha onu unutmadan sol yaninda yurudu rabbine Allah dayanma gucu versin sizlere uzun omurler versin daha nice ibrahimler osmanlar yetistirmeniz dilegiyle .......aciniz bizim acimiz ne hakkimiz varsa helal olsun hepinize rabbim yolunuzu her daim hayirli ve acik eylesin .....selametle dua ile.....
tsunami

tsunami

Esselamun aleykum site uyesi kardeslerim osman hocamizin ruhuna okudugumuz bu hatm-i şerifin duasini birine emanet etmek istiyorum herkesin okumasi bitince ben siteye giremeyebilirim hastane ve ankara kosusturmasi icinde olabilirim okumalar bitince hayirsever bir uyemizin hatimin duasi ve bagislama duasini yapmasini rica ediyorum ...selametle dua ile....
en-sonebi

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj

tsunamiEsselamun aleykum site uyesi kardeslerim osman hocamizin ruhuna okudugumuz bu hatm-i şerifin duasini birine emanet etmek istiyorum herkesin okumasi bitince ben siteye giremeyebilirim hastane ve ankara kosusturmasi icinde olabilirim okumalar bitince hayirsever bir uyemizin hatimin duasi ve bagislama duasini yapmasini rica ediyorum ...selametle dua ile....

Ya Rabbimiz okunan Kur'an-ı Kerim Hatminden vasıl olan sevabı öncelikle Sana Celle Celalehu ...Muhammed Mustafa A.S. Efendimize arz ediyoruz... Ya Rabbim sen nasıl istersen bu Hatmin sevabı oraya ulaşsın...Acizane arzımız şudur ki... Cariyeli Guzin Efendilerimize ,Ümmeti Muhammede ,Osman Hocamızın ...İbrahim hocamızın Ruhlarına da nasip etmenizdir...

Hatmin okunmasına sebep olan kardeşimizin ve katkı edenlerinde ve Bu nadide site üyelerininde ölmüşlerinin ruhlarına da arz ediyoruz kabul buyur Rabbimiz...Amin...

Kabülü için Muhammed Mustafa A.S. efendimize selavat ve FATİHA...
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

berat05Esselamu aleyküm

27.cüz alınmıştır.

Rabbim nasip eylerse.. okunur okunmaz bildirilecektir.

Okunmuştur.Rabbim kabul eylesin inşaallah
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

selamün aleyküm,osman abimiz için okunan hatime katılmak kısmet olmadı.ama onun bizler üzerindeki hakkı ve cömertliğine bir vefa olarak kendisine bir kaç hatim daha hediye edebilme fikrini sizlerle paylaşmak istiyorum.onun kadar seri hatimler yapamasak da burda aylarca bizlere gönderdiği kıymetli hediyelerine bir nebze mukabele etmiş olabiliriz.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

15.ve 24. Cuzler okunmustur. Rabbim kabul eylesin..
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

30. Cüz okunmuştur allah kabul etsin.
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

4.cüz okunmuştur Rabbim kabul eylesin inşallah
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı günler diliyorum.