kuran öğreniyorum ve kıraat ve tecvit
5.536 görüntülenme · 5 yanıt
S.A. bu linkten ulaşacağınız sayfada harflerin asıl söylenişi ve mahreçleri verilmiştir.Diyanetin sitesidir ve çok güzel hazırlanmış.İnşAllah yardımı dokunur.Bu arada tecvid Kur'an ı güzel okuma değil asıl okunuşudur.Selam ve dua ile
merhabalar:) bende kuranı kerimi okuyorum (RABBİM kabul eder inşallah) ama tecvidli okumuyorum yani asıl okunması gereken şekli ile okuyamıyorum o şekilde ögrenemedim .... ögrenmek isterim kısmet olursa..
birde kuranı okudugumuzda anlamınıda bilmekgüzel ve uygun olandır... ben elimden geldiğince her okudugumnda türkçe meailinide okumaya çalışıyorum RABBİMİN izni ile... zaten o şekilde meailni okuyarak kapandım tabi sitemizinde faydası oldu daha iyi bilinçlendim.... o yüzden çook huzurluyum
YÜCE ALLAH(C.C) HER KESE NASİP EDER.....
birde kuranı okudugumuzda anlamınıda bilmekgüzel ve uygun olandır... ben elimden geldiğince her okudugumnda türkçe meailinide okumaya çalışıyorum RABBİMİN izni ile... zaten o şekilde meailni okuyarak kapandım tabi sitemizinde faydası oldu daha iyi bilinçlendim.... o yüzden çook huzurluyum
YÜCE ALLAH(C.C) HER KESE NASİP EDER.....
HayrünissaS.A. bu linkten ulaşacağınız sayfada harflerin asıl söylenişi ve mahreçleri verilmiştir.Diyanetin sitesidir ve çok güzel hazırlanmış.İnşAllah yardımı dokunur.Bu arada tecvid Kur'an ı güzel okuma değil asıl okunuşudur.Selam ve dua ile
.: DİB Seçme Sûreler :. Gerçekten çok güzel Hazırlanmış.. Teşekkürler..
İnsan beğenmez.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/72110-kuran-ogreniyorum-ve-kiraat-ve-tecvit · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.