Hayal dünyanızda yaşasaydınız ;

5.199 görüntülenme · 53 yanıt

Paylaş:
en-sonebi

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj

Kendinizi değerlendirin hayal dünyanızda yaşasa idiniz nasıl yaşardınız...?
Düşünceniz ve hayal dünyanız ile , hemen zihninizden düşünceler akmaya başladı değil mi ?
Hatta bir film şeridi akar gibi hisse kapıldınız mı ?
O filmde baş rolde oynayan siz değil misiniz ?
Hayal dünyanızı yaşamada başlangıç noktanız neresi ?
Hayal dünyanızda yaşarken bu dünyada size eşlik edenler kim ?
Yalnız mısınız ?
Bu hayal dünyanız hangi konuları içeriyor ?

Haydi bir kaç soruda siz sorun ve hayal dünyanızda yaşayın...
Yaşamaya çalışın...

Bakalım bunu başarabilecek misiniz...?

Eğer yaşayabiliyorsanız siz çok iyi bir tefekkür sahibisiniz...
Size lazım olan birazcık idrak ve ...

Allah C.C. nu fark etmek ...

O kadar haydi çalışın yaşamaya...

Tefekkür size adım attırır bilesiniz...
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Selamun aleyküm saygıdeğer büyüğüm
yaşayamıyorummmm...:(
artık hayal bile kuramıyorum:(
en-sonebi

en-sonebi

Niçin efendim...hayırdır inşallah ?
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Kayın validem...oğluma bakıyor....oğlum 3 yaşında ama benden çok uzak...yetemiyorum yetmiyorum....hem çalışıyorum hemde geriye dönük beni affedersiniz salak yerine koyuyorlar...allah c.c a sığınıyorummm ama bunun sabrını bulamıyorum ....
en-sonebi

en-sonebi

Nasıl yani...?
en-sonebi

en-sonebi

Tabi ki tüm ayrıntısı ile yazmayınız özet olarak ima ediniz...
en-sonebi

en-sonebi

Bebeğiniz sizden uzak duruyorsa eve gittiğinizde daha çok ilgi gösteriniz...Kucaklayıp ...sarmalayınız...Biraz oyun oynayınız...şakalaşınız...
en-sonebi

en-sonebi

Allah C.C. yuvanıza huzur ,sevgi ve muhabbet versin inşallah...Biraz geniş olmaya çalışın...sakın kayın validenizi karşınıza almayın olduğu şekli ile güzel yaşamaya çalışın...yutkunun sabredin ve zamana bırakın her şey çok daha güzel olacaktır...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Hayal mi ?
En iyi yaptığım şey hayal kurmak.. :)
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
en-sonebi

en-sonebi

Ne güzel bir meziyet...Ufuklara ulaşabilir...dünyayı gezebilir...Cenneti dahi yaşayabilirsiniz...
Tefekkürü güzele yönlendiriniz o zaman....
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

en-sonebiallah c.c. Yuvanıza huzur ,sevgi ve muhabbet versin inşallah...biraz geniş olmaya çalışın...sakın kayın validenizi karşınıza almayın olduğu şekli ile güzel yaşamaya çalışın...yutkunun sabredin ve zamana bırakın her şey çok daha güzel olacaktır...

asa karşıma almam...ama gözerini para hırsı gösteriş almış...başedemiyorum...yeni gelinle sürekli kıyaslamar onu üstün tutmalar....çalış diye başımın etini yemeer...ü
la havle vela kuvveti illabillahil aliyyül azim...
Ya kavüyyil hafiz...
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Kusura bakmayın bir konu açtınız hemen saydım döktüm ne varsa özür dilerim....
en-sonebi

en-sonebi

Lütfen sabır...Eşinize durumu aksettirmeyin...Sakin ,saygılı olun Allah C.C. size yardım mutlaka eder inşallah ...Endişe etmeyin...Maalesef büyüklerimiz bu şekilde...Siz olgun olun güzel ve kısa cevap verin...
Tabi ki...
Doğru..
Evet gibi...
Hiç bir zaman cevap verecekleri durumu oluşturmayın...Dertlerinizi anlatmayın...güler yüzünüzü eksik etmeyin...Gelini sakın eleştirmeyin ve tabi ki kıskançlı belirtisi vermeyin...sevdiğinizi söyleyin ...iyiliğini anlatın...Orta yol orta karar...
en-sonebi

