DuaLarınızı BekLiyorum :(

4.677 görüntülenme · 56 yanıt

Paylaş:
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

KaLBuN_KeSiREs selamu aleykum canım.. Ameliyatı maşaAllah güzel geçmiş..
Diğer ameliyattan çıkanlar çok sıkıntılıymış. Annemin iyi geçmiş.. Elhamdülillah..
Zamanla ağrıları azalıcakmış. Zaten normalde de çok ağrı çekiyordu.. Kireçleme olmuş bacakları..
Çok kötü bir ağrı. Zamanla insanı yürütmüyor. Bakalım inşaAllah ameliyatla birlikte ağrıları da geçer..
Rabbim razı olsun senden ve hepinizden ayrı ayrı.. Hep yanımdasınız.. Çok sağolun..

ve aleykum selam gönlü güzelim
MaşaALLAH çok sevindim..
Amin.. Sağlık o kadar önemliki, o acılar..
RABBİM tez zamanda sağlığına kavuştursun..
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

canım annemiz inşallah daha iyidir. ne olur kusura bakma daha yeni gördüm konuyu .RABBİM annemize çok acil şifalar versin ve ağrılarını bir an önce geçirsin inşallah.ALLAHA emanet ol
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

nemireSelâmun âleykum

Muhterem kardeşim nihayet anneniz hanımefendinin sağlık haberlerini aldık , annenize merhamet buyuran
Rabbimize sonsuz şükürler olsun.Zamanla ağrıları dahada azalacaktır inşaAllah,Rabbim başka kederler vermesin,tekrar geçmiş olsun

Selâm ve selâmetle kalınız.saygılarımla.

Ve aleykum selam hocam..

Rabbimize şükürler olsun.. İnşaAllah.. Rabbim razı olsun..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Amiin canm inşaAllah.. Rabbim razı olsun..

Hepimiz sağlığımızın değerini bilelim..

Çeşm-i Bülbülve aleykum selam gönlü güzelim
MaşaALLAH çok sevindim..
Amin.. Sağlık o kadar önemliki, o acılar..
RABBİM tez zamanda sağlığına kavuştursun..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

serap8191canım annemiz inşallah daha iyidir. ne olur kusura bakma daha yeni gördüm konuyu .RABBİM annemize çok acil şifalar versin ve ağrılarını bir an önce geçirsin inşallah.ALLAHA emanet ol

Allah celle celaluhu razı olsun canım..
Estağfirullah.. Zaten fazla giremiyorsun foruma..
Amiin canım, inşaALLAH.. Çok sağol.. İnşaAllah sağlığına kavuşur..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Es selamu aleykum ve rahmetullah..
Annem hala hastanede. Ben de İstanbul da onun yanındayım..
Dualarınızda unutmayın. İnşaAllah bir an önce çıkarız, sağlığına da kavuşur inşaAllah..
supreme35

supreme35

Üye · 23 mesaj

Rabbim Şafi ismi yüzü suyu hürmetine hayırlı acil şifalar nasip etsin inşaallah
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

supreme35 Rabbim Şafi ismi yüzü suyu hürmetine hayırlı acil şifalar nasip etsin inşaallah

Amiin kardeşim, inşaAllah..

Dualarınızı eksik etmeyin..
nemire(MERHUM)

nemire(MERHUM)

Mübarek Üye · 679 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1482556, member: 110641Es selamu aleykum ve rahmetullah..
Annem hala hastanede. Ben de İstanbul da onun yanındayım..
Dualarınızda unutmayın. İnşaAllah bir an önce çıkarız, sağlığına da kavuşur inşaAllah..

Selâmun Âleykûm

Muhterem kardeşim Allah c.c Anneniz hanımefendiye tez zamanda âcil şifalar lütfetsin erhamerrâhimin sıfatı ile muamele buyursun,inşaAllah şifa bularak tekrar yuvasına sizlerinlerin arasına dönmek nasip olsun.Hastalık vücudun sadakasıdır derler sabırlı olunuz Rabbim c.c mutlaka şifa vercektir lütfedecektir.Anneniz hanımefendiye şifa vermesi için dua etmekte olduğumuzdan emin olunuz.Hayırlı sağlık haberlerini bekliyoruz,ve âcil şifalar diliyoruz.

Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

nemire, post: 1482767, member: 109263Selâmun Âleykûm

Muhterem kardeşim Allah c.c Anneniz hanımefendiye tez zamanda âcil şifalar lütfetsin erhamerrâhimin sıfatı ile muamele buyursun,inşaAllah şifa bularak tekrar yuvasına sizlerinlerin arasına dönmek nasip olsun.Hastalık vücudun sadakasıdır derler sabırlı olunuz Rabbim c.c mutlaka şifa vercektir lütfedecektir.Anneniz hanımefendiye şifa vermesi için dua etmekte olduğumuzdan emin olunuz.Hayırlı sağlık haberlerini bekliyoruz,ve âcil şifalar diliyoruz.

Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.

Ve aleykum selam hocam Allah celle celaluhu razı olsun güzel dualarınız için.. Eve geldik bugün Allah'ın izniyle..
Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin. AMİN..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Es selamu aleykum ve rahmetullah tüm gönül dostlarım..
Belki biliyorsunuzdur. Beş ay önce annem bacağından ameliyat oldu, protez takıldı..
Şimdi diğer bacağından aynı ameliyatı olacak.. Bugün hastaneye yatmış.. Ameliyat tarihi tam olarak belli değil.. Bugün, yarın belli olur inşaAllah.. Annemin şifa bulması, ağrılarının hafiflemesi ve ameliyatının başarılı bir şekilde geçmesi için DUA ederseniz çok mutlu olacağım.. Annemin adı ARZU. Ameliyatı inşaAllah hayırlısıyla geçer ve ağrıları da hafifler..
Dualarınızı eksik etmeyin.. Rabbim şifa bekleyen tüm hasta kullarına acil şifalar versin..
Rabbim hepinizden razı olsun.. Rabbim yar ve yardımcımız olsun..

Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

KaLBuN_KeSiR
Belki biliyorsunuzdur. Beş ay önce annem bacağından ameliyat oldu, protez takıldı..
Şimdi diğer bacağından aynı ameliyatı olacak.. Bugün hastaneye yatmış.. Ameliyat tarihi tam olarak belli değil.. Bugün, yarın belli olur inşaAllah.. Annemin şifa bulması, ağrılarının hafiflemesi ve ameliyatının başarılı bir şekilde geçmesi için DUA ederseniz çok mutlu olacağım.. Annemin adı ARZU. Ameliyatı inşaAllah hayırlısıyla geçer ve ağrıları da hafifler..
Dualarınızı eksik etmeyin.. Rabbim şifa bekleyen tüm hasta kullarına acil şifalar versin..

ve aleykumusselam..
ALLAH Celle Celalühü şifa versin..
İnsaALLAH kolay ve hayırlısıyla ameliyatı atlatır..

Şifa bulur..
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
nemire(MERHUM)

nemire(MERHUM)

Mübarek Üye · 679 mesaj

KaLBuN_KeSiR

Aleykum Selam

Muhterem kardeşim Rabbimiz c.c Anneciğinize acil şifalar versin tekrar sağlığına kavuşup yuvasına dönmesini nasip etsin.Bu gece teheccüd namazından sonrada annenize şifa vermesi için Rabbimize yalvarıcağımızdan emin olunuz.Tekrar acil şifalar diliyorum.Sizden anneniz ile ilgili sevindirici haberler bekliyoruz.Rabbim yâr ve yardımcısı olsun.

Selam ve saygılarımla.
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

KaLBuN_KeSiR

Selamun aleykum kardesim rabbim acil sifalar versin duamdasin.selametle.dua ile...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Çeşm-i Bülbülve aleykumusselam..
ALLAH Celle Celalühü şifa versin..
İnsaALLAH kolay ve hayırlısıyla ameliyatı atlatır..

Şifa bulur..

Allah celle celaluhu razı olsun canım. Çok sağol..
İnşaAllah hayırlısıyla atlatır..
Rabbim tüm hastalara aciL şifalar versin..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Rabbim sizden binlerce kez razı olsun hocam. Sağolun, varolun..
Rabbim sizlere de sağlıklı-sıhhatli, hayırlı ömürler versin..
Selam ve dua ile..

nemireAleykum Selam

Muhterem kardeşim Rabbimiz c.c Anneciğinize acil şifalar versin tekrar sağlığına kavuşup yuvasına dönmesini nasip etsin.Bu gece teheccüd namazından sonrada annenize şifa vermesi için Rabbimize yalvarıcağımızdan emin olunuz.Tekrar acil şifalar diliyorum.Sizden anneniz ile ilgili sevindirici haberler bekliyoruz.Rabbim yâr ve yardımcısı olsun.

Selam ve saygılarımla.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Ve Aleykum ve Rahmetullah...
Rabbim razı olsun canım..
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin.. Sağlık-sıhhat versin..
Kızına da inşaAllah..
Sen de her daim dualarımdasın..
Rabbim dualarımızı kabul eylesin..

tsunamiSelamun aleykum kardesim rabbim acil sifalar versin duamdasin.selametle.dua ile...

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.