Abdülvedüd kardeşim yeni yaşın hayırlı olsun inşAllah..
1.229 görüntülenme · 8 yanıt
ahmet_99Kusura bakmayasın kardeşim biraz geç oldu ama yeni yaşın kutlu olsun ve hayırlara vesile olsun inşAllah.. ;)
Benden sana hediyedir kardeşim, oltu tesbihi ;)
Allah razı olsun sağolun çok mutlu oldum bu oltu tesbihiyle artık bol bol zikir çekerim :)))
Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğumgünün kutlu olsun.
çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınızda ve iyi dileklerinizde olmak gerçekten değerli benim için
evet dualarınıza şimdi daha çok ihtiyacım var bu sıra önemli sınavlardan geçeceğim ve foruma az uğrayacağım maalesef :A
evet dualarınıza şimdi daha çok ihtiyacım var bu sıra önemli sınavlardan geçeceğim ve foruma az uğrayacağım maalesef :A
abdülvedüdçok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınızda ve iyi dileklerinizde olmak gerçekten değerli benim için
Alalh yardımcın olsun kardeşim.. inşAllah başarıyla atlatırsın sınavlarını ;)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/82073-abdulvedud-kardesim-yeni-yasin-hayirli-olsun-insallah · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yeni Yaşın Hayırlı Olsun Zümra Kardeşim Kutlama ve Tebrik Mesajları 12 cevap
- Gülümse Kardeşim Yeni Yaşın Hayırlı Olsun... Kutlama ve Tebrik Mesajları 12 cevap
- Yeni Yaşın Hayırlı Olsun melek4545 Kardeşim...:) Kutlama ve Tebrik Mesajları 25 cevap
- hado77 kardeşim :) yeni yaşın hayırlı olsun inşaallah Kutlama ve Tebrik Mesajları 4 cevap
- can kırıkları kardeşim yeni yaşın hayırlı olsun...:) Kutlama ve Tebrik Mesajları 21 cevap
- Aliye_Aliye'm, yeni yaşın hayırlı olsun Kutlama ve Tebrik Mesajları 124 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.