Umre yolculuğu

4.432 görüntülenme · 43 yanıt

Paylaş:
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Esselamü aleyküm verahmetullahi veberakatühü.

Çok kıymetli,değerli can dostlarım,canım kardşlerim!
Rabbımın izniyle ayın ikisinde mubarek Efendimizin huzurunda olacağım ve inşaallah iki bayramı birden yaşayacağım.
Rabbım sizlerede en kısa zamanda gitmeyi nasip eylesin inşaallah.
Benim için hayırlı yolculuk olması için dua istiyorum sizlerden,Allahaısmarladık,sağlıcakla kalın kardeşlerim.
Hakkınızı helal edin.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

aleyküm selam abicim ne güzel ya çok mutlu oldum
inşallah bizde gideriz en kısa zamanda

yolun açık olsun abi, bizleride duada unutma:)
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

deniz yıldızıaleyküm selam abicim ne güzel ya çok mutlu oldum
inşallah bizde gideriz en kısa zamanda

yolun açık olsun abi, bizleride duada unutma:)

Amin kardeşim,Rabbım razı olsun.İnşaallah sizede kısmet olur,isimce dua edicem inşaallah.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Ve aleyküm selam abi..
Gideceğinizi görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.:a15:
Rabbim gidemeyen kardeşlerimize, bana da nasip eder inşaallah..
O kadar çok istiyorum ki... :(
Heyecanlandım sizin adınıza..
Size hayırlı yolculuklar olsun inşaallah..
Rabbim hayırlı kılsın inşallah..
Bizleri de unutmayın orada, dualarda..
Efendimize binlerce salat, selam gönderin:A
Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşaallah..
Hakkımız varsa helal olsun abi..
Hayırlı akşamlar, tekrar hayırlı yolculuklar.. B)
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

tek_dileğim
Ve aleyküm selam abi..
Gideceğinizi görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.:a15:
Rabbim gidemeyen kardeşlerimize, bana da nasip eder inşaallah..
O kadar çok istiyorum ki... :(
Heyecanlandım sizin adınıza..
Size hayırlı yolculuklar olsun inşaallah..
Rabbim hayırlı kılsın inşallah..
Bizleri de unutmayın orada, dualarda..
Efendimize binlerce salat, selam gönderin:A
Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşaallah..
Hakkımız varsa helal olsun abi..
Hayırlı akşamlar, tekrar hayırlı yolculuklar.. B)

Amiiiiiiin kardeşim amin inşaallah.
Rabbım isteyen herkese nasip eylesin en kısa zamanda kardeşim.
Ah keşke diyorum islamiyet.gen.tr ekibi olarak hepimiz beraber gitsek,bende size rehberlik yapsam dimi?ne kadar güzel olurdu.
İnşaallah kardeşim inşaallah,Rahmana emanet olun.
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Hayırlıı yolculuklar olsun.
Mevlam yapacağınız ibadetleri katında kabul eylesin.
Dualarınızı eksik etmeyiniz
Selam ve dua ile
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Hayırlı yolculuklar abi
Kur'ana sevdalı, post: 1317785, member: 54443Amiiiiiiin kardeşim amin inşaallah.
Ah keşke diyorum islamiyet.gen.tr ekibi olarak hepimiz beraber gitsek,bende size rehberlik yapsam dimi?ne kadar güzel olurdu.

Ne kadar güzel şeyler geçiyor aklınızdan abi.
Okuyunca yüzümde bir tebessüm oluştu.
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Aleyküm Selam kardeşim güle güle gidip gelmek nasip etsin Rabbim ,bizleride oraya çağır kardeşim Allah hepimizede o kutsal topraklara gitmek nasip etsin inşallah çok sevindim kardeşim dualarda unutma bizleride inşallah.
ALLAH BU MÜBAREK GÜNLERİN OKUNAN KUR'ANLAR DUALAR, TUTTUĞUMUZ ORUÇLAR YÜZÜ GÖZÜ HÜRMETİNE ALLAH BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN HİÇ BİRİMİZİ DARDA SIKINTIDA ÇIKMAZDA ÇARESİZ BIRAKMASIN KENDİ KAPISINDAN BAŞKA KUL KAPISINA MUHTAÇ ETMESİN RABBİM.
ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK KOMŞU OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH'IM SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE BİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN HAYIRLI GECELER:)
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Kur'ana sevdalı, post: 1317785, member: 54443Amiiiiiiin kardeşim amin inşaallah.

