Selamunaleyküm...

1.101 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
Ewige_Treue

Ewige_Treue

Yeni Üye · 2 mesaj

Öncelikle bütün inananlara selamunaleyküm..İsmim hakan izmirden katılıyorum. Site hakkında hiç bir bilgim yok ama eminim ki burdan öğrenebileceğim çok şey var. gerek sitenin hazırlanmasında gerekse paylaşımda bulunan dostlarımız olmak üzere herkesten ALLAH razı olsun...!!!
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Ve Aleyküm Selam...
Hoş geldiniz Hakan kardeşimiz..
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah....
Paylaşmak... Faydalanmak ve Vesike olmak dileğiyle....

Selam ve dua ile
nemire(MERHUM)

nemire(MERHUM)

Mübarek Üye · 679 mesaj

Ewige_TreueÖncelikle bütün inananlara selamunaleyküm..İsmim hakan izmirden katılıyorum. Site hakkında hiç bir bilgim yok ama eminim ki burdan öğrenebileceğim çok şey var. gerek sitenin hazırlanmasında gerekse paylaşımda bulunan dostlarımız olmak üzere herkesten ALLAH razı olsun...!!!

Ve âleyna âleykum Selâm

Hoş geldiniz muhterem kardeşim üyeliğiniz hayırlı olsun.

Selâm ve selâmetle kalınız .Saygılarımla.
hira06

hira06

Mübarek Üye · 559 mesaj

Ewige_TreueÖncelikle bütün inananlara selamunaleyküm..İsmim hakan izmirden katılıyorum. Site hakkında hiç bir bilgim yok ama eminim ki burdan öğrenebileceğim çok şey var. gerek sitenin hazırlanmasında gerekse paylaşımda bulunan dostlarımız olmak üzere herkesten ALLAH razı olsun...!!!

Ve Aleyküm Selam...
Hoşgeldiniz Hakan kardeşim,bende bu sitede yeni sayılırım ama şimdiden bu sitenin bana neler kattığını bilemezsin.doğru yerdesin.. Üyeliğiniz daim olur inşaAllah..
Dua ile
_misal_

_misal_

Aktif Üye · 84 mesaj

Aleykum selam. Hoşgeldin.
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Hoş geldiniz :)
üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun :)
İnsan beğenmez.
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Aleyküm Selam hoş geldin kardeşim.
gül7

gül7

Kıdemli Üye · 211 mesaj

aleykümselam aramıza hoşgeldiniz... hayırlı paylaşımlar...
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

Aleyküm selam hoşgeldiniz
İnşAllah daim olur üyeliğiniz :)
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

Vealeyna aleykum selam aramıza hosgeldin ins faydalananlardan olursun selametle:)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.