cok acil yasin okurmusunuz ALLAH RIZASI ICIN....
9.588 görüntülenme · 111 yanıt
canlar yok gelişme.. hala uyanamadı kardeşimiz.. şimdi beyninde ödem oluşmuş; bir doktor beyin ölümü gerçekleşti demiş kardeşimizin eşi kendini yerden yere atmış kıyametler koparmış.. arkadaşım diyorki abimi bi hastane sakinleştirememiş.. 20 gün olmuş hala tık yok.. doktorlar uyutmayı bırakmışlar.. şimdi kendine gelemiyor kardeşimiz kendi doktorları %1 iyileşme ihtimali anca var dua edin demişler.. üç çocuk bir daha anne kokusunu bile almadı.. 2 sinin gözleri yolda.. dua edin nolur dua.. ALLAHIM YARDIM ETSİNDE KARDEŞİMİZ EVİNE DÖNSÜN
buket_zeynepcanlar yok gelişme.. hala uyanamadı kardeşimiz.. şimdi beyninde ödem oluşmuş; bir doktor beyin ölümü gerçekleşti demiş kardeşimizin eşi kendini yerden yere atmış kıyametler koparmış.. arkadaşım diyorki abimi bi hastane sakinleştirememiş.. 20 gün olmuş hala tık yok.. doktorlar uyutmayı bırakmışlar.. şimdi kendine gelemiyor kardeşimiz kendi doktorları %1 iyileşme ihtimali anca var dua edin demişler.. üç çocuk bir daha anne kokusunu bile almadı.. 2 sinin gözleri yolda.. dua edin nolur dua.. ALLAHIM YARDIM ETSİNDE KARDEŞİMİZ EVİNE DÖNSÜN
çok çok üzüldüm.:(
ömrümüz ne kadar bilemiyoruz ama kardeşimizin bulunduğu noktadan hayata dönmüş bir anne olarak gözyşlarımı tutamıyorum......
bende canım inan kendimi tutamıyorum.. sanki bişeyler yapabilirimde yapmıyorum gibi suçlu hissediyorum kendimi.. evlatlarını düşünüyoorum çok zor ya çok...
buket_zeynepbende canım inan kendimi tutamıyorum.. sanki bişeyler yapabilirimde yapmıyorum gibi suçlu hissediyorum kendimi.. evlatlarını düşünüyoorum çok zor ya çok...
her gece uyuyan oğluma bakıp bensiz ne yapacağını ..........
tırnaklarını kimin keseceğini,sevdiği yemekleri kimin yedireceğini,gece uyandığında kime koşacağını..........
bebeğimin doğduğunu hiç hayal etmedim.her şey sadece ameliyata kadardı...........sonrası yok............
Allah haytta kalmayı murat etti ve sonsuz şükürler ederek döndüm evime.
haftalar sonra bir gece hiç bir arada olabilmeyi tahayyül bile edemediğim minik bebeğime sarılıp sebepsiz ağlamıştım.
annesizliğin çaresi var mıdır ki.............
yok... ne yazıkkı herşeyin varsada annesizliğin çaresi yok... bir kaç gündür çok gerginim.. çocuğada yansıttım hep bunu iştahsız bir haftadır iki öğün yemedi doğru düzgün.. şimdi arkadaşımla konuşunca kendime nasıl kızdım.. ne yapıyorsun sen diyorum illa bi müsibetmi hatırlatacak sana herşeyin değerini dedim.. yaşadığımız anın bilmiyoruz kıymetini.. ŞÜKÜR YA RAB .. demeyi bilmiyoruz..
buket_zeynepyok... ne yazıkkı herşeyin varsada annesizliğin çaresi yok... bir kaç gündür çok gerginim.. çocuğada yansıttım hep bunu iştahsız bir haftadır iki öğün yemedi doğru düzgün.. şimdi arkadaşımla konuşunca kendime nasıl kızdım.. ne yapıyorsun sen diyorum illa bi müsibetmi hatırlatacak sana herşeyin değerini dedim.. yaşadığımız anın bilmiyoruz kıymetini.. ŞÜKÜR YA RAB .. demeyi bilmiyoruz..
Allah kimsenin düzenini,sağlığını,huzurunu bozmasın.
bir anda her şey değişebiliyor.
Allah istediği gibi bir kul eylesin cümlemizi.
hiç bir yavruyu annesiz bırakmasın..........
Aynen canlar şükür demeyi unutmuşuz...ila bir musibet gelecek..dün gece saatlerce ağladım ben bu çocuğa annelik yapamıyorum diye sabah ta o uykulu haliyle arabaya bindirdim babaanneye gönderdim....
Allahım ülkü kardeşimize sağlık versin eşine sabır inşaallah...
Allahım ülkü kardeşimize sağlık versin eşine sabır inşaallah...
tamam canım allah razı olsun bende elimdekileri bitiremedim bugün bitiririm.. çok yoğunum bu ara.. hemen yeni listedende alıyorum inşalalh
esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu
değerli kardeşlerim az önce buket kardeşimizle görüştüm.sizlerden bi ricası var.ülkü kardeşimizin durumunda herhangi bi değişiklik yokmuş.ailesi bu gece okunması için yasin niyetlenmişler.kim ne okursa...
okuyabilecek olanlar buraya sayısıyla beraber bildirirse iyi olur.akşama duası yapılması için sayıyı bukete bildireceğim,saygılarımla...
bu gecenin hürmetine rabbim günahlarımızı affetsin,dualarımızı kabul buyursun inşaallah,dualarınızda yer alabilme ümidiyle...
kadir gecemiz mübarek olsun...
değerli kardeşlerim az önce buket kardeşimizle görüştüm.sizlerden bi ricası var.ülkü kardeşimizin durumunda herhangi bi değişiklik yokmuş.ailesi bu gece okunması için yasin niyetlenmişler.kim ne okursa...
okuyabilecek olanlar buraya sayısıyla beraber bildirirse iyi olur.akşama duası yapılması için sayıyı bukete bildireceğim,saygılarımla...
bu gecenin hürmetine rabbim günahlarımızı affetsin,dualarımızı kabul buyursun inşaallah,dualarınızda yer alabilme ümidiyle...
kadir gecemiz mübarek olsun...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86109-cok-acil-yasin-okurmusunuz-allah-rizasi-icin · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.