Amin
Keşke kardeşim öyle bir imkan olsada hep beraber gidip o kutsal toprakları ziyaret etmek hep beraber namaz kılıp dua etmek inşallah hepimizide nasip olur kardeşim.Allah kabul etsin kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun selametle kalınız.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

kurana sevdalı kardeşim benıde unutma dualarındatez zamanda oraları banada nasıb etsın diye..allaha emanet ol hayırlı yolculuklar
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

Aleyküm selam güle güle gidin gelin inşallah Rabbim her anınızı en güzel şekilde geçirmeyi nasip etsin bizide oralarda unutmayın inşallah
Dua edin Selamlam söyleyin bizide oralara çağırın inşallah
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
turk8487

turk8487

Kıdemli Üye · 451 mesaj

kurana sevdalı kardeşim öyle ğüzel bi haber verdinki can evimden vurdun
rabbim bizede göstersin gitmek nasip etsin senin adınada gidenler adına çok sevindim bizlerede dua et kardeşim peygamber efendimize yürekten selamımı götür allah rızası için unutma lütfen seni rabbime emanet ediyorum selametle git gel kardeşim
mürmüdük

mürmüdük

Mübarek Üye · 6.952 mesaj

Allahcc kabul buyursun inşaALLAH...
Bizlerden selam götürün...
Rabbimize emanetsin...
Ahmed Muhammed

Ahmed Muhammed

Mübarek Üye · 861 mesaj

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü...

Hayırlı yolculuklar.Dua'larınız da bizleride unutmayın.2 Cihan serverine bizden de selam götürün,inşaallahü rahman.
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

Rabbim hayırlı yolculuklar nasip etsin . Dualarında bizleride unutma lütfen abi. Biz gidemiyoruz ne mutlu gidiyorsun... Rabbim ne duan varsa kabul eylesin
ayse64

ayse64

Mübarek Üye · 1.182 mesaj

hayırlı yolculuklar Allah cc izniyle sağsalim gidip gelmek nasip etsin inşallah bizide dualarınızda unutmayın bizim dualarımızda sizinle.
FiSeBiLiLLaH

FiSeBiLiLLaH

Yeni Üye · 0 mesaj

Rabbim Salih niyetinizi ve amelinizi kabul etsin.Duanızda bizide unutmayın kardeşim.
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Ve aleyküm selam verahmetullahi veberakatühü.
Rabbım cümlenizden sonsuz kere razı olsun Can kareşlerim.
Elbette hepinizede dua edicem,inşaallah İslamiyet.gen.tr deki bütün kardeşlerimin adına geçen yıl bir tavaf yapıp dua etmiştim.
Rabbımın izniyle yine sizlerin adına,cismani belki ben olucam ama inşaallah ruhen sizin adınıza tavaf edip dualar edicem.
Allah nasip ederse yarın teravih namazını Efendimiz S.A.V le beraber kılacağız,O sultanlar sultanıyla.
Rabbım sizlerede en kısa bir zamanda gitmeyi nasip eylesin inşaallah.
Bizlerede O mubarek beledelerin kıymetini bilerek,yaşayarak umre yapmayı nasip eylesin yüce Rabbım inşaallah.
Rahmana,kalplerin yegane sahibine emanet olun kardeşlerim.
Esselamü aleyküm.
İnşirah

İnşirah

Üye · 13 mesaj

Aleykümselam,
Hayırlısıyla gidin inşallah Rabbim ibadetlerinizi kabul vaktinizi geniş etsin.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

selamün aleyküm kardeşim ne zaman döneceksiniz diye bakmıştım bulamadım. 19 gün olmuş gideli. Allahım hayırla sağlıkla dönebilmenizi nasip etsin. (ben sıla1)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.