Haydi buyrun sohbete..

1.151 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız? umarım iyisinzdir.. Ben yeni bir konu acmak istedim..uzun zamandır takip ediyorum sitedeki ark.lar abilerim ablalarım kardeşlerim..paylaşılan forumların altına yorumlar yazıp birbirlerine hal hatır sorduklarını gördüm..buda forum kirliliği yaratmaktaydı..bnde onları düşünerek bir konu acayım dedim...bu konunun altında herkes hal hatır sorabilir..pylaşım yapabilir..yeni gelen ark.larla tanışma fırsatı blmuş oluruz diye düşündüm..Bu forum altında burdan hal hatır sorabilirsiniz... Selam ve dua ile
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

ve aleykum selam
şükür iyim kendi adıma iyi yapmışsınız artık ben burdan çıkmam:D
pekı siz nasısınız:)gerçı çevrimdışısınız ama artık gördünüzde cevap verirsiniz:D
.................
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

Ha ha ha....
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

çkmayın cnmm :)) sizi tutan yok :) elhamdülillah iyiym..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

"NASILSI?"a şu cevabı verin!
Allah Rasülü (sav) birine "Nasılsın?" buyurdu. "İyiyim" dedi. 3. defa sorunca "Elhamdülillah iyiyim!" dedi. Efendimiz (sav) tebessümle açıkladılar. "İşte senden bu cevabı bekliyordum, bunun için soruyu tekrarladım!"
yağmur sıla

yağmur sıla

Üye · 33 mesaj

aleyküm selam kardeşim çok iyi düşümüşsün katılıyorum sana
NESLİHAN_OEM

NESLİHAN_OEM

Kıdemli Üye · 167 mesaj

selam kardeşlerim :a08:
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Aleyküm esselam :) :)
NESLİHAN_OEM

NESLİHAN_OEM

Kıdemli Üye · 167 mesaj

Sana da boool bool selam olsun
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

selamun aleykum diyeyim o zaman :)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

selamu aleykum ilk gelen nasisin:o
.................
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

**RaNa**selamun aleykum diyeyim o zaman :)

aleyküm selam..hoş geldin :)
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Gül Berraselamu aleykum ilk gelen nasisin:o

aleyküm selam..hoş geldin..beni sordnsa elhamdülillah iyiym siz nslsınz?
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

arkadşlar yazı büyütüp küçültme nasıl yapılıyor..birde renkli yazı nasıl yazıyorsunuz?? bn beceremedm..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.