ben çok öncesinde üye idim ama uzun zaman girmeyince şifremi falan unutmuşum yeni ismim ile foruma yeniden dahil oldum.özlemişim siteyi arkadaşları ...
Selametle....
2.727 görüntülenme · 15 yanıt
merve k.[ı][/ı]selamün aleyküm arkadaşlar bende yeni üye oldum aslında yeni denebilirse
ben çok öncesinde üye idim ama uzun zaman girmeyince şifremi falan unutmuşum yeni ismim ile foruma yeniden dahil oldum.özlemişim siteyi arkadaşları ...
Selametle....
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
merve k.[ı][/ı]selamün aleyküm arkadaşlar bende yeni üye oldum aslında yeni denebilirse
Selametle....
Selametle....
TakeOneVe aleykum selam. Aramıza hoşgeldiniz kardeşim. Hayırlara vesile olması temennilerimle.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85443-selamunaleykum-tanisma · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.