hayırlı, sağlıklı, ALLAH YOLUNDA bir evlat sahibi daha olmak için.. niyetlendim...
12.430 görüntülenme · 103 yanıt
buket_zeynep, post: 1540271, member: 51820saol canım inanmayacaksın belki ama her okuduğumda sana bana ve bide kübra&müjdat
kardeşim var ona dua ediyorum.. sanki üçümüz için okunuyor..
allah biliyorya niyetlenirken bile aklımdaydın
Allah razı olsun canım yaa nekadar temiz kalplisin.Rabbim gönlüne göre versin..
buketcim s.aleyküm bak benim sayfada, emcankel kardeşimiz MERYEM OTU hakkında bi konu payalaşmış sende bi araştır istersen bilgin olsun
emcankel yazısını aynen kopyalıyorum:
dün gece sahur programında prof.dr.cevat akşid beyfendiye aynı konudan müzdarip bir bayan sual etti.
dikkatimi çekti daha bi dikkatli dinledim....
mekke ve medine bölgesinde bulunan MERYEM OTU diye bir bitkinin üzerinizde taşınmasından bahsetti....
kendilerinin yakın çevresinde denediğini de belirtti.
sizle paylaşmak istedim...bi araştırmanızı tavsiye ederim...
selametle
emcankel yazısını aynen kopyalıyorum:
dün gece sahur programında prof.dr.cevat akşid beyfendiye aynı konudan müzdarip bir bayan sual etti.
dikkatimi çekti daha bi dikkatli dinledim....
mekke ve medine bölgesinde bulunan MERYEM OTU diye bir bitkinin üzerinizde taşınmasından bahsetti....
kendilerinin yakın çevresinde denediğini de belirtti.
sizle paylaşmak istedim...bi araştırmanızı tavsiye ederim...
selametle
500'er de ben alayım canım şimdilik,yeni gördüm konunu hakkını helal et...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
saolun canlarım..
meryem otuna baktım canım ama mekkeden gelmesi gerekiyor değilmi.. şuan gidecek kimse yok..:(
meryem otuna baktım canım ama mekkeden gelmesi gerekiyor değilmi.. şuan gidecek kimse yok..:(
buket_zeynep ↗saolun canlarım..
Meryem otuna baktım canım ama mekkeden gelmesi gerekiyor değilmi.. şuan gidecek kimse yok..:(
ah kardeşim ya bende burdan bakıyorum duyduğum günden beri eşe dosta haber saldim giden gelen varmı kutsal topraklara diye...
Inşaallah nasipte varsa bir gidene getirtiriz vakti var can kardeşim sıkma canını.....duamdasın unutma
CANIM BENİM.. ahretlik kardeşim...
artık zamana bıraktım .. dua ediyorm.. biliyorum dualarınızdayım..
şükürler olsun.. nasıp ederse RABBİM edecek neyi vesile kılacak bilinmez..
yüreğim garip yangında bu aralar sanki.. tuhafım.. dua tek sığınağım..
artık zamana bıraktım .. dua ediyorm.. biliyorum dualarınızdayım..
şükürler olsun.. nasıp ederse RABBİM edecek neyi vesile kılacak bilinmez..
yüreğim garip yangında bu aralar sanki.. tuhafım.. dua tek sığınağım..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86485-hayirli-saglikli-allah-yolunda-bir-evlat-sahibi-daha-olmak-icin-niyetlendim · 20.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.