selamun aleyküm
2.754 görüntülenme · 14 yanıt
RE: selamun aleyküm
ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.ARAMIZA HOŞGELDİN.HAYIRLARA VESİLE OLMASI DİLEĞİYLE.SELAM VE DUA İLE..
ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.ARAMIZA HOŞGELDİN.HAYIRLARA VESİLE OLMASI DİLEĞİYLE.SELAM VE DUA İLE..
Selamun Aleyküm;
Sevgili arkadaşlar aranıza 23 Eylül 2006 itibari ile yani bu gün katılmış bulunuyorum,
inşallah ****.islamiyet.gen.tr forumlarında sizlerle güzel paylaşım içerisinde bulunabilirim. Bilmediğim konularda bilgilenebilirim.
Ayrıca;Başta site yöneticilerine ve destekleyenlere bu hizmetten ötürü saygılarımı sunarım. Allah hepimizden razı olsun ve inşallah; Kabrin azabından, Cehennemin ateşinden bizleri korusun.
Saygı ve Sevgilerimle
Selamun Aleyküm;
Sevgili arkadaşlar aranıza 23 Eylül 2006 itibari ile yani bu gün katılmış bulunuyorum,
inşallah ****.islamiyet.gen.tr forumlarında sizlerle güzel paylaşım içerisinde bulunabilirim. Bilmediğim konularda bilgilenebilirim.
Ayrıca;Başta site yöneticilerine ve destekleyenlere bu hizmetten ötürü saygılarımı sunarım. Allah hepimizden razı olsun ve inşallah; Kabrin azabından, Cehennemin ateşinden bizleri korusun.
Saygı ve Sevgilerimle
hepinize teşekkür ederim kardeşlerim inşallah güzel paylaşımlarda buluşuruz.aslında hiç yabancı değilimdir bu tarz sitelere.hatta kardeşlerimizin kurduğu bir sitede adminlik yapıyorum.burası içinde hayırlısı olur inşallah.selam ve dua ile
hepinize teşekkür ederim kardeşlerim inşallah güzel paylaşımlarda buluşuruz.aslında hiç yabancı değilimdir bu tarz sitelere.hatta kardeşlerimizin kurduğu bir sitede adminlik yapıyorum.burası içinde hayırlısı olur inşallah.selam ve dua ile
FoRSaKeN yazdı:ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.SENDE ARAMIZA HOŞGELDİN..İNŞ SENİN İÇİNDE HAYIRLI OLUR KARDEŞİM.23 EYLÜL BUGÜN SİTEMİZ TAM BİR YILI DOLDURDU:)SELAM VE DUA İLE
Selamun Aleyküm;
Saygı ve Sevgilerimle
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh.
Hoş geldiniz sahabeler kardeşim,
Hayırlara vesile olması dileği ile İnşaAllah,
Allah’a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

Düşmanlarım bana ne yapabilir ki ?
Ben cennetimi yüreğimde taşıyorum, nereye gitsem o benimle gelir.
Hapsedilmem halvet, sürgün edilmem hicret, öldürülmem şehadettir.
Değil mi ki, göğsümde Allah'ın Kitabı ve Rasulü'nün sünneti vardır!
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4931-selamun-aleykum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.