Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
3.888 görüntülenme · 21 yanıt

mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

mavci, post: 1279770, member: 99321can kırıkları Kardeşim TEBRİK ederim...:a15:
Allah Celle Celalühu hayırlı, uzun, sağlık-sıhhat dolu, huzurlu, İMAN ve MUTLULUK dolu daha nice yıllar nasip etsin inşallah...:a12:

hafize, post: 1279865, member: 103783
Gözlerini Nasıl ilk Açtığın Gün Umutla Baktıysan Hayata, Bugünden Sonrada öyle Bakmanı Diliyorum hayata, Unutma ki her nefes bir umut, her umut bir yeni sayfadır ve her sayfa yeni bir dünyadır, içindeki Dünya Huzurla Dolsun yarınların Bugünlerinden Daha Güzel Olsun Doğum günün Kutlu Olsun can kırıkları
-ŞEB-İ ARUS-, post: 1279891, member: 87466Selamün Aleyküm güzel bacım...
Umuyorum ve diliyorum ki ömrün sana hep hayırı getirsin ve sende ömür boyunca hayır işleyenler zümresinden olursun. Geçen 23 sene zarfında yaşadıkların gelecek senelerin güzelligininin zemini olmuş olsunda arkada dönüp bakıgında her daim kullandığın kelime 'iyiki' olsun. Rabbim yolunu hak yolunda sabit kılsın ve inşa-ALLAH gönlünden geçen herşey hayırı ile senin olsun..
Selam ve Dua ile..
mürmüdük, post: 1279896, member: 69715Allahcc,hayırlı,uğurlu ve bereketli eylesin Kırşehirli hemşehrimiz..
Rabbimize emanetsin inşaALLAH...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
Besmele...Selam...Dua...
can kırıkları, post: 1279894, member: 99321Allah razı olsun kardeşim. İnşallah dualarındaki gibi bir ömür sürerim
Selametle Rabbime emanet olun
can kırıkları, post: 1279901, member: 99321Allah razı olsun... İnşallah yaşlanana kadar bu sitede olurum:)

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/69462-can-kiriklari-kardesim-yeni-yasin-hayirli-olsun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.