Sevgili islamiyet.gen.tr ailesi size bir soru???
4.106 görüntülenme · 51 yanıt
aleykümselam tuğbacığım...
hatalarımızla, sevaplarımızla... kim olduğumuzun... toplumsal statümüz ve maddi gücümüzün......
kısacası maddi olan hiçbirşeyin hükmünün kalmayacağı,
DÜNYADAN AHİRETE TRANSFER EDİLECEK KULLAR OLDUĞUMUZU
UNUTUYORUZ...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
selamün aleyküm bizler sahip olduğumuz herşeyin geçici olduğunu unutuyoruz efendim bugün çok güzel bir altın bilezik aldım efendim geçenlerde eşim pahalı bir arsa satın aldı efendim dolapta elbise bırakacak yerim yok koltukların çok şıkmış işimiz gücümüz eşyalara hizmet etmek kendimizi kandırıyoruz üç gün önce annemin dayısının hanımı vefat etti geçen yıda dayısı vefat etmişti orda oturuyordum birden o karmaşada düşünmeye başladım evi eşyası bahçesi kimsenin cesaret edip kibrit çöpü atamadığı bahçesi herşeyi bırakıp gitmişlerdi birisi bu durumu anlatınca çok sıradanmış gibi geliyor ama insanlığın gerçeyi ne verirsen elinle senle gelir kabire
uyan insanlık uyan beş metre kefenden başka bir ihtiyacımız yok elimizle verelim verelim hayrımızı elimizle yapalım korkalım o buyük günden çok korkalımki kurtulalım
Nünker Nenkir gelir çınarlar gibi
gözleri yanıyor şimşekler gibi
RABBİM hepimizin ölmüşlerine rahmet etsin bizimkilerede inşallah ve bizlerede aminnnnn
uyan insanlık uyan beş metre kefenden başka bir ihtiyacımız yok elimizle verelim verelim hayrımızı elimizle yapalım korkalım o buyük günden çok korkalımki kurtulalım
Nünker Nenkir gelir çınarlar gibi
gözleri yanıyor şimşekler gibi
RABBİM hepimizin ölmüşlerine rahmet etsin bizimkilerede inşallah ve bizlerede aminnnnn
selamun aleyküm ...
öncelikle ölümü ... daha sonra namazı ... daha sonrada şükretmeyi ...
allaha emanet olunuz ...
öncelikle ölümü ... daha sonra namazı ... daha sonrada şükretmeyi ...
allaha emanet olunuz ...
.
Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
bizi her an kameraya alan iki meleğin varlığını unutuyoruz....ve ALLAH'ın rahmeti kadar gazabınında olduğunu unutuyoruz..??
A.s Kardeşim Bence ümmeti ümmeti Diye Yanan Ağlayan Allah Tan Affimizi Isteyen O Gönüllerin Gülü Peygamber Efendimiz Hz.muhammed S.a.v'i Unutuyoruz
O Mübarek Bizim Için Bu Kadar üzülürken Biz Kendimiz Için üzülüpte Hiçbirşey Yapmiyoruz...
Allah'im Sen Bize Dünyayi Unutturacak Amel Nasip Eyle
Selam Ve Dua Ile
O Mübarek Bizim Için Bu Kadar üzülürken Biz Kendimiz Için üzülüpte Hiçbirşey Yapmiyoruz...
Allah'im Sen Bize Dünyayi Unutturacak Amel Nasip Eyle
Selam Ve Dua Ile
mevlamın bizlere cömertçe verdiği nimetler karşısında bir teşekkür etmeyi(şükür etmeyi)unutuyoruz
çevremizde ahirete göç edenler olsa bile,bir gün gelip bizimde toprak altına gireceğimizi düşünmüyoruz
lay lay lom yaşayıp gidiyoruz
ve hep böyle süreceğini sanıyoruz...
selametle kardeşim :gulegule
çevremizde ahirete göç edenler olsa bile,bir gün gelip bizimde toprak altına gireceğimizi düşünmüyoruz
lay lay lom yaşayıp gidiyoruz
ve hep böyle süreceğini sanıyoruz...
selametle kardeşim :gulegule
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33500-sevgili-islamiyet-gen-tr-ailesi-size-bir-soru · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.