Selamun Aleykum

992 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
Müslümanim38

Müslümanim38

Yeni Üye · 7 mesaj

S.A. galibe sayfanin en genclerinden biriyim ama cok da bilgiliyimdir. ama ögrendikce fark ediyorimki hic bisey bilmedigmi. 5 vakit namaz kilar ama yetmez bu bana rabbime allahima daha yakin olmak icin böyle sayfa aradim ve nihayet buldun. insallah böyle sayfalardan ve kitaplardan daha iyi bir müslüman olacagim. böyle sayfa acan teyzelerimize ve abilerimizden allah razi olsun!!!:a12:
nefs-i mutmainne

nefs-i mutmainne

Yeni Üye · 0 mesaj

Aleykum Selam..
üyeliğin hayırlı olsn İnsallah
[Allah'a emnt ol ]
Mutlu Kul

Mutlu Kul

Mübarek Üye · 1.006 mesaj

aleyküm selam
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

müslümanim38s.a. Galibe sayfanin en genclerinden biriyim ama cok da bilgiliyimdir. Ama ögrendikce fark ediyorimki hic bisey bilmedigmi. 5 vakit namaz kilar ama yetmez bu bana rabbime allahima daha yakin olmak icin böyle sayfa aradim ve nihayet buldun. Insallah böyle sayfalardan ve kitaplardan daha iyi bir müslüman olacagim. Böyle sayfa acan teyzelerimize ve abilerimizden allah razi olsun!!!:a12:

aleyna ve aleykümselam kardeşim
hoşgeldiniz ben hep diyorum ki bildiklerimiz bilmediklerimizin yanında hiç hergün yeni birşeyler mutlaka öğreniyoruz ne diyelim hayırlısı olsun inşallah rabbim şefaatını çekmesin üzerimizden...... üyeliğin hayırlı ve daimi olsun inşallah
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Ve Aleykum Selam kardeşim hoş geldiniz.

Selam ve dua ile...
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

aleyküm selam kardeşim hoşgeldin
ne kadar güzel hep daha iyi mümin olmak için uğraşıyosun
bu çaban çok hoşuma gitti maşallah,
selametle kardeşim...