1.271 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Bizde kenardan izlicez erkeklik görevimiz. :)
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

vayy arkadaşş vayyy :D ben de yardımcı olarak izlemekk istiyom ammaa annemden korkuyoom :D :D
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

özgürlü_zamanlarYarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Bizde kenardan izlicez erkeklik görevimiz. :)

Vay vay vay olurmu kenardan izlemek bir işin ucundan tutuverirsin hayat müşterektir unutma yok öyle erkeklik merkeklik :a26:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

hafizeVay vay vay olurmu kenardan izlemek bir işin ucundan tutuverirsin hayat müşterektir unutma yok öyle erkeklik merkeklik :a26:

Zamanı gelince yapıyoruz mecbur. :)
Seyren

Seyren

Mübarek Üye · 1.036 mesaj

Forumun tembel erkekleri oğlumu göründe kendinizden utanın.Oğlum bakın annesine nasıl yardım ediyor
:a12:

özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Seyren

Forumun tembel erkekleri oğlumu göründe kendinizden utanın.Oğlum bakın annesine nasıl yardım ediyor
:a12:

Ya ben buna çok güldüm hakkınızı helal edin. :D Genç kardeşim bu oyunlara gelme.Provakatörler seni kullanıyor. Bir erkek gibi davran ve o koltuklarda sadece otur. :) :) Kardeşim Allah c.c. seni oğlun ile bu denli bir ömür boyu mutlu ömürler versin. Ardından cennetinde de beraber eylesin.Amin. :)
Seyren

Seyren

Mübarek Üye · 1.036 mesaj

Helali hoş olsun kardeşim:)
Oğlum kızımdan çok daha fazla yardım ediyor valla bana.Zamane çocukları kızlar tembel olmuş:)
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Temizlik yapmak aslında çok kolay ama o kadar luzümsuz eşya varki evkerimizde eşyanın bize hizmet etmesi gerekirken biz eşyaya hizmet ediyoruz . :D
İnsan beğenmez.
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

ibraTemizlik yapmak aslında çok kolay ama o kadar luzümsuz eşya varki evkerimizde eşyanın bize hizmet etmesi gerekirken biz eşyaya hizmet ediyoruz . :D

Bu açıda güzel bir bakış açısı. :D
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.