Avcı ve Tüfek
992 görüntülenme · 4 yanıt
Bir avcı otobüse binmek ister. Yalnız, otobüse boyutları en fazla 1mt. olan eşyalar alınmaktadır. Avcının tüfeği ise 1,5 mt.dir. Tüfeğin şeklini bozmamak şartı ile otobüse nasıl biner?
RE: Avcı ve Tüfek
Avcı tüfeğini boyutları 1 mt. olan küp şeklindeki bir kutuya koyar. Küpün en uzak iki köşesinin uzunluğu, yaklaşık 1.73 mt. dir.
Doğru mu???
Bir tane de ben sorayım :
Bir duvarın üzerinde 5 adet kuş duruyor. O sırada oradan geçmekte olan bir avcı, tüfeğini ateşleyip ikisini vuruyor. geriye kaç kuş kalır? (Cevap 'hiç' değil)
Avcı tüfeğini boyutları 1 mt. olan küp şeklindeki bir kutuya koyar. Küpün en uzak iki köşesinin uzunluğu, yaklaşık 1.73 mt. dir.
Doğru mu???
Bir tane de ben sorayım :
Bir duvarın üzerinde 5 adet kuş duruyor. O sırada oradan geçmekte olan bir avcı, tüfeğini ateşleyip ikisini vuruyor. geriye kaç kuş kalır? (Cevap 'hiç' değil)
RE: Avcı ve Tüfek
BU KADAR BASİT OLDUĞUNA GÖRE KESİN Bİ ESPİRİ VAR
SERT KARDEŞ
GERİYE SADECE VURULAN KUŞLARIN CESETLERİ Mİ KALIR
BU KADAR BASİT OLDUĞUNA GÖRE KESİN Bİ ESPİRİ VAR
SERT KARDEŞ
GERİYE SADECE VURULAN KUŞLARIN CESETLERİ Mİ KALIR
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6144-avci-ve-tufek · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selamün Aleyküm Dostlarım ben İzmir Tire den Mesut AVCI kardeşiniz Tanışma Köşesi 14 cevap
- SERÇE VE AVCI,,,,,,,,,,,,,,,(alıntı) Kıssadan Hisse 3 cevap
- Avcı Keloğlan - Serdar Yıldırım Çocuk Masalları ve Hikayeleri 0 cevap
- Ne av ol ve ne de avcı ol… Kendi Şiirleriniz 0 cevap
- Serçe ile Avcı Kıssadan Hisse 0 cevap
- Avcı Dini Hikayeler 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.