Tsunami (nuray) kardeşimizin bebeği için...
17.594 görüntülenme · 247 yanıt
hicranfarukyavuz, post: 1511008, member: 37970kardeşimiz nurayın (tsunami) kızı küçük cahideciği yoğunbakıma alacaklarmış haberi yeni aldım.arkadaşlar lütfen dua edelim kardeşimizin bebeği için.rabbim şifalar versin inşallah... allahım yar ve yardımcıları olsun... amin amin amin....
Selamun aleykum Allah hepinizden razi olsun tek tek cevap yazamayacagim simdiden hakkinizi helal edin edilen dualar icin ne kadar minnettarim anlatamam kizim gecen cuma mama yedikten sonra kustu ve morardi bizde hemen sdü tip fakultesine geldik film kan tahlili alindi ondan onceki haftada dis cikariyordu ve cok su kaybi oldu buna bagli bobrekler susuz kalmis hemen yogunbakima alinacakti fakat acilde serumla biraz toparladi ve odaya alindik cok sukur duzeldi hala hastanedeyiz birkac gun daha gozlemdeyiz esimin laptopundan yaziyorum bunlari hastaneye getirdi pek giremem cikana kadar ama biliyorum sizler hep duaniza ekliyorsunuz kizimi rabbim dunyadada ahirettede sizlerden razi olsun selametle dua ile....
tsunami, post: 1511432, member: 89918Selamun aleykum Allah hepinizden razi olsun tek tek cevap yazamayacagim simdiden hakkinizi helal edin edilen dualar icin ne kadar minnettarim anlatamam kizim gecen cuma mama yedikten sonra kustu ve morardi bizde hemen sdü tip fakultesine geldik film kan tahlili alindi ondan onceki haftada dis cikariyordu ve cok su kaybi oldu buna bagli bobrekler susuz kalmis hemen yogunbakima alinacakti fakat acilde serumla biraz toparladi ve odaya alindik cok sukur duzeldi hala hastanedeyiz birkac gun daha gozlemdeyiz esimin laptopundan yaziyorum bunlari hastaneye getirdi pek giremem cikana kadar ama biliyorum sizler hep duaniza ekliyorsunuz kizimi rabbim dunyadada ahirettede sizlerden razi olsun selametle dua ile....
Kardeşim çok sevindim dualarımız sizinle Rabb'ime emanet ol
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
"Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver."
Allah yar ve yardımcıları olsun Allah Ya şafi ismi tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Küçük bebeğimizi dualarımızda Yasin ve Ya Şafi okuyacağım inşallah. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce osun.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
tsunami, post: 1511537, member: 96895Selamun aleykum rabbim hepinizden razi olsun inanin dualariniz sayesinde durumu kisa sure surede normale dondu ama bir kac gun gozlem ve takip amacli hastanede kalacagiz cikinca araniza donecegim insallah selametle dua ile...
vealeyküm selam verahmetullahi ve berakatuhu canım allah senden de razı olsun,meleğini size bağışlasın inşallah.arasıra uygun olduğun zamanlar bizi bilgilendir merakta bırakma.dualarımdasın canım kardeşim allaha emanet ol...
tsunamiSelamun aleykum can kardeslerim dun tam taburcu olyoruz derken cahide aniden fenalasti ve yogun bakima aldilar biz babasiyla yogunbakim kapisi onundeyiz ve dualarinizi bekliyoruz selametle dua ile....
canım yeni okudum allahım şifalar versin dualarımız sizinle inşallah....
"Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver."
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
tsunamiSelamun aleykum can kardeslerim dun tam taburcu olyoruz derken cahide aniden fenalasti ve yogun bakima aldilar biz babasiyla yogunbakim kapisi onundeyiz ve dualarinizi bekliyoruz selametle dua ile....
Ve aleykum selam canım.. Çok üzüldüm yaa. Rabbim tez zamanda şifasını versin miniğimizin..
İnşaAllah hayırlı haberlerinizi alırız. Foruma giremıyorum ama dualarımdasın canım..Ya Şafi çekiyorum, dua ediyorum.
Rabbim yardımcınız olsun.. :(:(
"Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen"
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85375-tsunami-nuray-kardesimizin-bebegi-icin · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.