ALLAH (c.c.)rizasi icin yardim edin

2.534 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
Eygi

Eygi

Üye · 35 mesaj

Selam Arkadaslar,
benim uzun zamandir kurtulamadigim bir derdim /sykyntim var. malesef bir türlü kurtulamadim. Sürekli icime sykynti düsüyor- düstügü an dünyagözü ile hicbirseyi göremiyorum. Cok umutsuzluga kapiliyorum(hicbirsey yapamaz hale geliyorum - elim ayagim bosaliyor, basim dönüyor gibi oluyor - hastalikdan degil ama). Haftasonu yine cok kötü oldum ve cumartesi hayirlisi ile salati tefriciyeye iki rekat namaz ile basladim. 2000tanesi okunacak. Belki geri kalan 2444 tanesinden bana yardim etmek isteyen kardeslerim olur ALLAH rizasi icin?
Bu bunalimdan kurtulmak istiyorum.
ALLAHim (c.c.) okuyan ve okuyamayan hepinizden razi olsun.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim..
Rabbimiz c.c yar ve yardımcınız olsun inşallah. Rabbimiz c.c sıkıntılarınızı gidersin. 500 tane alıyorum inşallah..Bitince inşallah tekrar alırım. Selam ve dua ile.
Eygi

Eygi

Üye · 35 mesaj

sevgili aliye kardesim, ALLAHim senden binbir defa razi olsun - inan msjini okuyunca icimi tuhaf sevgi dolu bir his kapladi. ALLAHim ne kadar güzel bir dinimiz var. Yüce Rabbimin hergününe herseyine sükürler olsun.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

EygiSelam Arkadaslar,
benim uzun zamandir kurtulamadigim bir derdim /sykyntim var. malesef bir türlü kurtulamadim. Sürekli icime sykynti düsüyor- düstügü an dünyagözü ile hicbirseyi göremiyorum. Cok umutsuzluga kapiliyorum(hicbirsey yapamaz hale geliyorum - elim ayagim bosaliyor, basim dönüyor gibi oluyor - hastalikdan degil ama). Haftasonu yine cok kötü oldum ve cumartesi hayirlisi ile salati tefriciyeye iki rekat namaz ile basladim. 2000tanesi okunacak. Belki geri kalan 2444 tanesinden bana yardim etmek isteyen kardeslerim olur ALLAH rizasi icin?
Bu bunalimdan kurtulmak istiyorum.
ALLAHim (c.c.) okuyan ve okuyamayan hepinizden razi olsun.

selamün aleyküm kardeşim benim anladığım 2444 adet okunacak 500 aliye kardeşim aldı geriye 1944 kaldı bunların hepsini ben alıyorum cumaya biter allah yardımcın olsun kardeşim rabbime emanet ol
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Eygisevgili aliye kardesim, ALLAHim senden binbir defa razi olsun - inan msjini okuyunca icimi tuhaf sevgi dolu bir his kapladi. ALLAHim ne kadar güzel bir dinimiz var. Yüce Rabbimin hergününe herseyine sükürler olsun.

Selamün Aleyküm kardeşim. Rabbimiz c.c sizlerden de razı olsun inşallah. Sizler de bizleri bu sevaba ortak etmiş oluyorsunuz. Müteşekkir olan biziz.. Rabbimiz c.c sıkıntılarınızdan feraha çıkarsın hayırlı bir şekilde inşallah..Dualarımızdasınız kardeşim. Selametle kalın.
tevhiteri

tevhiteri

Kıdemli Üye · 364 mesaj

S.A kardeşim siz bu formun degerli ve seviyeli bir üyesisiniz allahtan şifa diliyorum A.E.O
Eygi

Eygi

Üye · 35 mesaj

S.A. degerli gönüldostlarim:-) ALLAH (c.c.) sizden razi olsun, msjlariniz icin cok t.kür ederim, icime sanki insallah bu illetden kurtulacagim gibi umut doldu. Hayirlisi ile insallah kurtulacagim. Dualarinizi eksik etmeyin.AEO
Cıkmazdayim

Cıkmazdayim

Yeni Üye · 3 mesaj

CEVDET-71, post: 491210, member: 66901selamün aleyküm kardeşim benim anladığım 2444 adet okunacak 500 aliye kardeşim aldı geriye 1944 kaldı bunların hepsini ben alıyorum cumaya biter allah yardımcın olsun kardeşim rabbime emanet ol

allah yardımcın olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.