'' selamun aleyküm ''
1.361 görüntülenme · 6 yanıt
islamiyet.gen.tr sitesinde daha yeni üyeyim.görüyorum ki çok yararlı ve amaçlı bir site.en azından abuk.sabuk sitelerde vakit harcıyacağımıza burda güzel dinimizin bilmediğimiz konularında ve hususlarında bilgi alışverişi yapabiliriz. kendi adıma çok beğendim. sitenin oluşumunda fikri ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. ALLAH razı olsun sizden...
selamun aleykum oncelikle aramiza hosgeldiniz uyeliginiz daimi ve hayirlara vesileolur insaALLAH...SELAMETLE DUA ILE...
NOT......AVATAR OLARAK KENDI SAHSI RESIMLERIMIZI KULLANAMIYORUZ UYELIK KURALLARINDA OKUYUNUZ VE HEMEN KALDIRINIZ .................
NOT......AVATAR OLARAK KENDI SAHSI RESIMLERIMIZI KULLANAMIYORUZ UYELIK KURALLARINDA OKUYUNUZ VE HEMEN KALDIRINIZ .................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86252-selamun-aleykum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- selamun aleyküm Tanışma Köşesi 10 cevap
- selamun aleyküm Dua Listesi 7 cevap
- selamun aleyküm Tanışma Köşesi 2 cevap
- Selamun Aleyküm. Namazla ilgili olan ne varsa burada yazıyor hörmetlerimle Hadis-i Şerif 1 cevap
- Selamun Aleyküm! Tanışma Köşesi 9 cevap
- Selamun aleyküm tesettür konusunda yardım eder misiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.