Haydi bütün üyeler kitap okumaya

5.628 görüntülenme · 30 yanıt

Paylaş:
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Bana kitap önerebilecek aarkadaşlar var mı?? Ne okumamı öneriyorsunuz?
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Sizin kitap okuma şekliniz hangisi??

deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Haydi islamiyet.gen.tr ailesi kitap okumaya davet ediyorum sizleri..bundan sonra bu saatlerde islamiyet.gen.tr aileesi olarak kitap okuyacağız..Duyanlar duymayanlara görenler görmeyenlere haber versin..okuma saatimiz başlamak üzre :D

deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Her akşam 21:00 - 22:00 saatleri arasında kitap okuyoruz.. Okumayan kalmasın haydi arkadaşlar ablalarım abilerim kardeşlerim..Kitap okumaya başlıyoruz...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

deniz14Bana kitap önerebilecek aarkadaşlar var mı?? Ne okumamı öneriyorsunuz?

selamun aleyküm kardeşim istediğin kitabı başucu kitabınız varmı adlı konudan öğrenebilirsin orada önerilen kitaplar liste halinde var.benim enson okuduğum ve önerebileceğim kitap YUSUF SÖNMEZ 'in '' MUSİBETLER NE SÖYLER'' adlı kitabı....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

hicranfarukyavuzselamun aleyküm kardeşim istediğin kitabı başucu kitabınız varmı adlı konudan öğrenebilirsin orada önerilen kitaplar liste halinde var.benim enson okuduğum ve önerebileceğim kitap YUSUF SÖNMEZ 'in '' MUSİBETLER NE SÖYLER'' adlı kitabı....

Aleyküm selam can..Kitap önerisi için teşekkür ederim..Allah razı olsun..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

deniz14 Aleyküm selam can..Kitap önerisi için teşekkür ederim..Allah razı olsun..

rabbim hepimizden razı olsun inşallah kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

ben dün bir kitap alşdım düzceli mehmet halit ertuğrulun kitabı yaşanmış olaydan alıntı bir gönül şahlanışı dün başladım dediğiniz saatlerde okuyordum yani bakalım yorumlar çok güzel yazarla ilgili
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.