selamünaleyküm

1.241 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
nun vakti

nun vakti

Üye · 35 mesaj

selamünaleyküm. adım ahmet izmir tireliyim. 26 yaşındayım. herkese merhabalar.
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

Ve aleykum selam aramıza hoş geldiniz hayırlı paylaşımlar dilerim üyeliğiniz hayırlı olsun bu foruma giren bir daha kopamıyor tam bir bağımlılık ::)
.................
nun vakti

nun vakti

Üye · 35 mesaj

Gül Berra, post: 1475300, member: 20924Ve aleykum selam aramıza hoş geldiniz hayırlı paylaşımlar dilerim üyeliğiniz hayırlı olsun bu foruma giren bir daha kopamıyor tam bir bağımlılık ::)

İnşallah:) ayrılmam:) Teşekkür ederim size:)
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

Aleyküm selam ahmet abi foruma hoşgeldiniz hayırlı paylaşımlar ::)
nun vakti

nun vakti

Üye · 35 mesaj

melek4545, post: 1475314, member: 115675Aleyküm selam ahmet abi foruma hoşgeldiniz hayırlı paylaşımlar ::)

Teşekkür ederim hoşbuldum:)
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

nun vakti, post: 1475298, member: 103783selamünaleyküm. adım ahmet izmir tireliyim. 26 yaşındayım. herkese merhabalar.

Vealeyna aleykum selam aramıza hosgeldin üyeliğin hayirli ve daim olsun :)hayirli paylaşımlar gulberranin dedigi gibi Kopmak mümkün değil :)
mzumrutcu

mzumrutcu

Kıdemli Üye · 324 mesaj

Aleyküm Selam ::) Hoşgeldin
Gül Berra, post: 1475300, member: 20924Ve aleykum selam aramıza hoş geldiniz hayırlı paylaşımlar dilerim üyeliğiniz hayırlı olsun bu foruma giren bir daha kopamıyor tam bir bağımlılık ::)

Çok doğru bende kopamadım bağımlısı oldum hatta ::) Bende yeni üyeyim
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

mzumrutcu, post: 1475429, member: 97903Aleyküm Selam ::) Hoşgeldin

Çok doğru bende kopamadım bağımlısı oldum hatta ::) Bende yeni üyeyim

Evet zaten cok sik goruyorum sizi burda masallah surekli aktifsiniz benim gibi yanliz ben yeni uye degilim ;)
.................
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

Aleyküm Selam hoşgeldiniz bende yeni ve bağımlı olanlardanım
Allah en güzel şekilde yararlanmayı nasip etsin İnşAllah :)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

AcizBirKul., post: 1475433, member: 98903Aleyküm Selam hoşgeldiniz bende yeni ve bağımlı olanlardanım
Allah en güzel şekilde yararlanmayı nasip etsin İnşAllah :)

Evet masallah sizide cok sik goruyorum burda ne guzel Amiin emin her guzel bir sekilde nasibini aliyordur burdan almamak mumkun degilki oyle guzel konular varki ve sureekli aktif sukur herkez elinden geldikce en iyi paylasimi yapiyor ve yeni bilgiler yada bilgilerimiz tazeleniyor sukur ne guzel bir forum ::)
bide isminizi ogrensek nasil olur:a11:
.................
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

Gül Berra, post: 1475434, member: 98903Evet masallah sizide cok sik goruyorum burda ne guzel Amiin emin her guzel bir sekilde nasibini aliyordur burdan almamak mumkun degilki oyle guzel konular varki ve sureekli aktif sukur herkez elinden geldikce en iyi paylasimi yapiyor ve yeni bilgiler yada bilgilerimiz tazeleniyor sukur ne guzel bir forum ::)
bide isminizi ogrensek nasil olur:a11:

Benim ismim Sümeyye kardeşim peki senin ismin nedir ? :)
Ne kadar şükretsem azdır bu siteyi bulduğuma
Artık bir adım geri yok hep bi adım ileri olmanın gayretiyle dolup taşıyor yüreğim
Rabbim nasip eder İnşAllah :)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

AcizBirKul.
Benim ismim Sümeyye kardeşim peki senin ismin nedir ? :)
Ne kadar şükretsem azdır bu siteyi bulduğuma
Artık bir adım geri yok hep bi adım ileri olmanın gayretiyle dolup taşıyor yüreğim
Rabbim nasip eder İnşAllah :)

Memnun oldum behiye ..evet gercekten cok ama cok guzel bir forumdur insanllah ogrendiklerimizle amel etmeyi nasib eder rabbim bizlere..evet oyle guzel demisiniz ki..ileri gitmeliyiz kendimizi yetistirmeli islam ahlakiyla ahlaklanmaliyiz..buraya girdigimden beri cikamiyorum oyle guzel bir atmosfer varki masallah..gelen gidemiyor..
.................
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

Gül Berra, post: 1475442, member: 98903Memnun oldum behiye ..evet gercekten cok ama cok guzel bir forumdur insanllah ogrendiklerimizle amel etmeyi nasib eder rabbim bizlere..evet oyle guzel demisiniz ki..ileri gitmeliyiz kendimizi yetistirmeli islam ahlakiyla ahlaklanmaliyiz..buraya girdigimden beri cikamiyorum oyle guzel bir atmosfer varki masallah..gelen gidemiyor..

Maşallah Maşallah :)
Ben çok şey öğrendim halada öğreniyorum durmak yok ...
Mesut1977

Mesut1977

Üye · 18 mesaj

nun vakti, post: 1475298, member: 103783selamünaleyküm. adım ahmet izmir tireliyim. 26 yaşındayım. herkese merhabalar.

Aleyküm selam Ahmet kardeşim sitemize hoşgeldin bende Tireliyim
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.