Evet, ne ile başlayacağımı buldum. Bir gece şu ünlü korku filmi Paranormal Activity'i izliyordum. Filmi heyecanla takip ederken ilerleyen dakikalarda kapım rahat duyabileceğim bir şekilde 2 defa çaldı ve ben filmden gözlerimi ayırmadan "gel" dedim ancak kimse gelmedi ve filmi izlediğimden haberi olduğunu düşündüğüm kardeşimin şakası olduğunu sanarak filme devam ettim. Kısa bir süre sonra bu sefer öncekinden daha güçlü bir şekilde kapı çaldı. Yine "gel" diye seslendim ancak herhangi bir hareket yoktu. Korkmuştum, bulunduğum yerden kalktım, kapıya doğru yürüdüm, yürüyüş esnasında sağ tarafımda kalan bilgisayara yaklaşıp filmi dondurdum. Kapıyı açtım. Bir de baktım ki ! Kimse yok :). Kardeşimin odasına yöneldim, esprili bir şekilde sen yapıyorsun değil mi diye sordum. -Neyi dedi. -Kapıyı sen mi çalıyorsun?. - Hayır. -Doğru söyle.-Hayır. Yemin ettirene kadar bu soruyu tekrar ettim ve ancak yemin ettiğinde inandım. Açıkçası sık sık metafizik hadiseler yaşayan biri olarak bu beni bile korkutmuştu ama etkisi uzun sürmedi. Çünkü ileride size daha korkunçlarını anlatacağım...:a24:
🔒 Yaşanmış sıra dışı olaylar
2.210 görüntülenme · 19 yanıt
Evet, ne ile başlayacağımı buldum. Bir gece şu ünlü korku filmi Paranormal Activity'i izliyordum. Filmi heyecanla takip ederken ilerleyen dakikalarda kapım rahat duyabileceğim bir şekilde 2 defa çaldı ve ben filmden gözlerimi ayırmadan "gel" dedim ancak kimse gelmedi ve filmi izlediğimden haberi olduğunu düşündüğüm kardeşimin şakası olduğunu sanarak filme devam ettim. Kısa bir süre sonra bu sefer öncekinden daha güçlü bir şekilde kapı çaldı. Yine "gel" diye seslendim ancak herhangi bir hareket yoktu. Korkmuştum, bulunduğum yerden kalktım, kapıya doğru yürüdüm, yürüyüş esnasında sağ tarafımda kalan bilgisayara yaklaşıp filmi dondurdum. Kapıyı açtım. Bir de baktım ki ! Kimse yok :). Kardeşimin odasına yöneldim, esprili bir şekilde sen yapıyorsun değil mi diye sordum. -Neyi dedi. -Kapıyı sen mi çalıyorsun?. - Hayır. -Doğru söyle.-Hayır. Yemin ettirene kadar bu soruyu tekrar ettim ve ancak yemin ettiğinde inandım. Açıkçası sık sık metafizik hadiseler yaşayan biri olarak bu beni bile korkutmuştu ama etkisi uzun sürmedi. Çünkü ileride size daha korkunçlarını anlatacağım...:a24:
muhterem kardeşlerim bende size başımdan geçmiş bir ilginç olayı anlatıcam ama benim ki metafizik bir olay değil birebir yaşanmış bir olay ,sene 2009 Rabb'im bu zavallıya hac etmek nasip etti ne tesdüf ki o yıl da hacc'ül ekbermiş,bu sebepten diğer yıllara göre çok daha fazla bir kalabalık vardı.yine ne tesadüftür'ki otuz küsur yıldır o mevsimde yağmayan yağmur arabistan mahfetti.Arafat günü cidde de yağmurdan ölenler oldu bizler arafatta iken kabeyi sel götürmekte idi ve devamlı mekke den telefon ederek ne durumda olduğumuzu soruyorlardı tabiki haberleri izleyen Türkiyedeki yakınlarımızda sık sık telefonla ne durumda olduğumuzu soruyorlardı.bizler her tarafı sel götürürken arafatta başımızın üzerindeki kapkara gök yüzünden hiç korkmadık oysa oraya da yağmur inse idi arafatı bilenler bilir kaçacak hiç bir yer yok ve öğrendiğimize göre o gün arafatta dörtbuçuk milyon hacı varmış,Merhametli lerin en merhemetlisi olan Yüce Rabb'imiz hacılarını
korudu ve etrafı sel götürürken arafatta bir tek damla düşmedi ve de hiç bir hacının kalbinede en ufak bir korku girmedi Rabb'im hepimizin içersine sekinet indirdi ve hacılarını korudu.
Selâm ve Selâmetle kalınız.Saygılarımla.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
nemire, post: 1478025, member: 115675Selâmun âleykum
muhterem kardeşlerim bende size başımdan geçmiş bir ilginç olayı anlatıcam ama benim ki metafizik bir olay değil birebir yaşanmış bir olay ,sene 2009 Rabb'im bu zavallıya hac etmek nasip etti ne tesdüf ki o yıl da hacc'ül ekbermiş,bu sebepten diğer yıllara göre çok daha fazla bir kalabalık vardı.yine ne tesadüftür'ki otuz küsur yıldır o mevsimde yağmayan yağmur arabistan mahfetti.Arafat günü cidde de yağmurdan ölenler oldu bizler arafatta iken kabeyi sel götürmekte idi ve devamlı mekke den telefon ederek ne durumda olduğumuzu soruyorlardı tabiki haberleri izleyen Türkiyedeki yakınlarımızda sık sık telefonla ne durumda olduğumuzu soruyorlardı.bizler her tarafı sel götürürken arafatta başımızın üzerindeki kapkara gök yüzünden hiç korkmadık oysa oraya da yağmur inse idi arafatı bilenler bilir kaçacak hiç bir yer yok ve öğrendiğimize göre o gün arafatta dörtbuçuk milyon hacı varmış,Merhametli lerin en merhemetlisi olan Yüce Rabb'imiz hacılarını
korudu ve etrafı sel götürürken arafatta bir tek damla düşmedi ve de hiç bir hacının kalbinede en ufak bir korku girmedi Rabb'im hepimizin içersine sekinet indirdi ve hacılarını korudu.
