EYvallah
Selamun Aleykum
2.192 görüntülenme · 7 yanıt
Selamun aleykum, bir şey soracaktım bu bölümde sadece uluslararası yada önemli etkinlikler mi paylaşabiliyoruz yoksa iller de sohbet tanıtımları da yapabilir miyiz?
EYvallah
EYvallah
keşke yapsak ya
illerde çok iyi olur benim bulunduğum yerde hiç birşey yapamıyorum kimse de yok güvenebileceğim,,,
illerde çok iyi olur benim bulunduğum yerde hiç birşey yapamıyorum kimse de yok güvenebileceğim,,,
buket_zeynep, post: 1511488, member: 106972keşke yapsak ya
kardeş hangi ilde ikamet ediyorsun?
Site yetkilileri içinde bu mesaj güncelleme olsun hala cevap bekliyorum.
El-Endulusikardeş hangi ilde ikamet ediyorsun?
Site yetkilileri içinde bu mesaj güncelleme olsun hala cevap bekliyorum.
Kars ta ikamet etmekteyim kardeşim
Kars da bizim cemaatimizin sohbetleri bayanlar için bulunuyormuş kardeş. video sitelerinden de sohbetleri paylaşmaya başlıycaz dernek olarak. Sohbetlere gidemeyenlerin faydalanmaları için
El-EndulusiKars da bizim cemaatimizin sohbetleri bayanlar için bulunuyormuş kardeş. video sitelerinden de sohbetleri paylaşmaya başlıycaz dernek olarak. Sohbetlere gidemeyenlerin faydalanmaları için
nasıl ulaşabilirim acaba bir bilginiz varmı ve sizinki hangi cemaatti bir mahsuru yoksa tabi
Biz Efendi Hz.lerine bağlıyız kardeş, yani ismailağa. Ulaşabileceğin numara şöyle yapaliliriz. İsmailağa da iddef'in numarasını vereyim onlar sana yardımcı olur İnşallah. 0212 621 0065
Bulunduğun ili söyleyip bayan cemaati için ulaşabileceğimiz bir numara var mı diye sorarsın İnşallah.
Bulunduğun ili söyleyip bayan cemaati için ulaşabileceğimiz bir numara var mı diye sorarsın İnşallah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85401-selamun-aleykum · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selamun aleykum.bir kardesınız daha geldı.benide aranıza alırmısınız............... Tanışma Köşesi 23 cevap
- selamun aleykum Tanışma Köşesi 8 cevap
- selamun aleykum Tanışma Köşesi 28 cevap
- selamun aleykum. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- selamun aleykum Tanışma Köşesi 3 cevap
- Selamun aleykum Tanışma Köşesi 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.