Selamunaleyküm,yardım almaya geldim..

728 görüntülenme · 1 yanıt

Paylaş:
mevzu

mevzu

Yeni Üye · 1 mesaj

selamunaleyküm ;sitenize dün üye oldum..elhamdulillah böyle islami sitelerin bulunması ve buralarda hizmet edilmesi çok sevindirici.Rabbim emeği geçen ve geçecek olan herkezden razı olsun...benim bir sorunum var,bu sorunuma dair bir sorum olacaktı ;

çok araştırdım ama bulamadım,başka şehirlerde farklı cemaat ve tarikatlarda bir çok kamil i mürşid tanıdım,gördüm,veyahut duydum.ancak ben ankarada yaşıyorum.bu sebeple ankarada yaşayan,burada ikamet eden,Allah cc dostu bir kamil i mürşid tanımak istiyorum.ankarada yaşayan bir kamil i mürşid tanıyan,bileniniz varsa,Allah cc için bu konuda bana yardımcı olsun.buraya yazarsanız bende buradan takip ederim.lütfen kamil i mürşit i kitaplarda ara,aklında ara,yada risale tavsiye ediyorum vs vs demeyiniz.gerçekten bu işlerin içinde olan bi kardeşimiz varsa,yardımcı olursa çok sevinirim...
Ahmed Muhammed

Ahmed Muhammed

Mübarek Üye · 861 mesaj

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü

Hoşgeldiniz kardeşim.Yardım istediğiniz konu da size yardımcı olamayacağım.Ama size tavsiyem;dua ediniz.Tez zamanda,inşaallah bulursunuz.Allah yar ve yardımcınız olsun.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.