Geçici ayrılık.;

5.773 görüntülenme · 31 yanıt

Paylaş:
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

en-sonebi, post: 1535678, member: 89918Cennet diyarı Bitki örtüsü mükemmel...Gölü harika... Yemekleri mükemmel ...İnsanları çok güzel... Maşallah...

ohhh afiyet şifa olsun inşaallah... yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gördüğünüz güzelliklerden haber verin bize... :a26: özledim 2 senedir gidemedim.bu senede gitmek istemedim,herkes sorguya çekecek beni görünce noldu vah vah diyecekler... kaçtım açıkcası...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
en-sonebi

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj

Efendim biz sakiniz çok şükür... Andırın da BULUTLARIN üstüne dahi çıktık efendim...inanılmaz güzel...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

maşaallah subhanallah....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
en-sonebi

en-sonebi

Efendim güzel bir gündü...Sisli bir hava ama Nagivasyon çıldırdı... Kadirli den... Aslantaş barajından 2800 rakıma çıktık.... harika manzara... ve Andırın şirin bir yer... çok sevdik ve Karadeniz deyiz havasına girdik...Cennet sanki... Lokman Hekimi tabi ki andık...Selam olsun Andırın 'a...
en-sonebi

en-sonebi

İnanın yemekleri bir başka güzel... İnşallah yolu düşene tavsiye..ayıp söylemesi...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

bi an yüreğim kabardı yazdıklarınızdan bi yanı andırınlı biri olarak,mutlu oldum... vatanımızın her bir köşesi ayrı bi güzel...
rahmetli kayınbabam eşime aferin oğlum ne güzel yerden kız almışsın derdi bizim oraları gördükçe...(canı rahmet istedi bu saatte)
kusurabakmayın duygulandım bi an...
en-sonebi

en-sonebi

Allah Rahmet eylesin... Rahmet istedi...İnşallah bu yazışma aileniz için vesile olur...Rabbim o güzel duygunuz dan dolayı kapıları açar...
en-sonebi

en-sonebi

Güzel diyar..İnsanları da güzel...Allahım C.C. sizleri korusun ve mutlu etsin... inşallah...
en-sonebi

en-sonebi

Hayırlı geceler efendim...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

inşaallah efendim inşaallah... rabbim ne eylerse güzel eyler... o c.c gördü halimi.... arz ettim ve bekliyorum... beklemek canımı acıtsada... terk-i diyar ettirsede... başka çare yok elimden gelen...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

teşekkürler sizede hayırlı geceler allaha emanet olunuz...
en-sonebi

en-sonebi

Cümlemiz efendim...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.