İslamiyet.gen.tr Ailesi tecrübelerini anlatıyor.

1.292 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Evet arkadaşlar bugünkü sohbet konumuz.. Hayatımızda yaşadığımız sıkıntıları, dertleri, problemleri hangi çözüm yöntemleri ile uyguladınız? Yüzlerce insan bir çok sorunla karşılaşıyor kimimiz güne mutlu başlarken kimimiz güne moral bozukluğu ile başlıyor..Peki güne her zamankinden daha iyi başlamak için önerilerinz var mı? Vrsa paylaşır mısınz arkadaşlar? Sıkıntısı derdi olan şu derdime de biri el atsada çözüm yolu bulsam diyenlerinz vardır elbet..Hadi gelelim İslamiyet.gen.tr ailesi olarak el ele verelim..herkes yaşadığı tecrübelerden ve öğrendiklerini burda paylaşsın.. Sıkıntı da dertte olana borcu olana eşiyle sorunu olanlara bir çıkış yolu bulalım.. Ve hep beraber tartışıp fikrımizi paylaşalım. İnşAllah Allahın izniyle herkes güne huzurla başlayacak.. Hadi bakalım konumuz daimi olur inşallah..Allah yardımcımız olsun..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Selamün aleyküm islamiyet.gen.tr ailesi.. Sizlerden yardıım almak istediğm bir husus var.. Evlilikte görücü usulü mü daha iyi yoksa arkadaşş ortamlarıından tavsiye edilen mi daha iyi? siz hngisini doğğru buluyorsunuz..Hayıırlıısıı ile yarıın arkadaşşıımıın tavsiye ettiği biri ile tanıışşacağğıım..inşşallah hakkıımıızda hayırlısıı olur..Sizce doğğru mu yapııyorum bilemedim..Yorumlarıınıızıı bekliyorum..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Ve Aleykumselam...
İnşallah hayırlara vesile olur böyle bir konu...
Sizin konunuza gelince kardeşim;
İster arkadaş ortamı, ister görücü usulü olsun önemli olan dinimizin, inancımızın hassasiyetlerine ve mahremiyete dikkat etmemiz lazımdır...
Evlilik sadece bu dünya için değil inşallah iki dünyamızı da içine alan bir başlangıçtır aslında...
Bu nedenle ince eleyip sık dokumak lazımdır...
Rabbim iki dünya saadetini hepimize nasip eyleye...
Selam ve dUA ile...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

mavci, post: 1511180, member: 84894Ve Aleykumselam...
İnşallah hayırlara vesile olur böyle bir konu...
Sizin konunuza gelince kardeşim;
İster arkadaş ortamı, ister görücü usulü olsun önemli olan dinimizin, inancımızın hassasiyetlerine ve mahremiyete dikkat etmemiz lazımdır...
Evlilik sadece bu dünya için değil inşallah iki dünyamızı da içine alan bir başlangıçtır aslında...
Bu nedenle ince eleyip sık dokumak lazımdır...
Rabbim iki dünya saadetini hepimize nasip eyleye...
Selam ve dUA ile...

Teşekkür ederim..Allah razı olsun.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.