Tsunami (nuray) kardeşimizin bebeği için...

17.594 görüntülenme · 247 yanıt

Paylaş:
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Bende 2000 tane ya şafi okudum allah kabul etsin inş....ben çok merak ettim,görüşenler paylaşsınlar lütfen....
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

Rabbim acil şlifalar versin...en kısa zamanda hayırlı haberleri okuruz inş.
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1511008, member: 37970kardeşimiz nurayın (tsunami) kızı küçük cahideciği yoğunbakıma alacaklarmış haberi yeni aldım.arkadaşlar lütfen dua edelim kardeşimizin bebeği için.rabbim şifalar versin inşallah... allahım yar ve yardımcıları olsun... amin amin amin....

Selamun aleykum Allah hepinizden razi olsun tek tek cevap yazamayacagim simdiden hakkinizi helal edin edilen dualar icin ne kadar minnettarim anlatamam kizim gecen cuma mama yedikten sonra kustu ve morardi bizde hemen sdü tip fakultesine geldik film kan tahlili alindi ondan onceki haftada dis cikariyordu ve cok su kaybi oldu buna bagli bobrekler susuz kalmis hemen yogunbakima alinacakti fakat acilde serumla biraz toparladi ve odaya alindik cok sukur duzeldi hala hastanedeyiz birkac gun daha gozlemdeyiz esimin laptopundan yaziyorum bunlari hastaneye getirdi pek giremem cikana kadar ama biliyorum sizler hep duaniza ekliyorsunuz kizimi rabbim dunyadada ahirettede sizlerden razi olsun selametle dua ile....
Hüzünlü

Hüzünlü

Mübarek Üye · 2.636 mesaj

Rabbim Şafi ismi hürmetine acil şifalar versin inşallah.
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

tsunami, post: 1511432, member: 89918Selamun aleykum Allah hepinizden razi olsun tek tek cevap yazamayacagim simdiden hakkinizi helal edin edilen dualar icin ne kadar minnettarim anlatamam kizim gecen cuma mama yedikten sonra kustu ve morardi bizde hemen sdü tip fakultesine geldik film kan tahlili alindi ondan onceki haftada dis cikariyordu ve cok su kaybi oldu buna bagli bobrekler susuz kalmis hemen yogunbakima alinacakti fakat acilde serumla biraz toparladi ve odaya alindik cok sukur duzeldi hala hastanedeyiz birkac gun daha gozlemdeyiz esimin laptopundan yaziyorum bunlari hastaneye getirdi pek giremem cikana kadar ama biliyorum sizler hep duaniza ekliyorsunuz kizimi rabbim dunyadada ahirettede sizlerden razi olsun selametle dua ile....

Kardeşim çok sevindim dualarımız sizinle Rabb'ime emanet ol
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah....evlat bu hastalığıda derdide başka hiçbir şeye benzemiyor.....dualarımızdasınız......
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

Rabbim yardımcınız olsun kardeşim inşallah güzel kızın inşallah çabucak toparlasın sağlıkla saıhhatle büyüsün Allahımın izniyle geçen benim olanda biraz rahatsızlandı çok şükür şimdi iyi ettiğim dualara sizide kattım nerde şifa bekleyen varsa Rabbim hepsine şifa versin amin
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

"Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen"

"Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver."

Allah yar ve yardımcıları olsun Allah Ya şafi ismi tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Küçük bebeğimizi dualarımızda Yasin ve Ya Şafi okuyacağım inşallah. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce osun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
tsunami

tsunami

Selamun aleykum rabbim hepinizden razi olsun inanin dualariniz sayesinde durumu kisa sure surede normale dondu ama bir kac gun gozlem ve takip amacli hastanede kalacagiz cikinca araniza donecegim insallah selametle dua ile...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

tsunami, post: 1511537, member: 96895Selamun aleykum rabbim hepinizden razi olsun inanin dualariniz sayesinde durumu kisa sure surede normale dondu ama bir kac gun gozlem ve takip amacli hastanede kalacagiz cikinca araniza donecegim insallah selametle dua ile...

vealeyküm selam verahmetullahi ve berakatuhu canım allah senden de razı olsun,meleğini size bağışlasın inşallah.arasıra uygun olduğun zamanlar bizi bilgilendir merakta bırakma.dualarımdasın canım kardeşim allaha emanet ol...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Allah c.c. yüreklerinizi sevindirsin inşallah...
Sınavınızı hayırlı ve sıkıntılarınızı kefaret kılsın inşallah...
Dualarımız daim sizinle...

Selam ve dua ile
hakyolu007

hakyolu007

Mübarek Üye · 2.741 mesaj

Rabbim şifasını kısa zamanda versin İnşallah... Allah c.c yar ve yardımcımız olsun....
tsunami

tsunami

Selamun aleykum can kardeslerim dun tam taburcu olyoruz derken cahide aniden fenalasti ve yogun bakima aldilar biz babasiyla yogunbakim kapisi onundeyiz ve dualarinizi bekliyoruz selametle dua ile....
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

Çok geçmiş olsun abla,çok üzüldüm.Dualarımız sizinle.Rabbim Şafi ismiyle Şifa versin İnşaAllah minik meleğe.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

tsunamiSelamun aleykum can kardeslerim dun tam taburcu olyoruz derken cahide aniden fenalasti ve yogun bakima aldilar biz babasiyla yogunbakim kapisi onundeyiz ve dualarinizi bekliyoruz selametle dua ile....

canım yeni okudum allahım şifalar versin dualarımız sizinle inşallah....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

"Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen"

"Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver."
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Allahım yavrumuza şifa versin inşallah her şey normale dönsün hiç görmemişe dönersiniz ben de ya ŞAFİ okuyacağım
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

tsunamiSelamun aleykum can kardeslerim dun tam taburcu olyoruz derken cahide aniden fenalasti ve yogun bakima aldilar biz babasiyla yogunbakim kapisi onundeyiz ve dualarinizi bekliyoruz selametle dua ile....

Ve aleykum selam canım.. Çok üzüldüm yaa. Rabbim tez zamanda şifasını versin miniğimizin..
İnşaAllah hayırlı haberlerinizi alırız. Foruma giremıyorum ama dualarımdasın canım..Ya Şafi çekiyorum, dua ediyorum.
Rabbim yardımcınız olsun.. :(:(
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.