Tsunami (nuray) kardeşimizin bebeği için...

17.594 görüntülenme · 247 yanıt

Paylaş:
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Bende ya şafi çekmek istiyorum 2000 tane küçük yavrucak için
rabbim şifa versin inşaalahh...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

emcankel, post: 1511109, member: 18271Bende ya şafi çekmek istiyorum 2000 tane küçük yavrucak için
rabbim şifa versin inşaalahh...

amin amin amin... allah razı olsun,dualarımız kabul olsun inşallah....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

çok şükür sevindim iyi olmasına Rabbim bi daha yaşatmasın sağlıktan sıhhatten ayırmasın ararsan bizdende selam söyle dualarımız nurayla kuzusuyla inşallah
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

repsol, post: 1511129, member: 77577çok şükür sevindim iyi olmasına Rabbim bi daha yaşatmasın sağlıktan sıhhatten ayırmasın ararsan bizdende selam söyle dualarımız nurayla kuzusuyla inşallah

tamam canım iletirim selamını inşallah....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Rabbim sifa versin, dualarimda insallah hep...
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

ben konuyu gördüğüm gibi bayanlar özel dua grubumuzda paylaştım ama buraya yazmaya unuttum...70.000 ya şafi çekiyoruz..iyi olduğuna sevindim nuraycım...çok geçmiş olsun ..neden alındı yoğun bakıma
meanihta

meanihta

Aktif Üye · 55 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1511098, member: 3585allahım çok şükür meleğimizi normal odaya almışlar ama en az pazartesiye kadar hastanede kalacakmış daha iyiymiş elhamdülillah... dualarımızı eksik etmeyelim kardeşimizden.allah bebeğini ona ve eşine bağışlasın,tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.... amin...

Aklım yavrucaktaydı, sırf onun güzel haberini almak için girdim internete... Çok şükür Mevla'ma...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

melissa26, post: 1511148, member: 104674Rabbim sifa versin, dualarimda insallah hep...

allah razı olsun kardeşim...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Nur_u Secde, post: 1511152, member: 104674ben konuyu gördüğüm gibi bayanlar özel dua grubumuzda paylaştım ama buraya yazmaya unuttum...70.000 ya şafi çekiyoruz..iyi olduğuna sevindim nuraycım...çok geçmiş olsun ..neden alındı yoğun bakıma

sağolun allah razı olsun rabbim kabul eder inşallah... zaten kuzumuz hastaydı yürüyemiyor ve konuşamıyordu,son zamanlarda yemek yemesinde de sıkıntı olmaya başlamıştı,gece istifar etmeye başlayınca götürmüşler doktora şimdi daha iyiymiş şükür...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Rabbim ŞAFİ ismiyle acil şifalar versin inşallah...
Selam ve dUA ile...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

mavci, post: 1511166, member: 98391Rabbim ŞAFİ ismiyle acil şifalar versin inşallah...
Selam ve dUA ile...

sağol abi allah razı olsun...
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Allah şifa versin...34.500 YA ŞAFİ okundu...hafta sonu olduğu için az kişiydik ama hafta başı devam ederiz inşallah..şuan bu kadar okuyabldik ..okuyan kardeşlerimin adınıda yazayım üstümde hak kalmasın...sevgi,yasemin,kader,zeliha,emine,dilek,özlem,elmas,fatoş,fatma,serkan,aslı,...selam ve dua ile kalınız...çok selam söyleyiniz
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Nur_u Secde, post: 1511171, member: 96359Allah şifa versin...34.500 YA ŞAFİ okundu...hafta sonu olduğu için az kişiydik ama hafta başı devam ederiz inşallah..şuan bu kadar okuyabldik ..okuyan kardeşlerimin adınıda yazayım üstümde hak kalmasın...sevgi,yasemin,kader,zeliha,emine,dilek,özlem,elmas,fatoş,fatma,serkan,aslı,...selam ve dua ile kalınız...çok selam söyleyiniz

sağolun hepinizden allah razı olsun allah kabul etsin... başım üstüne selamınızı iletirim allaha emanet olun...
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Selamün Aleyküm...
Rabbimiz ŞAFİ ismi hürmetine ŞİFALAR nasib eylesin kardeşim...
Bizler Canımız Malımız Evlatlarımız herşeyimizle O EN GÜZEL OLAN RABBİ RAHİME enametiz...
İnşallah Yüce Mevlamız tez zamanda yüzünüzü güldürür.. amin...

Selam ve dua ile
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

mir_erhan, post: 1511188, member: 79768Selamün Aleyküm...
Rabbimiz ŞAFİ ismi hürmetine ŞİFALAR nasib eylesin kardeşim...
Bizler Canımız Malımız Evlatlarımız herşeyimizle O EN GÜZEL OLAN RABBİ RAHİME enametiz...
İnşallah Yüce Mevlamız tez zamanda yüzünüzü güldürür.. amin...

Selam ve dua ile

sağol abi allah (cc) razı olsun...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

canım çok yoğundum giremedim hiç 5000 ya şafi de ben okudum ALLAHIM ŞİFA VERECEK İNŞALLAH
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

buket_zeynep, post: 1511318, member: 88924canım çok yoğundum giremedim hiç 5000 ya şafi de ben okudum ALLAHIM ŞİFA VERECEK İNŞALLAH

sağol canım allah kabul etsin bende 10.000 okudum.sen görüştünmü benden sonra.dün msj attım ben ama dönmedi hala sonrada aramadım uygun olunca kendisi arar diye merakta etmedim değil doğrusu...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1511334, member: 89918sağol canım allah kabul etsin bende 10.000 okudum.sen görüştünmü benden sonra.dün msj attım ben ama dönmedi hala sonrada aramadım uygun olunca kendisi arar diye merakta etmedim değil doğrusu...

canım benim bi kere konuştum çok yoğundum gelen giden konuşamadım sabah ta aradım meşgule verdi demekki meşgul... hayırlı haberleri gelsin inşallah
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Allah yar ve yardımcısı olsun.
Dualarım onlarla inşallah.
Selametle kalın.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

kardelele, post: 1511358, member: 118266Allah yar ve yardımcısı olsun.
Dualarım onlarla inşallah.
Selametle kalın.

allah razı olsun kardeşim rabbim dualarımızı kabul etsin
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.