israil'in yaptığı insanlık dışı işkenceler
5.017 görüntülenme · 21 yanıt
Selamunaleykum muhterem din kardeşim emegine saglık allah razı olsun o israil i Allaha havale edyorum o herşeyi hakkıyla bilen azabın en iyisini bilendir Allahım tüm ummeti muhammedin yardımcısı ol bizim elimizden gelen ancak dua etmektir gerisi herşeyin sahibi ne kalmış hayırlı günler
teşekkür ederim...
bende ülke olarak bilinçlenirsek onlara daha çok yardım edebiliriz...
mesela ülkemizde sadece zayıflama ilaçlarına verilen parayla tüm afrika doyarmış... insnaların bunu anlaması lazım....
filistin içinse elimizden gelenini en iyisi yapmak boynumuzun borcu...
tv çok beğendiğim biri sanıyorum hilal tv deydi.. bi şey anlattı...
bir adam şu anda hatırlamıyorum bi yere gitmişler. türk olanın koluna bir adam vurmuş, bizim türk te neden vurdun der gibi yüzüne bakmış... o vuran kişi kendini tanıtmış, afrikalıymış...
afrikalı türk olana demiş ki " sen türk sün dimi" demiş.. o da ewet demiş
afrikalı" hakkım size helal değil... biz hep sizi bekledik gelin bizi kurtarın diye... size hakkım helal değil" demiş. tabi bunu kim duysa içine büyük bi dert olur...
bence bir şeyler yapmalıyız... bazı şeylerin farkına ancak biz Türk'ler varabiliyoruz.. insanlar bizden çok şey bekliyorlar....
bende ülke olarak bilinçlenirsek onlara daha çok yardım edebiliriz...
mesela ülkemizde sadece zayıflama ilaçlarına verilen parayla tüm afrika doyarmış... insnaların bunu anlaması lazım....
filistin içinse elimizden gelenini en iyisi yapmak boynumuzun borcu...
tv çok beğendiğim biri sanıyorum hilal tv deydi.. bi şey anlattı...
bir adam şu anda hatırlamıyorum bi yere gitmişler. türk olanın koluna bir adam vurmuş, bizim türk te neden vurdun der gibi yüzüne bakmış... o vuran kişi kendini tanıtmış, afrikalıymış...
afrikalı türk olana demiş ki " sen türk sün dimi" demiş.. o da ewet demiş
afrikalı" hakkım size helal değil... biz hep sizi bekledik gelin bizi kurtarın diye... size hakkım helal değil" demiş. tabi bunu kim duysa içine büyük bi dert olur...
bence bir şeyler yapmalıyız... bazı şeylerin farkına ancak biz Türk'ler varabiliyoruz.. insanlar bizden çok şey bekliyorlar....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne yazılabilirki?
dünyanın müslüman coğrafyası kızıl renge boyanırken, elimiz kolumuz bağlıymışcasına oturuyoruz...
ne acıdırki (7 yaşındaki kardeşim dahil) herkes bu vahşet durumunun bilincinde iken
hala burger king yiyelim, ateş bizi çağırıyormuş...
wakko ile örtünelim, "ne ile ve neden" olduğunu sorgulamadan...
ve geride kalan boykot ürünlerinden kullanalım..
zaten sadece bizim boykotumuzla ne olacakki......
ne yazılabilirki?
dünyanın müslüman coğrafyası kızıl renge boyanırken, elimiz kolumuz bağlıymışcasına oturuyoruz...
ne acıdırki (7 yaşındaki kardeşim dahil) herkes bu vahşet durumunun bilincinde iken
hala burger king yiyelim, ateş bizi çağırıyormuş...
wakko ile örtünelim, "ne ile ve neden" olduğunu sorgulamadan...
ve geride kalan boykot ürünlerinden kullanalım..
zaten sadece bizim boykotumuzla ne olacakki......
hazin...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
Dua Edelim
Sa Arkadaslar.allahin Ayi Olan Muharrem Ayindayiz.dualarin Kabul Oldugu.yuce Rabbim 10 Yuce Peygamberi Bu Ayda Bulunduklari Zorluktan Kurtardiysa Rahmetiyle Bizleride Kurtaracaktir.samimiyetle Yapilacak Dualara Ihtiyac Var.dualariniz Bol Samimi Ve Icten Olsun.dualarda Bulusmak Uzere.duayla Selamette Kalin.rabbim Yar Ve Yardimcimiz Olsun.
Dua Edelim
Sa Arkadaslar.allahin Ayi Olan Muharrem Ayindayiz.dualarin Kabul Oldugu.yuce Rabbim 10 Yuce Peygamberi Bu Ayda Bulunduklari Zorluktan Kurtardiysa Rahmetiyle Bizleride Kurtaracaktir.samimiyetle Yapilacak Dualara Ihtiyac Var.dualariniz Bol Samimi Ve Icten Olsun.dualarda Bulusmak Uzere.duayla Selamette Kalin.rabbim Yar Ve Yardimcimiz Olsun.
s.a. görüntülere fazala bakamadım ALLAH mutlaka zalimerin cezasını vericektir başka bişey diyemiyorum bazıarını görünce çok kötü oldum
s.a kardeşim sonuna kadar seyrettim tüylerim tiken diken oldu RABBİM inşallah o israilin amerikanın hilelerini kendi başlarına çevirir . kahhar ismi hürmetine kahr eyler seninde emeğine sağlık
tüylerim diken diken oldu.bunlar oluyor ve biz elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz. allah bunu yapanları ıslah etsin
ya ne yazacağımı bilemiyorum ben daha önce görmüştüm şu boykot ürünlerin listesini yollarmısınız vallahi vicdan azabı çektim bende vakko dan örtü alıyordum bir daha almam hayırlı sabahlar
selamun aleykum din kadeşlerım israilın yaptıgı zulmu kabulleneeeeeeeeeemiyorum ordakı musluman kardeşlerıme ve bende orda onların yanında olmak ıstıyorum seyrettıkce kendımden geçiyorum artık bırılrı dur demenesi gerekıyo bence artik yeter madem muslumanıs artık dur demelıyıs
selamün aleyküm derya kardeşim bunları biliyoruz ama bilmezden geliyoruz şimdi boykot zamanı onları durdurmak bizlerin elinde bunuda boylotla yapacağız eyerki gerçekten vijdanımız varsa boykotla onlara destek olalım caca cola ve ürünlerinden başlayalım
daha fazla bakamıycam
ALLAHIM çok kötü..............
kalbim dayanmadı bakmaya
ALLAHIN LANETİ VE GAZABI ONLARIN ÜZERİNE OLSUN
ALLAHIM çok kötü..............
kalbim dayanmadı bakmaya
ALLAHIN LANETİ VE GAZABI ONLARIN ÜZERİNE OLSUN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27623-israil-in-yaptigi-insanlik-disi-iskenceler · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.