miyase yazdı:a s miyase kardeşim ne güzel derdi verene bukadar sevdalanmak ve rıza göstermek rabbim daim etsin inş
zerda yazdı:S.A RABBİM HERKESE BÖYLE BİR AŞK NASİP ETSİN ,BEN ONUN AŞKINLA YANIP KAVRULMASAM ONCA SIKINTININ ALTINDA PESTİLİM ÇIKARDI AMA RABBİMİN SAYESİNDE AYAKTAYIM , DUAN İÇİNDE ,AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
a s kardeşim gerçek aşkı bulmuşsun kardeşim ne güzel bir dost ne sadık bir dost rabbim bu dostluktan ayırmasın
SİZ HİÇ AŞIK OLDUNUZMU?
5.651 görüntülenme · 35 yanıt
RE: SİZ HİÇ AŞIK OLDUNUZMU?
zerda yazdı:S.A ZERDA ABLAM ELHAMDÜLLİLLAH RABBİM KABUL ATSİN.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN. BUDA SENİN İÇİN B)
miyase yazdı:a s miyase kardeşim ne güzel derdi verene bukadar sevdalanmak ve rıa göstermek rabbim daim etsin inş
zerda yazdı:S.A RABBİM HERKESE BÖYLE BİR AŞK NASİP ETSİN ,BEN ONUN AŞKINLA YANIP KAVRULMASAM ONCA SIKINTININ ALTINDA PESTİLİM ÇIKARDI AMA RABBİMİN SAYESİNDE AYAKTAYIM , DUAN İÇİNDE ,AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
a s kardeşim gerçek aşkı bulmuşsun kardeşim ne güzel bir dost ne sadık bir dost rabbim bu dostluktan ayırmasın
miyase yazdı:çok tşk ediyorum kardeşim dua edin inş
zerda yazdı:S.A ZERDA ABLAM ELHAMDÜLLİLLAH RABBİM KABUL ATSİN.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN. BUDA SENİN İÇİN B)
miyase yazdı:a s miyase kardeşim ne güzel derdi verene bukadar sevdalanmak ve rıa göstermek rabbim daim etsin inş
atabey76 yazdı:rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim rabbim cümlemize ilahi aşklar nasip eylesin dua ile
AŞK BİR TURŞUSUYUDUR İÇENİN KARNI AĞRIR İÇMEYENİN AĞZI SULANIR TABİİKİ ALLAH C.C AŞKI BAŞAKDIR YARADANA AŞIK OLMAK KADAR GÜZEL BİR ŞEY YOKTUR ALLAH RAZI OLSUN SEALMETLEB):p:o
zerda yazdı:
atabey76 yazdı:rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim rabbim cümlemize ilahi aşklar nasip eylesin dua ile
AŞK BİR TURŞUSUYUDUR İÇENİN KARNI AĞRIR İÇMEYENİN AĞZI SULANIR TABİİKİ ALLAH C.C AŞKI BAŞAKDIR YARADANA AŞIK OLMAK KADAR GÜZEL BİR ŞEY YOKTUR ALLAH RAZI OLSUN SEALMETLEB):p:o
atabey76 yazdı:kardeşim sen aşık olunması gerekene aşık olmuşsun ne güzel rabbim bu sevdadan ayırmasın bu yoldan ayrı olmada nasıl olursan ol kardeşim rabbim razı olsun selametle
selam ARKADAŞLAR ALLAHA RESULÜNE AŞIĞIM O YOLDA TAM OLMASAMDA EN AZINDAN AYNI SAFTAYIM SELAMETLE:p:p
muaz01 yazdı:amin amin amin kardeşim yüreğine sağlık beh!selam ve dua ile B)B)B)
selam aleyküm. konu bence çok güzel, geniş manada düşündügümüz zaman her şeyin kaynağı başı bu meseleye dayanıyor.bende diyorum ALLAH IM ACİZİM, FAKİRİM Bİ ÇAREYİM ,GÜNAHLARIM EKSİKLERİM ÇOK KAİNATTAKİ BELKİ ZERRELER ADEDİNCE,HALİMİ SENDEN SANA HAVALE EDİYORUM.BU HALİMİ İSTEMİYORUM SEN BANA AFFINLA MAGFİRETİNLE MERHAMETİNLE MUAMELE ET BENİ OLMAM GEREKTİGİ GİBİ İÇİMDEN GELEN RAHMANI SES DOGRULTUSUNDA BENİ DÜZELT BANA VE BENİM GİBİ OLANLARA SESİN ŞUURUNU KAZANDIR. SEN BİZİ BİZDEN DAHA İYİ BİLENSİN .NİYETİMİZİ AMELE ÇEVİR.AMELİMİZİ SALİH EYLE .....AMİN ALLAH SİZDEN EBEDEN RAZI OLSUN BU AKŞAM VAKTİ BANA BU DUAYI YAPMAMA VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN.
Cüneyd-i Bağdadi'nin ruhu henüz alınmış ve bütün mü'minlerin ruhları gibi,her çeşit nitelikten,nicelikten ve hayalden münehzeh olarak, ALLAH'a arzedilmiştir.
Rabbi ona sorar:
-''Ey Cüneyd ! Cennete girermisin ?
-Hayır, Rabbim!
-Öyleyse istediğin nedir?
-''Seni zorla buldum,Bırak ta sonsuza kadar seni seyredeyim.''
Mevlam gerçek manada AŞKI bulmayı nasib eylesin ...selam ve muhabbet
Rabbi ona sorar:
-''Ey Cüneyd ! Cennete girermisin ?
-Hayır, Rabbim!
-Öyleyse istediğin nedir?
-''Seni zorla buldum,Bırak ta sonsuza kadar seni seyredeyim.''
Mevlam gerçek manada AŞKI bulmayı nasib eylesin ...selam ve muhabbet
Selamün aleyküm.
bir gün şöyle dua ettim."YARAB SENİ SEVMEYİ BANA NASİP ET,SENİN AŞKINDAN BAŞKA BİR AŞKDA KALBİME KOMA.SANA AŞIK GÖZÜ YAŞLILARLA BENİ KARDEŞ ET. elhamdülillah.
bir gün şöyle dua ettim."YARAB SENİ SEVMEYİ BANA NASİP ET,SENİN AŞKINDAN BAŞKA BİR AŞKDA KALBİME KOMA.SANA AŞIK GÖZÜ YAŞLILARLA BENİ KARDEŞ ET. elhamdülillah.
kasım hadiSelamün aleyküm.Aleyküm Selam kardeşim,inş duanız makbul olmuştur.Rabbim dünyalık hiç bir sevgiyi,kendi rızası için olmayan hiç bir sevgiyi gönlümüze nasip etmesin.SELAM VE DUA İLE
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8508-siz-hic-asik-oldunuzmu · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hiç Yüzünü Görmeden Aşık Oldunuzmu Birine Dini sohbet 4 cevap
- Âşık, Âşka âşıktır, Âşık aslında sana Âşıktır. Tasavvûf 9 cevap
- Âşık, ÂŞKA âşıktır, ÂŞIK aslında SANA ÂŞIKtır. Allah (c.c) Hazretleri 24 cevap
- AŞIK KARINCA!!! Dini Hikayeler 23 cevap
- makbuldür AŞIK HÜDAİ Şiirler 1 cevap
- Aşık Adam Ve Eşi Genel Konular 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.