Haydi bütün üyeler kitap okumaya
5.628 görüntülenme · 30 yanıt
Haydi islamiyet.gen.tr ailesi kitap okumaya davet ediyorum sizleri..bundan sonra bu saatlerde islamiyet.gen.tr aileesi olarak kitap okuyacağız..Duyanlar duymayanlara görenler görmeyenlere haber versin..okuma saatimiz başlamak üzre :D

Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
Her akşam 21:00 - 22:00 saatleri arasında kitap okuyoruz.. Okumayan kalmasın haydi arkadaşlar ablalarım abilerim kardeşlerim..Kitap okumaya başlıyoruz...
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
deniz14Bana kitap önerebilecek aarkadaşlar var mı?? Ne okumamı öneriyorsunuz?
selamun aleyküm kardeşim istediğin kitabı başucu kitabınız varmı adlı konudan öğrenebilirsin orada önerilen kitaplar liste halinde var.benim enson okuduğum ve önerebileceğim kitap YUSUF SÖNMEZ 'in '' MUSİBETLER NE SÖYLER'' adlı kitabı....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
hicranfarukyavuzselamun aleyküm kardeşim istediğin kitabı başucu kitabınız varmı adlı konudan öğrenebilirsin orada önerilen kitaplar liste halinde var.benim enson okuduğum ve önerebileceğim kitap YUSUF SÖNMEZ 'in '' MUSİBETLER NE SÖYLER'' adlı kitabı....
Aleyküm selam can..Kitap önerisi için teşekkür ederim..Allah razı olsun..
deniz14 Aleyküm selam can..Kitap önerisi için teşekkür ederim..Allah razı olsun..
rabbim hepimizden razı olsun inşallah kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85356-haydi-butun-uyeler-kitap-okumaya · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- “Haydi yiğit, haydi git, ya gâzi ol ya şehit!” Edebiyat 1 cevap
- 10.000 Ya Rezzak Bütün Borçlularımız İçin Haydi Sarılın Hep Birlikte Okuyalım Lütfen Dua Bölümü 9 cevap
- 10.000 Ya Rezzak Bütün Borçlularımız İçin Haydi Sarılın Hep Birlikte Okuyalım Lütfen Genel Konular 7 cevap
- 10.000 Ya Rezzak Bütün Borçlularımız İçin Haydi Sarılın Hep Birlikte Okuyalım Lütfen Dua Bölümü 50 cevap
- Haydi!Bütün Ramazan Boyunca Bunları Uygulayalım! Ramazan Ayı 2 cevap
- bütün dini bütün olan müslüman kardeşlerimle tanışmak Tanışma Köşesi 28 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.