Günümüz alimlerinden kimlerin düşüncelerini beğeniyorsunuz?
8.966 görüntülenme · 110 yanıt
yakais, post: 1492922, member: 54443Her fırsatta Kalp ve gönlü Allah C.C. nunhuzurunda tutmak ...Allah C.C. ve Muhammed Mustafa A.S. aşkını arttırıp...
La ilahe illallah 'a sarılmalıyız...
Gurban satır satır yazmasan tek bir yere yazsan daha feyizli olmaz mı takipte zorlanıyoruz :)
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
Reyhani_konyevi, post: 1492918, member: 54443Doğru söylediniz kardeşim..Bizler de deriz ki bu mürşidi kamiller hazreti peygamberin ilim varisleridir,yoksa haşa nübüvvet varisi demiyoruz bunu diyen kafir olur zaten..
Bu konu sırlı zamana gerek var...Ancak Allah C.C. ne buyurursa o olur....İLİM ler de Allah C.C. na aittir...İDRİS A.S. hayatta ve Cennette ...İNSAN olarak hayatını sürdürmektedir...İsa A.S. da Resul dur...Gök yüzüne Allah C.C. nun yanına yükselmiştir...Hızır A.S. halen hayattadır...
Burada önemli olan La ilahe illallah çizgisi önemlidir...
Diğer konular Allah C.C yetkisindedir...
Cebrail A.S. dahi Meleklerin Peygamberi olup halen var va HAY sahibidir...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Reyhani_konyevi, post: 1492923, member: 88924Gurban satır satır yazmasan tek bir yere yazsan daha feyizli olmaz mı takipte zorlanıyoruz :)
Bu dem işi... ayrıntı tam anlaşılsın.... satır satır okunup incelensin gerekirse itiraz edilsin için...
Birazda kalbimiz galiba böyle yatışıyor ...darılmayın..Art niyet ,arka plan yok...Bizde Allah C.C. aşkına sahip olmak için tırmalıyor...Arıyorda arıyoruz...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
yakais, post: 1492926, member: 93841Bu dem işi... ayrıntı tam anlaşılsın.... satır satır okunup incelensin gerekirse itiraz edilsin için...
Birazda kalbimiz galiba böyle yatışıyor ...darılmayın..Art niyet ,arka plan yok...Bizde Allah C.C. aşkına sahip olmak için tırmalıyor...Arıyorda arıyoruz...
Eyvallah kardeşim sen nasıl güzel görüyorsan öyledir.(müminin güzel gördüğü Allah indinde de güzeldir hadisi şerifine binaen) Rabbim bizi hüsnü hatime ile öldürsün..amin
Gül Berra, post: 1492927, member: 86712..ozellikle zikir cekerken ben bir tek Rabbimi dusunurum baska kimseyi degil
bana diyorsan eğer kardeşim,zaten bize de zikirde kimseyi düşünmemeyi sadece o Allah lafzının manasını tefekkürü istiyorlar büyüklerimiz..
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Hayırlı akşamlar...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Reyhani_konyevi, post: 1492929, member: 115675Eyvallah kardeşim sen nasıl güzel görüyorsan öyledir.(müminin güzel gördüğü Allah indinde de güzeldir hadisi şerifine binaen) Rabbim bizi hüsnü hatime ile öldürsün..amin
Hüsnü hatimeyi tam anlayamadım...
yakais, post: 1492933, member: 54443Hüsnü hatimeyi tam anlayamadım...İman ile ahirete göçme demek hüsnü hatime yani güzel son ile ölüm..zaten maksat bu değil midir tüm zikirlerimiz ibadetlerimiz rabbimizin rızasına kavuşup iman ile göçmek için değil midir?
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Sorgu sualsiz CENNET 'eo zaman layık olunur...
ve onun alnindan sana bir nur akacakmis vesayre seyler iste
elbetteki sozum sana degil
ben kendim icin konusuyorum
Gül Berra, post: 1492935, member: 115675Tamam abi iste sen konusurken sadece seni dinliyorum ::)kimi diyon kardeşim hala anlamadım ki :D
hem sen benden kucuksun ben sana kardesim derim :D
yakais, post: 1492938, member: 115675Ýyi geceler...Sizleri çok seviyorum..Allah C.C. da sizi sevsin inþallah...
ya abim nereye gidiyosun sohbeti yarida birakiyosun oyle aa biliyorsun ben herzaman giremiyorum ki
Gitmeeee ::)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84376-gunumuz-alimlerinden-kimlerin-dusuncelerini-begeniyorsunuz · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.