Abdülvedüd kardeşim yeni yaşın hayırlı olsun inşAllah..

1.229 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
ahmet_99

ahmet_99

Mübarek Üye · 1.767 mesaj

Kusura bakmayasın kardeşim biraz geç oldu ama yeni yaşın kutlu olsun ve hayırlara vesile olsun inşAllah.. ;)

Benden sana hediyedir kardeşim, oltu tesbihi ;)

Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Doğum günün kutlu olsun, sanırım bende geç kaldım :)
abdülvedüd

abdülvedüd

Kıdemli Üye · 144 mesaj

ahmet_99Kusura bakmayasın kardeşim biraz geç oldu ama yeni yaşın kutlu olsun ve hayırlara vesile olsun inşAllah.. ;)

Benden sana hediyedir kardeşim, oltu tesbihi ;)

Allah razı olsun sağolun çok mutlu oldum bu oltu tesbihiyle artık bol bol zikir çekerim :)))
Zindanda_Mahkum

Zindanda_Mahkum

Mübarek Üye · 1.367 mesaj

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğumgünün kutlu olsun.
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

Doğum günüz kutlu olsun kusura bakamyın anlaşılan hepimiz geç kalmışız....
.................
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

yeni yaşınız hayırlı olsun kardeşim.
geçen yıllar sizi Allah'a daha da yaklaştırır inşaAllah.
her saatin her saniyenin değerini bilerek ve anlayarak dolu dolu geçirmeyi nasip etsin Rabbim.
abdülvedüd

abdülvedüd

Kıdemli Üye · 144 mesaj

çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınızda ve iyi dileklerinizde olmak gerçekten değerli benim için
evet dualarınıza şimdi daha çok ihtiyacım var bu sıra önemli sınavlardan geçeceğim ve foruma az uğrayacağım maalesef :A
ahmet_99

ahmet_99

Mübarek Üye · 1.767 mesaj

abdülvedüdçok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınızda ve iyi dileklerinizde olmak gerçekten değerli benim için
evet dualarınıza şimdi daha çok ihtiyacım var bu sıra önemli sınavlardan geçeceğim ve foruma az uğrayacağım maalesef :A

Alalh yardımcın olsun kardeşim.. inşAllah başarıyla atlatırsın sınavlarını ;)
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Cenabı Allah kendisine layık bir kul, resulune layık bir ümmet olmayı nasip etsin kardeşim. Yeni yaşının hayırlara vesile olması temennileirmle. Nice mutlu yıllara.

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.