Selamün Aleyküm Dostlarım ben İzmir Tire den Mesut AVCI kardeşiniz

1.229 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
Mesut1977

Mesut1977

Üye · 18 mesaj

Bu güzel siteye üye olalı yaklaşık 4,5 yıl oldu Allaha hamdolsun böyle güzel siteler gönlümüze huzur veriyor Rabbim bu siteyi kuran ve emeği geçenlerden razı olsun inşallah...Bugün Ramazanın 21.günündeyiz Yüce Rabbimiz tutmuş olduğumuz oruçlarımızı ve yaptığımız hatalarımızı,taksiratımızı affeder inşallah
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Üye profillerine kişisel resim koymak yasaktır.Bu sebeple profilinizdeki resim silinmiştir.
Bilginize.

Bu arada iyi paylaşımlarda bulunmanızı dileriz. Aramıza tekrar hoşgeldiniz
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

Ve aleykum selam hoş geldiniz..
.................
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Gül Berra, post: 1475611, member: 88924Ve aleykum selam hoş geldiniz..

................
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

ve Aleyküm selam..
hoş geldiniz. üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah...
selam ve dua ile
nun vakti

nun vakti

Üye · 35 mesaj

Kardeşim hoşgeldin ben de Tireliyim. Ne taraflardasın:)
Mesut1977

Mesut1977

Üye · 18 mesaj

berat05, post: 1475608, member: 89918vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Üye profillerine kişisel resim koymak yasaktır.Bu sebeple profilinizdeki resim silinmiştir.
Bilginize.

Bu arada iyi paylaşımlarda bulunmanızı dileriz. Aramıza tekrar hoşgeldiniz

Anladım Berat kardeşim ben bilmiyordum kişisel resim yüklenmeyeceğini oraya sizin resimler gibi bir avatar yüklerim merak etme ilgin için teşekkür ederim
Mesut1977

Mesut1977

Üye · 18 mesaj

nun vakti, post: 1475645, member: 115675Kardeşim hoşgeldin ben de Tireliyim. Ne taraflardasın:)

hoşbulduk kardeşim ben istasyonda oturuyorum evim orada,belediyede çalışıyorum 10 sene oldu işe gireli sen nerelerdesin kardeşim ?
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Hoş geldiniz aramıza mesut..abi mi desem size yaşınız bnden büyük..inşallah bi sorun olmaz..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
Mesut1977

Mesut1977

Üye · 18 mesaj

deniz14 Hoş geldiniz aramıza mesut..abi mi desem size yaşınız bnden büyük..inşallah bi sorun olmaz..

hoş bulduk deniz14 kardeşim sen bilirsin ister abi de ister adımla hitap et benim için önemli değil
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Mesut1977, post: 1475708, member: 110005hoş bulduk deniz14 kardeşim sen bilirsin ister abi de ister adımla hitap et benim için önemli değil

Teşekkür ederim..oyy kedi resmi çok şeker..benim kedim var adı minnoş aynı ona benziyor :) tabi bnmkisi biraz sarı ama olsun bznzio :)
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
nun vakti

nun vakti

Üye · 35 mesaj

Mesut1977 hoşbulduk kardeşim ben istasyonda oturuyorum evim orada,belediyede çalışıyorum 10 sene oldu işe gireli sen nerelerdesin kardeşim ?

Ben dörteylüldeyim okulun az ilersinde çok sevindim ya hemşehrimi gördüğüm için:D bi gün görüşürüz inş. ne kısımdasın belediyede ? gelirim bi gün müsait olduğunda belediyeye:) görüşürüz orda:)
Mesut1977

Mesut1977

Üye · 18 mesaj

nun vakti, post: 1475710, member: 98391Ben dörteylüldeyim okulun az ilersinde çok sevindim ya hemşehrimi gördüğüm için:D bi gün görüşürüz inş. ne kısımdasın belediyede ? gelirim bi gün müsait olduğunda belediyeye:) görüşürüz orda:)

inşallah kardeşim ben Toptancı Hal müdürlüğünde çalışıyorum bu yeni garajın karşısında asri mezarlığın altında
Mesut1977

Mesut1977

Üye · 18 mesaj

deniz14, post: 1475709, member: 110005Teşekkür ederim..oyy kedi resmi çok şeker..benim kedim var adı minnoş aynı ona benziyor :) tabi bnmkisi biraz sarı ama olsun bznzio :)

bende senin gibi kedileri çok seviyorum deniz kardeşim bizim köydeki evimizde 7-8 tane kedimiz var köyde fotoğraftakine benzer sarı kedim var 2 tane
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

Vealeyna aleykum selam üyeliğin hayirli ve daim olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.