en-sonebi

Siz bu davranışı gösterirseniz Allah C.C. mazlum olduğunuz için hemen devreye girer...sizi muhafaza eder ...inşallah... Güzellikler ailenize ait olsun inşallah...
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

allah c.c razı olsun sizden ...
dedikerinizi zaten yapıyorum başından beri 6 yıl geçti koskoca ama bir kerede bu kızın hakkını yiyoruz demiyorlar
rabbim en iyisini bilir ...inşaallah hakkımızda hayırısını verir..
ya sabır ya sabır ya sabır
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

selamun aleykum hayal kurmak guzeldir bazen yapamayacaklarini bazende basucunda duran bir bardak saf suyu hayal edersin benimse tek hayalim evladimin sagligina kavusmasi gunahsiz bir yasam husu icinde yaptigim ibadetler tabiki hacca gitmek birde elden ayaktan dusmeden kelimei sahadetle bu dunyadan ayrilip sevdiklerime kavusmak.....
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

Hayal kurmak ne bir suç ne de günahtır, kur kurabildiğin kadar! ancak hayallerim olmadı diye de yataklara düşecek kadar engin hayaller kurmamalıyız.. Bazı mutluluklar anlık olsa da, her günümüzün mutlu olabilmesi için SEVGİ dünyamızın çok zengin olması ve Allah’ımıza her zaman için şükretmemizle olacaktır…

benim hayalim yuvam üzerine kurulu...
eşimle tekrardan bir aile olduğumuz taktirde; öncelikle şükür'ü dilden hiçbirzaman düşürmeyeceğim.
eşimi ve kendimi allaha daha çok yönelteceğim.yuvamızı cennetten bir köşe haline getirebilmek için elimden gelen herşeyi yapacağım.
eşimin hz.aişe'si,hz. hatice'si olacağım inşaallah...

çok mu uçtum acaba????
pişmanlıklarımı telafi etmek istiyorum.bir daha pişman etmemek istiyorum...
yuvamı geri istiyorum,anne olmak istiyorum...
rabbim beni daha çok sevsin istiyorum,merhamet istiyorum....

belki güleceksiniz bana ama öğlen namazını kılarken secdeye kapandım,ağlayarak dua ediyordum.birden kendimi sanki allahın dizine yatmışım gibi hissettim ''sev beni allahım,saçımı okşa,merhamet et bana'' dedim, okadar yakındım ki ona,anlatılmaz bir duyguydu...
ELHAMDÜLİLLAH ALA KÜLLİ HAL... B)B)B)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
en-sonebi

en-sonebi

Ne güzel efendim...Hayal kurup seyahat edin istediğiniz yere... O zaman Allah C.C. nun sevgisini bir an olsun yaşayabilirsiniz...Cap canlı sanki gerçek gibi ne güzel ...Allah C.C. tekrarını nasip etsin diyeceğim ama her örneği bir kere yaşatır..İLİM böyle...
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

ah .. ah nerde garip nerde hemen postu serdin yere! niye?
Baksana feryat figanına ... Rabbim bağışla yağmur gibi yada şimşek gibi aniden geldi ama..
en-sonebi

en-sonebi

en-sonebiKendinizi değerlendirin hayal dünyanızda yaşasa idiniz nasıl yaşardınız...?
Düşünceniz ve hayal dünyanız ile , hemen zihninizden düşünceler akmaya başladı değil mi ?
Hatta bir film şeridi akar gibi hisse kapıldınız mı ?
O filmde baş rolde oynayan siz değil misiniz ?
Hayal dünyanızı yaşamada başlangıç noktanız neresi ?
Hayal dünyanızda yaşarken bu dünyada size eşlik edenler kim ?
Yalnız mısınız ?
Bu hayal dünyanız hangi konuları içeriyor ?

Haydi bir kaç soruda siz sorun ve hayal dünyanızda yaşayın...
Yaşamaya çalışın...

Bakalım bunu başarabilecek misiniz...?

Eğer yaşayabiliyorsanız siz çok iyi bir tefekkür sahibisiniz...
Size lazım olan birazcık idrak ve ...

Allah C.C. nu fark etmek ...

O kadar haydi çalışın yaşamaya...

Tefekkür size adım attırır bilesiniz...

Efendim aslında bu konuyu açarken sizlerin tefekkür üzerine çalışmanızı arzu etmiştim...Hayal kurmak derken Allah C.C. nu görmek ve işitmek manasına...Muhammed Mustafa A.S. a muhatap olma konusunda..idi...

Selamlar...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.