Günümüz alimlerinden kimlerin düşüncelerini beğeniyorsunuz?

8.966 görüntülenme · 110 yanıt

Paylaş:
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

Biz açık ca yazdık sizde buyurun..Bizle irtibatı kesmeyin beraber araştırıp doğruyu bulalım...
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Gül Berraiyi de kime soracam ??

..................
yakais

yakais

Reyhani_konyevi:) ulaşan tanıdıklarım var gözlerimle hallerini görüyorum..

Allah C.C. na ulaştılar mı ? veya Muhammed Mustafa A.S. a..
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

yakaisAllah C.C. na ulaştılar mı ? veya Muhammed Mustafa A.S. a..

evet ulaştılar gözümle görüyorum o insanları diyorum kardeşim..
yakais

yakais

Sizi de o ortamda Allah C.C. nun NUR 'u ile buluşturdu mu?
yakais

yakais

Son durumları nasıldı ve söylediklerini sorsam...?
yakais

yakais

Merak etmeyin sorular bilerek soruyoruz...Arka plan yok...Bizde anlayalım doğru yolsa bizde yapalım ...
yakais

yakais

Sirkelenme vesairemi veya vecd hali vs.. ?
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

yakaisSon durumları nasıldı ve söylediklerini sorsam...?

Kardeş sabaha kadar baklavayı anlatmaktansa adamın ağzına bir tane baklava koyarsın hallolur..bizim durum da bu görmeden söylenecek şey değil..konyada bir Allah dostu vardır ziyaret edelim gözlerinizle görün..
yakais

yakais

Eğer o kadarsa size nasıl olduğunu anlatmadı ise size de yaşatmadı ise...numara olabilir diye düşünüyorum...
Aslında öyle olmaz ama siz inceledim dediğiniz için sonucuna kadar doğru farz ve kabul edelim...Ama sorularımıza cevap vermelisiniz...
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

yakaisEğer o kadarsa size nasıl olduğunu anlatmadı ise size de yaşatmadı ise...numara olabilir diye düşünüyorum...
Aslında öyle olmaz ama siz inceledim dediğiniz için sonucuna kadar doğru farz ve kabul edelim...Ama sorularımıza cevap vermelisiniz...

Kardeşim inşaallah siz verdiğim linkteki sohbeti dinleyin boş vaktim olup bilgisayara geçtiğimde tüm sorularınıza cevap verceğim inşaallah anlaştık mı? şimdi çıkmam lazım gerçekten hayırlı geceler diliyorum.
yakais

yakais

Allah C.C. nasip etmişse olur.... İnşallah doğru adrestir...Şahsen tanımak isterdim...
Mevlana ve Şems Hz.R.A. 'in sevgisi hep içimizdedir ve gerçek Mürşidlerdendir...
yakais

yakais

Bizde öyle birini bulsak tabi ki memnun oluruz...
yakais

yakais

Reyhani_konyeviKardeşim inşaallah siz verdiğim linkteki sohbeti dinleyin boş vaktim olup bilgisayara geçtiğimde tüm sorularınıza cevap verceğim inşaallah anlaştık mı? şimdi çıkmam lazım gerçekten hayırlı geceler diliyorum.

Sağolun iyi geceler...
yakais

yakais

Sahi Ladikli Ahmet Ağa mızda konyada...R.A. onuda seviyoruz..
yakais

yakais

Gül Berraiyi de kime soracam ??

İstediğiniz zaman sorunuz..Hiç acaba sorsam mı demeyin Allah C.C. na ulaşmak için çaba şart...
yakais

yakais

Reyhani_konyevievet ulaştılar gözümle görüyorum o insanları diyorum kardeşim..

Ne gördüğünüzü merak ettik..
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

yakaisİstediğiniz zaman sorunuz..Hiç acaba sorsam mı demeyin Allah C.C. na ulaşmak için çaba şart...

Abim ya ne sorayim nasil soryim inanin onu bile tam bilmiyorum..ama su rabitayi cok iyi bilemk isterdim...yani rabita nasil yapilir ve sunu belirtmek isterim ben herhangi bir insanada baglanmak istemiyorum...ahh bide kendimi bir ifade edebilsem...

.................
yakais

yakais

Gül BerraAbim ya ne sorayim nasil soryim inanin onu bile tam bilmiyorum..ama su rabitayi cok iyi bilemk isterdim...yani rabita nasil yapilir ve sunu belirtmek isterim ben herhangi bir insanada baglanmak istemiyorum...ahh bide kendimi bir ifade edebilsem...

Yolunuz en doğrusu...Allah C.C. Mürşid olsa hata sıfır olur...Acizane bizde o çizgideyiz...Allah C.C. na sevginizi zikredin...
''Ulu Rabbimiz seni çok seviyorum ''diye günlerce devam edin aklınıza geldikçe...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.