Selamünaleyküm tanışma

2.727 görüntülenme · 15 yanıt

Paylaş:
merve k.

merve k.

Yeni Üye · 7 mesaj

[ı][/ı]selamün aleyküm arkadaşlar bende yeni üye oldum aslında yeni denebilirse
ben çok öncesinde üye idim ama uzun zaman girmeyince şifremi falan unutmuşum yeni ismim ile foruma yeniden dahil oldum.özlemişim siteyi arkadaşları ...
Selametle....
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

merve k.[ı][/ı]selamün aleyküm arkadaşlar bende yeni üye oldum aslında yeni denebilirse
ben çok öncesinde üye idim ama uzun zaman girmeyince şifremi falan unutmuşum yeni ismim ile foruma yeniden dahil oldum.özlemişim siteyi arkadaşları ...
Selametle....

Ve aleykum selam kardesim hosgeldin uyeligin daimi ve hayirlara vesile olur insallah yararli ve guzel paylasimlarda bulusmak dilegiyle selametle dua ile kal...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

merve k.[ı][/ı]selamün aleyküm arkadaşlar bende yeni üye oldum aslında yeni denebilirse
Selametle....

Ve Aleykumselam kardeşim...
Hoşgeldin...
Burada daim olursunuz inşallah...
Bu kadar ayrı durup da şifreyi falan unutma bir daha inşallah...
Selam ve dUA ile...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
merve k.

merve k.

Yeni Üye · 7 mesaj

tsunamiVe aleykum selam kardesim hosgeldin uyeligin daimi ve hayirlara vesile olur insallah yararli ve guzel paylasimlarda bulusmak dilegiyle selametle dua ile kal...

hoş buldum kardeşim inşallah daimi olur selametle
merve k.

merve k.

Yeni Üye · 7 mesaj

mavciVe Aleykumselam kardeşim...
Hoşgeldin...
Burada daim olursunuz inşallah...
Bu kadar ayrı durup da şifreyi falan unutma bir daha inşallah...
Selam ve dUA ile...

hoş buldum mavci abim inşallah abi selametle
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

Aleykum selam hoşgeldiniz bende yeniyim hayırlı paylaşımlar diliyorum
selametle..
merve k.

merve k.

Yeni Üye · 7 mesaj

hoşbulduk kardeşim sizde hoş geldiniz teşekkür ederim size de hayırlı paylaşımlar
Zindanda_Mahkum

Zindanda_Mahkum

Mübarek Üye · 1.367 mesaj

ve Aleyküm selam hoşgeldiniz kardeşim..
GüL_ne_OLuR

GüL_ne_OLuR

Üye · 44 mesaj

Selametle....

ALeyküm selam..........Ben de 1 günlük üyeyim......Bu güzel forum ile yeni tanıştım......Bu ilk mesajım....
Allah ıma şükür ki ,:T:T:T bana da üyelik nasip oldu.......
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Ve aleykum selam. Aramıza hoşgeldiniz kardeşim. Hayırlara vesile olması temennilerimle.

ayla.se

ayla.se

Kıdemli Üye · 152 mesaj

bende yeniyim hepinize selamlar hayırlarda buluşmak dileğiyle :)
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

Ve Aleyküm selam hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz hayırlı paylaşımlar.........
merve_talat

merve_talat

Kıdemli Üye · 211 mesaj

ve aleyküm selam hoşgeldiniz kardeşim selam ve dua ile
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

ve aleyküm selam adaşım hoşgeldin :)
GüL_ne_OLuR

GüL_ne_OLuR

Üye · 44 mesaj

TakeOneVe aleykum selam. Aramıza hoşgeldiniz kardeşim. Hayırlara vesile olması temennilerimle.

BUrda çok şey öğrenicem sanırım................Allaha dua ediyordum hep beni salih insanlarla dost eylemesi için.......İnşllah burda faydalı ve güzel dostluklarımız olur............
neyzenözkan

neyzenözkan

Üye · 23 mesaj

selamün aleyküm hayırlı günler,rabbim kalbi iman dolu, yüreğinde ise allah korkusu olan insanlarla tanıştırmayı nasip eder inşallah....
SELAM VE DUA İLEE.....NEYZEN ÖZKAN....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.