Evinize ne sıklıkla misafir gelir ve en çok yaptığınız ikramlar neler :)
2.984 görüntülenme · 12 yanıt
Ben tatlı konusunda ustayımdır. Profiterol, tiramisu, şekerpare, tavuk göğsü, un helvası favorilerim. Genelde ben tatlı yaparım annem diğer her şeyi:) Misafirimiz de pek eksik olmaz Allah'a şükür. Bu sayfada yardımlaşalım da usta olduğumuz tarifler için.
ben de pastaları çok severim tabi ki yapmayı yemeyi sevmem poğaça,börek kek yaşpasta yaparım
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
Bizim elhamdulıllah hergun mısafırımız vardır. çok fazla tatlı ,yemek yapmaya zamanım yok fakat .bu arada( yenı yenı başladımm). Ezberden zaman kaldıkca yapmaktayım sukurler ola.
kardelele ↗Pratik denenmiş tarifler olursa çok memnun olurum.
Gülay mutfakta diye bir blog var bakarsanız :) Çok güzel tarifleri mevcut.
YA BENDE ÇOK YAPARIM TATLI ama belli başlı tariflerim var su tatlısı ıslak kurabiye falannnnnnnnnn...
canım şu profiterolün tarifini bi ver bakayım
buket_zeynep, post: 1493078, member: 59734YA BENDE ÇOK YAPARIM TATLI ama belli başlı tariflerim var su tatlısı ıslak kurabiye falannnnnnnnnn...
Canım hamurunu yapmak için tencereye yarım paket yağ 1 çay bardağı su koyup kaynatıyorsun. Üstüne bir bardak un ekleyip karıştırıyorsun. Hamur halini alıyor hemen zaten. Soğumaya bırakıyorsun. Soğuduktan sonra 3 tane yumurta kırarak çırpıyorsun. Ama yumurtaları tek tek kırıp çırpman lazım yoksa kabarmaz. Sonra fırın tepsisine kaşıkla aldığın hamuru minik minik koyup pişiriyorsun.
İç kreması için 2.5 bardak süt 3 kaşık un 5 kaşık şeker ve vanilya gerekli.
Çikolatalı sosu hazır paket alıyorum :D O daha ucuza geliyor. Çikolatayla yapmaya kalkarsak baya pahalı oluyor.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84383-evinize-ne-siklikla-misafir-gelir-ve-en-cok-yaptiginiz-ikramlar-neler · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ingilizce ve kökenli kelimeleri günlük yaşantınızda nekadar sıklıkla kullanıyorsunuz. Genel Konular 2 cevap
- Bu İkramlar .... nickli kardeşe gelsin:))) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 112 cevap
- Misafir rizki ile gelir Dini Hikayeler 2 cevap
- Misafir Rizki Ile Gelir Dini Hikayeler 2 cevap
- Misafir rızkı ile gelir.. Dini Hikayeler 8 cevap
- misafir rızkı ile gelir Nasihatler 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.