Selamün Aleyküm Dostlarım ben İzmir Tire den Mesut AVCI kardeşiniz
1.229 görüntülenme · 14 yanıt
Bu güzel siteye üye olalı yaklaşık 4,5 yıl oldu Allaha hamdolsun böyle güzel siteler gönlümüze huzur veriyor Rabbim bu siteyi kuran ve emeği geçenlerden razı olsun inşallah...Bugün Ramazanın 21.günündeyiz Yüce Rabbimiz tutmuş olduğumuz oruçlarımızı ve yaptığımız hatalarımızı,taksiratımızı affeder inşallah
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu
Üye profillerine kişisel resim koymak yasaktır.Bu sebeple profilinizdeki resim silinmiştir.
Bilginize.
Bu arada iyi paylaşımlarda bulunmanızı dileriz. Aramıza tekrar hoşgeldiniz
Üye profillerine kişisel resim koymak yasaktır.Bu sebeple profilinizdeki resim silinmiştir.
Bilginize.
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
berat05, post: 1475608, member: 89918vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu
Bilginize.
Anladım Berat kardeşim ben bilmiyordum kişisel resim yüklenmeyeceğini oraya sizin resimler gibi bir avatar yüklerim merak etme ilgin için teşekkür ederim
Mesut1977, post: 1475708, member: 110005hoş bulduk deniz14 kardeşim sen bilirsin ister abi de ister adımla hitap et benim için önemli değil
Teşekkür ederim..oyy kedi resmi çok şeker..benim kedim var adı minnoş aynı ona benziyor :) tabi bnmkisi biraz sarı ama olsun bznzio :)
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
Mesut1977 ↗hoşbulduk kardeşim ben istasyonda oturuyorum evim orada,belediyede çalışıyorum 10 sene oldu işe gireli sen nerelerdesin kardeşim ?
Ben dörteylüldeyim okulun az ilersinde çok sevindim ya hemşehrimi gördüğüm için:D bi gün görüşürüz inş. ne kısımdasın belediyede ? gelirim bi gün müsait olduğunda belediyeye:) görüşürüz orda:)
nun vakti, post: 1475710, member: 98391Ben dörteylüldeyim okulun az ilersinde çok sevindim ya hemşehrimi gördüğüm için:D bi gün görüşürüz inş. ne kısımdasın belediyede ? gelirim bi gün müsait olduğunda belediyeye:) görüşürüz orda:)
inşallah kardeşim ben Toptancı Hal müdürlüğünde çalışıyorum bu yeni garajın karşısında asri mezarlığın altında
deniz14, post: 1475709, member: 110005Teşekkür ederim..oyy kedi resmi çok şeker..benim kedim var adı minnoş aynı ona benziyor :) tabi bnmkisi biraz sarı ama olsun bznzio :)
bende senin gibi kedileri çok seviyorum deniz kardeşim bizim köydeki evimizde 7-8 tane kedimiz var köyde fotoğraftakine benzer sarı kedim var 2 tane
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/83197-selamun-aleykum-dostlarim-ben-izmir-tire-den-mesut-avci-kardesiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.