hayırlı, sağlıklı, ALLAH YOLUNDA bir evlat sahibi daha olmak için.. niyetlendim...
12.430 görüntülenme · 103 yanıt
AMİN canım benim hepimize.. hepimize..
yorulduğum her han . dilimde iki ayet
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
Yâ eyyuhâllezîne âmenustainû bis sabri ves salât(salâti), innallâhe meas sâbirîn(sâbirîne).
Ey iman edenler! Sabır ve namazla yardım isteyin. Şüphe yok ki Allah, sabredenlerle beraberdir.(bakara 153)
Ve li rabbike fasbir(MUDDESSİR - 7)
RABBİN İÇİN SABRET.....
yorulduğum her han . dilimde iki ayet
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
Yâ eyyuhâllezîne âmenustainû bis sabri ves salât(salâti), innallâhe meas sâbirîn(sâbirîne).
Ey iman edenler! Sabır ve namazla yardım isteyin. Şüphe yok ki Allah, sabredenlerle beraberdir.(bakara 153)
Ve li rabbike fasbir(MUDDESSİR - 7)
RABBİN İÇİN SABRET.....
HEPİMİZİN DUASI OLSUN SABIR İNŞAALLAH
HEPİMİZİN DUASI OLSUN SABIR İNŞAALLAH
bunu en iyi yaşayanlardan biriyim... sabrın sonu gerçekten selametmiş canlarım.... :)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
tsunami, post: 1542809, member: 71721kalan...56.00ihlas
30.000 kelime i tevhid
nurayım.... yüreğine sağlık canım duamdasın
buket_zeynep, post: 1542877, member: 122532nurayım.... yüreğine sağlık canım duamdasın
Canım sagol rabbim katinda kabul buyursun ......
Not......bir sifiri eksik yazmisim kusura bakma okudukca eklerim......
-Burcu-, post: 1543100, member: 54443selamun aleykum bende katkıda bulunmak isterim :) 1800 ihlas ve 1500kelime tevhid aaldım
aleyküm selam burcu kardeşum sizi görmek nekadar güzel hoşgeldiniz
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86485-hayirli-saglikli-allah-yolunda-bir-evlat-sahibi-daha-olmak-icin-niyetlendim · 20.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.