Selamunaleyküm...
1.101 görüntülenme · 9 yanıt
Öncelikle bütün inananlara selamunaleyküm..İsmim hakan izmirden katılıyorum. Site hakkında hiç bir bilgim yok ama eminim ki burdan öğrenebileceğim çok şey var. gerek sitenin hazırlanmasında gerekse paylaşımda bulunan dostlarımız olmak üzere herkesten ALLAH razı olsun...!!!
Ewige_TreueÖncelikle bütün inananlara selamunaleyküm..İsmim hakan izmirden katılıyorum. Site hakkında hiç bir bilgim yok ama eminim ki burdan öğrenebileceğim çok şey var. gerek sitenin hazırlanmasında gerekse paylaşımda bulunan dostlarımız olmak üzere herkesten ALLAH razı olsun...!!!
Ve âleyna âleykum Selâm
Hoş geldiniz muhterem kardeşim üyeliğiniz hayırlı olsun.
Selâm ve selâmetle kalınız .Saygılarımla.
Ewige_TreueÖncelikle bütün inananlara selamunaleyküm..İsmim hakan izmirden katılıyorum. Site hakkında hiç bir bilgim yok ama eminim ki burdan öğrenebileceğim çok şey var. gerek sitenin hazırlanmasında gerekse paylaşımda bulunan dostlarımız olmak üzere herkesten ALLAH razı olsun...!!!
Ve Aleyküm Selam...
Hoşgeldiniz Hakan kardeşim,bende bu sitede yeni sayılırım ama şimdiden bu sitenin bana neler kattığını bilemezsin.doğru yerdesin.. Üyeliğiniz daim olur inşaAllah..
Dua ile
aleykümselam aramıza hoşgeldiniz... hayırlı paylaşımlar...
Vealeyna aleykum selam aramıza hosgeldin ins faydalananlardan olursun selametle:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/83512-selamunaleykum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.