Lütfen Allah rizasi icin dua edin
978 görüntülenme · 5 yanıt
Sa. benim tam 18 aydir uyku sorunum var. geceleri uyumam icin sizin dua etmenizi istiyorum. cok zor durumdayim. allah riza icin bana dua edin.lütfen :a33:
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Aleyküm Selam kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah içinde bulundğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah tez zamanda eski halinize dönmek inşirah nasip etsin Rabbim.Eğer kafanıza taktığınız birşey varsa takmamaya çaılışın kardeşim.
Selam ve dua ile Allah' a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah tez zamanda eski halinize dönmek inşirah nasip etsin Rabbim.Eğer kafanıza taktığınız birşey varsa takmamaya çaılışın kardeşim.
Selam ve dua ile Allah' a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
güllerinengüzeli, post: 1465814, member: 91123Sa. benim tam 18 aydir uyku sorunum var. geceleri uyumam icin sizin dua etmenizi istiyorum. cok zor durumdayim. allah riza icin bana dua edin.lütfen :a33:
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Bizler her daim kardeşlerimizi dualarımızda eksik etmeyiz.Ancak senin sorunun artık psikolojik bir hal halmış. Ben yine bu gece uyuyamayacağım diye yatağa girdiğinden bunlar kaynaklanıyordur.Normalde bir insan gözleri kapattıktan ortalama 7dk içinde uyur.İslam dininin değer verdiği ilim bu konuda sana yardımcı olacaktır.Benim önerim bir tıp uzmanından destek almandır.Bizler her daim dua edeceğiz.Allah yar ve yardımcın olsun.
kardeşim allah yardımcın olsun.ara sıra benimde uyuyamadığım zamanlarım olurdu ve ben bu duayı okuyup biraz geçtikten sonra uyurdum ama tabiki inanmak çok önemli önce inan sora bu duayı bir kaç kere tekrarla allaha sığın.
Uyuyamayan Kimsenin Okuyacağı Dua
"Allahumme ğarati'n-nücûmü ve hedeetil uyûnu, ve ente Hayyün Kayyûmün lâ-te'hüzüke sinetün ve lâ nevmün, yâ Hayyü yâ Kayyûmü ehdi leyli ve enim ayni." (11)
ANLAMI:
(Allah'ım, yıldızlar söndü, gözler kapandı. Sen ise hayat sahibi, daima duran ve tutansın. Seni ne bir uyuklama tutabilir, ne de bir uyku. Ey Hay olan Allah'ım, Kayyûm olan Allah'ım, gecemi rahat kıl gözlerimi kapatıver.)
Uyuyamayan Kimsenin Okuyacağı Dua
"Allahumme ğarati'n-nücûmü ve hedeetil uyûnu, ve ente Hayyün Kayyûmün lâ-te'hüzüke sinetün ve lâ nevmün, yâ Hayyü yâ Kayyûmü ehdi leyli ve enim ayni." (11)
ANLAMI:
(Allah'ım, yıldızlar söndü, gözler kapandı. Sen ise hayat sahibi, daima duran ve tutansın. Seni ne bir uyuklama tutabilir, ne de bir uyku. Ey Hay olan Allah'ım, Kayyûm olan Allah'ım, gecemi rahat kıl gözlerimi kapatıver.)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/82726-lutfen-allah-rizasi-icin-dua-edin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah rizasi icin dedem icin Dua ! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Arkadaslar ispartadiki kardeslerimiz icin, allah rizasi icin dua edelim olmazmi?? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 26 cevap
- Allah rizasi icin bana yardim edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- Allah rizasi icin yardim edin ne olur Tanışma Köşesi 11 cevap
- Yardim edin Allah rizasi icin Esmâül Hüsnâ 6 cevap
- allah rizasi icin bize yardim edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 104 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.