Selamun Aleykum
992 görüntülenme · 6 yanıt
S.A. galibe sayfanin en genclerinden biriyim ama cok da bilgiliyimdir. ama ögrendikce fark ediyorimki hic bisey bilmedigmi. 5 vakit namaz kilar ama yetmez bu bana rabbime allahima daha yakin olmak icin böyle sayfa aradim ve nihayet buldun. insallah böyle sayfalardan ve kitaplardan daha iyi bir müslüman olacagim. böyle sayfa acan teyzelerimize ve abilerimizden allah razi olsun!!!:a12:
nefs-i mutmainne
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
müslümanim38s.a. Galibe sayfanin en genclerinden biriyim ama cok da bilgiliyimdir. Ama ögrendikce fark ediyorimki hic bisey bilmedigmi. 5 vakit namaz kilar ama yetmez bu bana rabbime allahima daha yakin olmak icin böyle sayfa aradim ve nihayet buldun. Insallah böyle sayfalardan ve kitaplardan daha iyi bir müslüman olacagim. Böyle sayfa acan teyzelerimize ve abilerimizden allah razi olsun!!!:a12:
aleyna ve aleykümselam kardeşim
hoşgeldiniz ben hep diyorum ki bildiklerimiz bilmediklerimizin yanında hiç hergün yeni birşeyler mutlaka öğreniyoruz ne diyelim hayırlısı olsun inşallah rabbim şefaatını çekmesin üzerimizden...... üyeliğin hayırlı ve daimi olsun inşallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54221-selamun-aleykum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.