Günümüz alimlerinden kimlerin düşüncelerini beğeniyorsunuz?
8.966 görüntülenme · 110 yanıt
yakaisBiz açık ca yazdık side buyurun..Bizle irtibatı kesmeyin beraber araştırıp doğruyu bulalım...
Rabıta ve Gerçek Zikir - Cübbeli Ahmet Hoca - YouTube buyrun ben araştırdım bunu dinledim siz de dinleyin yarın konuşalım inşaallah..
yakaisAllah C.C. na ulaştılar mı ? veya Muhammed Mustafa A.S. a..
evet ulaştılar gözümle görüyorum o insanları diyorum kardeşim..
yakaisSon durumları nasıldı ve söylediklerini sorsam...?
Kardeş sabaha kadar baklavayı anlatmaktansa adamın ağzına bir tane baklava koyarsın hallolur..bizim durum da bu görmeden söylenecek şey değil..konyada bir Allah dostu vardır ziyaret edelim gözlerinizle görün..
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
Aslında öyle olmaz ama siz inceledim dediğiniz için sonucuna kadar doğru farz ve kabul edelim...Ama sorularımıza cevap vermelisiniz...
yakaisEğer o kadarsa size nasıl olduğunu anlatmadı ise size de yaşatmadı ise...numara olabilir diye düşünüyorum...
Aslında öyle olmaz ama siz inceledim dediğiniz için sonucuna kadar doğru farz ve kabul edelim...Ama sorularımıza cevap vermelisiniz...
Kardeşim inşaallah siz verdiğim linkteki sohbeti dinleyin boş vaktim olup bilgisayara geçtiğimde tüm sorularınıza cevap verceğim inşaallah anlaştık mı? şimdi çıkmam lazım gerçekten hayırlı geceler diliyorum.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Mevlana ve Şems Hz.R.A. 'in sevgisi hep içimizdedir ve gerçek Mürşidlerdendir...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Reyhani_konyeviKardeşim inşaallah siz verdiğim linkteki sohbeti dinleyin boş vaktim olup bilgisayara geçtiğimde tüm sorularınıza cevap verceğim inşaallah anlaştık mı? şimdi çıkmam lazım gerçekten hayırlı geceler diliyorum.
Sağolun iyi geceler...
yakaisİstediğiniz zaman sorunuz..Hiç acaba sorsam mı demeyin Allah C.C. na ulaşmak için çaba şart...
Abim ya ne sorayim nasil soryim inanin onu bile tam bilmiyorum..ama su rabitayi cok iyi bilemk isterdim...yani rabita nasil yapilir ve sunu belirtmek isterim ben herhangi bir insanada baglanmak istemiyorum...ahh bide kendimi bir ifade edebilsem...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Gül BerraAbim ya ne sorayim nasil soryim inanin onu bile tam bilmiyorum..ama su rabitayi cok iyi bilemk isterdim...yani rabita nasil yapilir ve sunu belirtmek isterim ben herhangi bir insanada baglanmak istemiyorum...ahh bide kendimi bir ifade edebilsem...
Yolunuz en doğrusu...Allah C.C. Mürşid olsa hata sıfır olur...Acizane bizde o çizgideyiz...Allah C.C. na sevginizi zikredin...
''Ulu Rabbimiz seni çok seviyorum ''diye günlerce devam edin aklınıza geldikçe...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84376-gunumuz-alimlerinden-kimlerin-dusuncelerini-begeniyorsunuz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.