Ramazan Bayramımız Mübarek olsun
1.372 görüntülenme · 14 yanıt
Tüm İslam Aleminin, Müslüman kardeşlerimin, burada birbirini tanımadan hayır dualarda bulunan büyüklerimin, küçüklerimin, tüm Müslüman din kardeşlerimin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Yüce Rabbimden sağlık sıhhat afiyet niyaz ederim,
Tüm İslam Aleminin, Müslüman kardeşlerimin, burada birbirini tanımadan hayır dualarda bulunan büyüklerimin, küçüklerimin, tüm Müslüman din kardeşlerimin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Yüce Rabbimden sağlık sıhhat afiyet niyaz ederim,
Forum üyelerinin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı Mübarek ve Kutlu Olsun.
Allah C.C. sağlıkla ve afiyetle bir bayram geçirmemizi nasip etsin inşallah.
Allah C.C. bizleri daha nice nice bayramlara sağlıkla ve huzurla kavuşturur inşallah.
Bayramınız neşeyle dolsun, sevdiklerimizle beraber bir ömür boyu bu mutluluk sürüp gitsin,gider inşallah.
Hayırlı bayramlar.
Allah C.C. sağlıkla ve afiyetle bir bayram geçirmemizi nasip etsin inşallah.
Allah C.C. bizleri daha nice nice bayramlara sağlıkla ve huzurla kavuşturur inşallah.
Bayramınız neşeyle dolsun, sevdiklerimizle beraber bir ömür boyu bu mutluluk sürüp gitsin,gider inşallah.
Hayırlı bayramlar.
Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım.. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yolundan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı, nurlu, mutlu, huzurlu, bayram geçirmeniz dilegiyle ... ES SELAMUN ALEYKÛM VE RAHMETULLAH-İ VEBERAKETUH ...
Selamün aleyküm muhterem kardeşlerim.İstanbul dışına çıktığım için internete giremedim.Geç de olsa bayramınız mübarek olsun.Allah nice bayramlara kavuştursun hepimizi...
ACİZANE ŞU MESAJIMI DA LÜTFEN DİKKATE ALALIM
ALLAH BİZLERİ RAMAZAN MÜSLÜMANI ETMESİN..BU MESAJIM RAMAZAN MÜSLÜMANLARINA İTHAMIMDIR
Bazıları bana çok kızacak ama ben dobra dobra konuşmaktan çekinmem.Şimdi, diyeceğim o ki;
Adam tam 11ay boyunca hiç beş vakit namaz kılmıyor veya alacalı bulacalı olarak kılmakta sadece belkide Cum'a namazına gitmekte...Lakin ,Ramazan ay'ı geldiğinde rafa kaldırdığı takkesini kafasına geçirip doğruca gidip teravih namazı ve diğer namazları hep camiilerde kılar.Kur'an'da hatim indirmeye başlar ve bunların yanısıra da hayır hasenat işler.Hatta kahvehane köşelerinde pişti,okey,pokeri de bir ay boyunca bırakır o mekanlara uğramaz.Bir Ramazan boyunca bu güzel haller devam eder.Daha sonra bayram namazını da kılar.Tamam artık o, cenneti kazanmıştır.Daha da bu ibadetleri işlemeye devam etmez.Böyle düşünür hep..Sonrasın da ise Ramazan abisiyle vedalaşırken;
-"Hadi bana Eyvallah Ramazan aabi..11ay sonra tekrar buluşuruz seninle!."deyip Ramazan aabisini uğurlar.Ondan sonra yine aynı tas aynı hamam hayatı yeniden başlar durur.
Asıl bayram;İslam coğrafyasının huzura ve refaha kavuştuğu gün olacaktır.Yoksa bu mevcut ahval içinde,İslam coğrafyası kan ağlarken bizim kutladığımız bu bayramlar bize hiç bir şey kazandırmayacaktır
EVET,SİZ SİZ OLUN,SAKIN HA, RAMAZAN MÜSLÜMANI OLMAYIN.YOKSA YÜCE ALLAH'I KANDIRAMAZSINIZ.
..............
..............
TEKRAR BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.KAZASIZ BELASIZ BİR BAYRAM GEÇİRMENİZİ YÜCE RABBİM'DEN DİLERİM.
ALLAH'A EMANET OLUNUZ.
ESSELAMÜ ALEYKÜM..
ACİZANE ŞU MESAJIMI DA LÜTFEN DİKKATE ALALIM
ALLAH BİZLERİ RAMAZAN MÜSLÜMANI ETMESİN..BU MESAJIM RAMAZAN MÜSLÜMANLARINA İTHAMIMDIR
Bazıları bana çok kızacak ama ben dobra dobra konuşmaktan çekinmem.Şimdi, diyeceğim o ki;
Adam tam 11ay boyunca hiç beş vakit namaz kılmıyor veya alacalı bulacalı olarak kılmakta sadece belkide Cum'a namazına gitmekte...Lakin ,Ramazan ay'ı geldiğinde rafa kaldırdığı takkesini kafasına geçirip doğruca gidip teravih namazı ve diğer namazları hep camiilerde kılar.Kur'an'da hatim indirmeye başlar ve bunların yanısıra da hayır hasenat işler.Hatta kahvehane köşelerinde pişti,okey,pokeri de bir ay boyunca bırakır o mekanlara uğramaz.Bir Ramazan boyunca bu güzel haller devam eder.Daha sonra bayram namazını da kılar.Tamam artık o, cenneti kazanmıştır.Daha da bu ibadetleri işlemeye devam etmez.Böyle düşünür hep..Sonrasın da ise Ramazan abisiyle vedalaşırken;
-"Hadi bana Eyvallah Ramazan aabi..11ay sonra tekrar buluşuruz seninle!."deyip Ramazan aabisini uğurlar.Ondan sonra yine aynı tas aynı hamam hayatı yeniden başlar durur.
Asıl bayram;İslam coğrafyasının huzura ve refaha kavuştuğu gün olacaktır.Yoksa bu mevcut ahval içinde,İslam coğrafyası kan ağlarken bizim kutladığımız bu bayramlar bize hiç bir şey kazandırmayacaktır
EVET,SİZ SİZ OLUN,SAKIN HA, RAMAZAN MÜSLÜMANI OLMAYIN.YOKSA YÜCE ALLAH'I KANDIRAMAZSINIZ.
..............
..............
TEKRAR BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.KAZASIZ BELASIZ BİR BAYRAM GEÇİRMENİZİ YÜCE RABBİM'DEN DİLERİM.
ALLAH'A EMANET OLUNUZ.
ESSELAMÜ ALEYKÜM..
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86764-ramazan-bayramimiz-mubarek-olsun · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun... Kutlama ve Tebrik Mesajları 736 cevap
- Kurban Bayramımız Mübarek Olsun Kutlama ve Tebrik Mesajları 588 cevap
- Bayramımız Kutlu, Gönlümüz İman ve Neşe Dolu Olsun Kutlama ve Tebrik Mesajları 11 cevap
- bayramımız zehir oldu Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 27 cevap
- Tüm kardeşlerim ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun... Kutlama ve Tebrik Mesajları 42 cevap
- ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun-kılınacak namazlar Ramazan Ayı 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.