cennet_esra kardeşimiz için....

2.286 görüntülenme · 25 yanıt

Paylaş:
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

amin hicranım AMİN.. AMİN DUA EDELİM
cennet_esra

cennet_esra

Aktif Üye · 60 mesaj

buket_zeynepnasıl korkuyorum biri evinde huzursuz olacak diye.. nasıl korkuyorum biri eşimden ayrıldım diyecek diye..
ALLAHIM SEN KORU .. dua et kardeşim nolur dua et.. hatamız sanırım hep karşıdakini suçlu görmek bedeli ağır işte.. (kendi adıma söylüyorum) sanki bağırınca haklı olacaz sanki sakin olsak metanet göstersek zarar görecez gibi hissediyoruz.. ama değil ya valla değil.. İSLAMA uygun yaşasak hiç kimse üzülmeyecek..
sizin içinde dua ediyorum inşallah..hicranımın yazdıklarını yapın inşallah.. esmaları okuyun bolca.. YA CAMİ YA MUKSİT....
SİZ samimi şekilde dua edin inşallah..
...

kardeşim benim durum biraz farklı sevdigi varmış ailesi almamıs oda benı kabullenemdı bırgun kapının önüne koydu...ve sevdıgı ınsan ile benı aldatmaktaydı..ama ne olursa olsun tabıkı ınsan yuvasının yıkılmasını istemez ben cok savastım ama o savasmadı
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

hakkınızda hayırlısı kardeşim.. dua edin hayırlısı için inşallah RABBİM sizi feraha ulaştıracaktır..
hira06

hira06

Mübarek Üye · 559 mesaj

cennet_esra...

kardeşim benim durum biraz farklı sevdigi varmış ailesi almamıs oda benı kabullenemdı bırgun kapının önüne koydu...ve sevdıgı ınsan ile benı aldatmaktaydı..ama ne olursa olsun tabıkı ınsan yuvasının yıkılmasını istemez ben cok savastım ama o savasmadı

tovbeee tovbeee tovbeee neler duyacagım daha neler? Allah'ım korusun bızlerı.. gelde sınırlenme sımdı? gel de kızma? neden senın gunahına gırmıs o zman? Allah'ım yaaa bak gene sınırlendım.. canım kardesım Allah yardımcın olsun
cennet_esra

cennet_esra

Aktif Üye · 60 mesaj

sinirlenmeyelim kardeşler allah islah etsin deyip dua edelim işallah vardır bundada bir hayır bizim göremedigimiz
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

yarabbim niye böyle yaparlar anlamıyorum.senin günahın neydi niye kıydılar sana peki allahım sen affet yarabbim.sinirimden ağlayacağım.bu aileler mahvediyor bazen evlatlarının hayatlarını....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.