Geçici ayrılık.;

5.771 görüntülenme · 31 yanıt

Paylaş:
en-sonebi

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj

Sayın arkadaşlarım 14 Haziran 22:00 / 16 Haziran 18:00 tarihlerinde şehir dışına çıkacağımdan dolayı forumda olamayacağımı simdi den arz ederim ...

Not : İş icabı seyahat ...
Osman Soylu (MERHUM)

Osman Soylu (MERHUM)

Kıdemli Üye · 395 mesaj

en-sonebi, post: 1534983, member: 97775Sayın arkadaşlarım 14 Haziran 22:00 / 16 Haziran 18:00 tarihlerinde şehir dışına çıkacağımdan dolayı forumda olamayacağımı simdi den arz ederim ...

Not : İş icabı seyahat ...

Selamun Aleykum

Sayın büyüğümüz Allah'ın cc izni ile güle güle gidiniz ve güle güle dönünüz Rabbimiz cc. işinizi rast getirsin.Rabbi Rahime emanet olunuz.
Selam ve saygılarımızla.
en-sonebi

en-sonebi

Aleykum Selam ...Allah C.C. sizlerden razı olsun efendim ...İnşallah ... Hayırlı Cumalar ....Selam ve sevgilerimle...
Osman Soylu (MERHUM)

Osman Soylu (MERHUM)

Kıdemli Üye · 395 mesaj

Cumanız mübarek olsun seyyahatiniz hasenatlara dönsün bütün işlerinizde Rabbimiz cc yardımcı olsun geceniz ve ömrünüz hayırlarla dolsun.

Selam ve saygılarımızla.
en-sonebi

en-sonebi

Selam ve Saygı bizden ...amin ...İnşallah.... Hayırlı geceler efendim ....
Osman Soylu (MERHUM)

Osman Soylu (MERHUM)

Kıdemli Üye · 395 mesaj

Hayırlı geceler efendim.
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

hayırlı yolculuklar sağlıkla sıhhatle gidiin gelin inşallah
~ Zeynep

~ Zeynep

Kıdemli Üye · 334 mesaj

Hayirli yolculuklar :)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

hayırlı yolculuklar... allaha emanet olunuz...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Selametle kardeşim. Allah c.c. hayırlı yolculuklar nasip etsin.
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

hayırla gidin gelin.. yolcunun duası kabul olurmuş.. bizede dua edin olurmu özellikle kardeşime
en-sonebi

en-sonebi

Amin efendim sağ olun...sıhhatle kalın inşallah...Görüşmek dileğiyle..
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Hayırlı yolculuklar selametle gidip geliniz inşaallah...dua ile.......
en-sonebi

en-sonebi

Hiç bir şey Babama ''Allah rahmet eylesin babana '' demelerinden önemli değildir diyen ve Maddi çıkarları elinin tersi ile itebilen Gönül dostları ile dolu ANDIRIN Cennetinden ...(Kahramanmaraş) ve Kadirli '' nin cennet köşesinde hayatını sürdüren...Adana nın sıcak ortamına sıcak sevgilerini katan ... güzel insanlardan kucak dolusu selamlarla döndük Efendim...

Tekrar sizlerle birlikteyim...Allah C.C. na Hamd ve şükürler olsun...

Kötülüklerinden yerinde duramayan ... Kıskançlık ve öfke ile ...İnsanlardan nefret eden,onların mutluluğunu çekemeyen ... çeşitli yollarla nefretini ...olsun... kötü düşünceleri gerçek olsun diye gayret içinde olan... Şeytan Lain veya onun yandaşı olmuşlardan kişilerden ...Allah Celle Celalehu sizleri ve bizleri korusun...Dualarımız ile ...

Döndük efendim...

Selamlar...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

hoşgeldiniz
andırın annemim memleketi,hatta yarın itibari ile andırına yaylada olacaklar 3 ay sürece...
memleketimden memnun kalmışsınızdır inşaallah...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
en-sonebi

en-sonebi

Ne kadar sevindim...Allah C.C. hepsinden razı olsun..Çok ...hemde çok... Maşallah İNSAN lık ile dolu çok şirin bir yer
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

aminn allah c.c sizden de razı olsun inşaallah... andırın merkeze mi gittiniz acaba yoksa köyünemi...
en-sonebi

en-sonebi

Merkezde idik efendim... İş ziyareti idi... gezi dahil oldu...
en-sonebi

en-sonebi

Cennet diyarı Bitki örtüsü mükemmel...Gölü harika... Yemekleri mükemmel ...İnsanları çok güzel... Maşallah...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

anladım,ne güzel... şimdi nasılsınız sakinlemişsinizdir inşaallah...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.