bend e katılıyorum aranıza denizliden tekstilden emekliyim ismim hüseyin zaman aman bakıyordum forumlara daha önce üye oldum gibi geliyor ama hatırlayamıyorum gercekten cok mükemmel bir site rabbim emegi gecenlerden katkıda bulunanlardan forumlara göz atıp biseyler ögrenmeye calısanlardan razı olsun
selamun aleyküm
1.102 görüntülenme · 4 yanıt
selamun aleyküm
bend e katılıyorum aranıza denizliden tekstilden emekliyim ismim hüseyin zaman aman bakıyordum forumlara daha önce üye oldum gibi geliyor ama hatırlayamıyorum gercekten cok mükemmel bir site rabbim emegi gecenlerden katkıda bulunanlardan forumlara göz atıp biseyler ögrenmeye calısanlardan razı olsun
ve aleykum selam aramiza hosgeldiniz uyeliginiz daimi ve hayirlara vesile olur insaALLAH. Hayatin her tadini bulabileceginiz bir sitedir siteden cok aile gibiyiz birbirimizin derdiyle dertlenip sevinciyle cosuyoruz dua isteyene hepimiz kosturuyoruz rabbim herkesten razi olsun sizinde guzel paylasimlarla katilimlarinizi bekliyoruz selametle dua ile....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86036-selamun-aleykum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- selamun aleyküm kardeslerim bana yardimci olurmusunuz lütfen Genel Konular 10 cevap
- selamun aleyküm Tanışma Köşesi 8 cevap
- Selamun Aleyküm.İşte sizlere Kuranı Kerim kullanma klavuzu hürmetlerimle saygılar Kuran-ı Kerim 1 cevap
- SELAMUN ALEYKÜM Dini sohbet 8 cevap
- Selamun aleyküm.. Tanışma Köşesi 11 cevap
- selamun aleyküm Tanışma Köşesi 17 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.