Hayal dünyanızda yaşasaydınız ;
5.199 görüntülenme · 53 yanıt
eşimle görüştüm.malatyaya dönmüş.babamı hastaneye yatırmışlar durum pek iyi değilmiş.sesi çok kötü geliyordu.yapabileceğim birşey varmı dedim bişey oldu galiba ben seni arıyacağım dedi acele acele kapattı.içim çok kötü oldu yüreğim sızladı sesini duyunca.ne yapmalıyım,panik oldum biraz
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
ben derim.. her şeyi yapmaya hazırım ben ama o nasıl karşılar bilemiyorum ki,gayet ılımlı konuştu aslında bana da başsağlığı diledi kim vefat etti falan dedi... konuşuyorduk güzel güzel kapatmak zorunda kaldı işte
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
anladım zaten sadece babamı sordum son durumun ne olduğunu ve kendisinin nasıl olduğunu birşeye ihtiyacı olup olmadığını sordum...
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj
İyi bir dinleyici olun dertlerini aktarsın dinleyin ...yatıştırın...fazla mevzu açmayın o açsın dinleyin güzel sakin cevap verin...Sevdiğinizi söyleyebilirsiniz... Siz benim evladım yaşındasınız o yüzden biraz açık yazdım...kusura bakmayın...
estafirullah efendim biliyorum siz bana hep baba gibi yaklaştınız,yardımcı olmaya çalıştınız allah razı olsun.ben aileme söyleyemediklerimi size söylüyorum.onlar düşüncelerimi öğrenirlerse kırılırlar üzülürler diye korkuyorum...
inanın iki arada bi deredeyim.ne yapsam bilemiyorum.sizle konuşunca rahatlıyorum...
inanın yuvam kurtulursa allahın izniyle, burda yazacak çok şeyim var...
inanın iki arada bi deredeyim.ne yapsam bilemiyorum.sizle konuşunca rahatlıyorum...
inanın yuvam kurtulursa allahın izniyle, burda yazacak çok şeyim var...
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj
O konuda endişeniz olmasın...İnşallah... Yalnız eşinizle iken veya konuşurken başka bir şeyle meşgul olmayın...Siz ve o baş başa olmaya çalışın başka şeyle ...konuyla meşgul olmamaya çalışın... Telefon...Bilgisayar gibi...İyi geceler....
teşekkürler allah razı olsun.başınızı ağrıttım yine.eşim bi yana dünya bi yana benim için,onunlayken hiç bişeyle ilgilenmem ki ben.onunla ilgilenmek ibadet gibi benim için.sizede iyi geceler.bişey olursa sizi rahatsız ederim yine...
sizede iyigeceler allah rahatlık versin...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86147-hayal-dunyanizda-yasasaydiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hayal mi gerçek mi? Sırlar Dünyası 9 cevap
- Hâyâl gücünüzü zorlayan resimler Resimler 28 cevap
- Hayal Evi:) Resimler 51 cevap
- SEN'i hayal etmek bile bu kadar mutlu eder mi insanı? Peygamberlerimiz 4 cevap
- A 4 KAĞIDI VE HAYAL GÜCÜ Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Zaman ,Mekan ,Hediye hayat sanki var varsanıyorsun...Hepsi hayal neden bilmiyorsun... Görüş- Öneri- İstek 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.