Selâm ve Selâmetle kalınız.Saygılarımla.
Aleykum Selam...
Allah C.C. vardır diyerek sözde farz ve kabul eden değil... VAR olduğunu bilen OLMAK gerektiğinin ifadesi işte budur...
''O '' ''.C.C. '' Malikul Mulkü Zul Celali vel ikramdır...
Selam ile...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Allah C.C. nun dilediği zamanlarda ... 124000 Peygamber A.S. ın.... Muhammed Mustafa A.S. İmamlığında Namaz kıldıkları alandır, Mekandır...
Can feda Allah C.C. na...
yakais, post: 1478023, member: 115675Çok ürktü iseniz ezan okuyun Allah C.C. na sığının...
katılıyorm...
selam ve dua ile:)
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Alacağımız dersi alalım...
''Ne yaşadığımızı sizden iyi biliyoruz'' sözü...Önemli olduğuna işaret ediyor...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
yakais, post: 1478351, member: 109263Kimseden din, fıkıh, Allah korkusu, peygamber sevgisi dersi alacak değilim.? mi?...Yani fikir yazmamız önemli değil mi...Konu senin sen ısıt biz ısınalım...Şu hali ile BUZDOLABI gibi açıldı...
Forumun müdavimi olsanız gerek yakais. Sizden icazet mi alacağız birşey yazarken. Konuyu soğutan sizsiniz, burada keyifli vakit geçirebilmek ve insanlara bazı şeyleri gösterebilmek adına bulunuyorum. Nasihat vermek isteyen varsa nasihatler başlığı altında görüşlerini belirtsin, ezbere bir din anlayışıyla sığ bakış açıları ile, ezan oku geçer mantığında dini yaşayanlar ile aynı kefede aynı dünya görüşünde olmamız mümkün değildir.
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
Esselamu aleyküm
aşksal, post: 1478236, member: 79477Arkadaşlar lütfen vesvese, bilmem ne gibi ezbere fıkıh, din adamı yorumları ile gelmeyin, yakais'in de dediği gibi benim konuyu açmaktaki maksadım elbetteki basit bir iki cin şakasını burada paylaşıp ahmakça vakit geçirmek değildi. Bu tür yaşanmış hadiseleri olan varsa yazsın, yoksa da sussun. Kimseden din, fıkıh, Allah korkusu, peygamber sevgisi dersi alacak değilim.
aşksal, post: 1478379, member: 104674Forumun müdavimi olsanız gerek yakais. Sizden icazet mi alacağız birşey yazarken. Konuyu soğutan sizsiniz, burada keyifli vakit geçirebilmek ve insanlara bazı şeyleri gösterebilmek adına bulunuyorum. Nasihat vermek isteyen varsa nasihatler başlığı altında görüşlerini belirtsin, ezbere bir din anlayışıyla sığ bakış açıları ile, ezan oku geçer mantığında dini yaşayanlar ile aynı kefede aynı dünya görüşünde olmamız mümkün değildir.
Bir konu açıyorsunuz....
Konuya bir iki üye yazı yazıyor yorumda bulunuyor siz de onlara bu şekilde cevap yazıyorsunuz...Olacak iş mi?
O zaman size konu açmayın deselerdi ne yapacaktınız?
Verdiğiniz cevaba bakın : Kimse Allah ( Celle Celaluhu ) Korkusu Peygamber (sallallahü teala aleyhi vessellem) Sevgisi dersi vermesin.. !!! La İlahe illallah ...
Kardeşim...Bizim FORUMUMUZUN AMACI bu...yoksa burda neden bulunalım ?
İnsanlara birşey göstermek istemeden önce uslubunuzu kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Buradaki hiç bir üyeye bu şekilde yazılması hoş değil..Konuyu siz açsanız dahi YAZMAYIN deme vasfınız yok...
İyice düşünmenizi Allah Celle Celaluhu rızasını gözeterek tavsiye ediyorum...İnşallah daha faydalı konularla paylaşımlarda bulunursunuz.
Konu tarafımdan kapatılmıştır..Belirli bir zaman sonra da silinecektir.
ALLAH cümlemize hidayet , hidayete vesile olabilmeyi nasip eylesin inşallah...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/83302-yasanmis-sira-disi-olaylar · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İslâm Dışı Kültürler Karşısında Müslümanların Tavrı Fıkıh ve Akaîd 2 cevap
- paylaşılan konularda istem dışı ifadeler çıkıyor. Görüş- Öneri- İstek 1 cevap
- israil'in yaptığı insanlık dışı işkenceler Boykot 21 cevap
- BİR ÇOĞU İNSANLIK DIŞI ADETLER Sırlar Dünyası 10 cevap
- İslâm Dışı Kültürler Karşısında Müslümanların Tavrı Fıkıh ve Akaîd 1 cevap
- Toplumun Kuran'ı devre dışı tutmasının sonucu Boykot 1 cevap
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.