“ Çünkü hocamızın aklı, fikri, şerefi, namusu yoktur. Olsaydı görecektiniz.”

1.558 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

Dinsizlik fikrinin Bolşevik Rusya’da şiddetle uygulandığı 20’li yıllarda bir ilkokul hocası çocuklara sorar: “Çocuklar beni görüyor musunuz?” Çocuklar hep bir ağızdan bağırırlar: “görüyoruz” “ Neden? Çünkü ben varım, var olduğum için görünüyorum” der öğretmen ve sorar: “masayı, sandalyeyi, kalemi, tahtayı görüyor musunuz?” Sorulara evet cevabını verince sinsice güler ve “Peki Allah’ı görüyor musunuz?” Çocuklar beklemedikleri bu soru karşısında afallamışlar ve biraz sonra “Hayır, görmüyoruz” demişlerdir. Devrimci ve de evrimci materyalist bozuntusu: “Göremiyorsunuz, çünkü o yok” der. “Olsaydı, onu da görürdünüz.”

Bu sırada arka sıralarda oturan bir Tatar çocuk parmağını kaldırır ve “Hocam arkadaşlara bir soru sorabilir miyim” der. Öğretmen zafer sarhoşluğu içinde “Elbette sorabilirsin” cevabını verir.Bunun üzerine Müslüman talebe:” Arkadaşlar, der “Hocamızın aklını, fikrini, şerefini, namusunu görüyormusunuz?” Çocuklar “hayır göremiyoruz” deyince Tatar çocuk cevabı yapıştırır: “ Çünkü hocamızın aklı, fikri, şerefi, namusu yoktur. Olsaydı görecektiniz.”
sivetok

sivetok

f_kilinc

f_kilinc

Yeni Üye · 1 mesaj

güzel cevap
sivetok

sivetok

f_kilinc, post: 500369, member: 17295güzel cevap

Hocanın yerinde olmak istemezdim ama cevap gerçekten güzel :)
Elleinize sağlık f_kilinc kardeş
EBRARNISA

EBRARNISA

Mübarek Üye · 528 mesaj

PAYLAŞIMINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN....
Hocamızın aklını, fikrini, şerefini, namusunu görüyormusunuz?” Çocuklar “hayır göremiyoruz” deyince Tatar çocuk cevabı yapıştırır: “ Çünkü hocamızın aklı, fikri, şerefi, namusu yoktur. Olsaydı görecektiniz.”

sivetok

sivetok

EBRARNISAPAYLAŞIMINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN....
Hocamızın aklını, fikrini, şerefini, namusunu görüyormusunuz?” Çocuklar “hayır göremiyoruz” deyince Tatar çocuk cevabı yapıştırır: “ Çünkü hocamızın aklı, fikri, şerefi, namusu yoktur. Olsaydı görecektiniz.”

Ecmain olsun efendim
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

güzel cevap müslüman zeki ve uyanık olur değilmi selametle...
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
sivetok

sivetok

Evet kardeş haklısınız müslüman zeki, uyanık ve de ferasetli olur
Allah (c.c.) razı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.