SEYREN-Kişisel Sayfam

5.209 görüntülenme · 69 yanıt

Paylaş:
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Canim ablam sen nerelerdesin?
Cooooook ozledim seni.
Hayatinda sorunlar varmis, kardesinle ilgili sorunlar var bildigim kadariyla..
O kadar uzuldum ki bilemezsin.
Sabret.
Ben de dua edecegim sana.
Allah'a emanetsin.
Seyren

Seyren

Mübarek Üye · 1.036 mesaj

Canım benim özlenen her daim özlüyor özleyeni.Bebekle uğraşıyorum.Eşim şehir dışında olunca kadın olmak erkek olmak zor bir evin içinde 2 çocuğa.
ALLAH her daim yar ve yardımcımız olsun.Bilemezsin ne kadar çok duaya ihtiyacım var.Cümlemizin ihtiyacının olduğu gibi.Sabretmekten başka ne ilacım var ki gül yüzlüm.Dualarında gözyaşlarında unutma bu ablanı....
Sende Rabbime emanetsin...
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Rabbim yâr ve yardımcın olsun, güzel insan
Her zorlukta, bir kolaylık vardır inşallah
Rabbim o zor anlarımda yanımdaymış, öyle güzel kalbime dokunurmuş ki, kıymetini bilemedim desem olmaz, çünkü çok mutluydum...
Bir yandan eş dediğim ibadetlerime kızar, biryandan evlatlarımın başına gelen haller (insanlar şaşmıştı halime nasıl böyle yıkılmıyorum?)
Rabbimleydim, ona sığınıyordum, Can kardeşim , dertleriniz oldugunda, olmadıgında da , Rabbime sımsıkı sarılın, O huzur verir, O sakinlik verir, O en büyük yardımcıdır, Mevlam neylerse, güzel eyler...
Rabbim herhalime şükürler olsun, diyemiyorum açıkça başıma gelenleri , kusura bakmayın, Ya Rabbim şikayet ettim sanırsa??
Çok şey öğrendim sadece şükür etmekteyim, bittimi? ne gezer, ama olsun Rabbimin yolunda olmak , bile yeter dertlerim gecer...
KatrePare

KatrePare

Seyren Canım benim özlenen her daim özlüyor özleyeni.Bebekle uğraşıyorum.Eşim şehir dışında olunca kadın olmak erkek olmak zor bir evin içinde 2 çocuğa.
ALLAH her daim yar ve yardımcımız olsun.Bilemezsin ne kadar çok duaya ihtiyacım var.Cümlemizin ihtiyacının olduğu gibi.Sabretmekten başka ne ilacım var ki gül yüzlüm.Dualarında gözyaşlarında unutma bu ablanı....
Sende Rabbime emanetsin...

Nasil unuturum seni?
Sana nasil vefasizlik edebilirim?
Ben de diyorum ki Allah Allah Seyren ablam benim notdefteri sayfasini ihmal etmezdi ama..
Megersem hissettigim gibi kederlerle doluymussun. Subhanallah. Yanlis bir sey dusunmedim cok sukur.

Kucuklerimi cokca op benim icin "Rahime ablaniz (namidiger Katre) sizi cok opuyor" de birde anlarlarsa :)
Allah onlara uzun ve hayirli omurler versin.
Sana hayirli evlatlar, dinimize de hizmet eden insanlar olsunlar insaAllah.

Isimleri beydi bu arada kucuklerimin? :) Gerci ben seninde ismini bilmiyorum ama :)
Seyren

Seyren

Melissa canım benim dertsiz kul varmı haklısın.Rabbim taşıma gücü versin ne yapalım Ondan gelen herşeye eyvallah..İçimden geldi söylemek bugüne kısmetmiş canım Seviyorum seni...Rabbimizde sevsin inşALLAH bizi.

Katrem benim adım Selma
Kızın Zeyneb Eylül
Oğlanın Yağız Kerem
ALLAH cümlemizin evladına sağlıklı imanlı hayırlı ömürler nasip etsin olmayana versin,inşALLAH...
Sanada ne dileğin varsa yüce Yaradan.
Selametle Sevgiliye emanetsin canım benim.
KatrePare

KatrePare

Seyren, post: 1473876, member: 96359Melissa canım benim dertsiz kul varmı haklısın.Rabbim taşıma gücü versin ne yapalım Ondan gelen herşeye eyvallah..İçimden geldi söylemek bugüne kısmetmiş canım Seviyorum seni...Rabbimizde sevsin inşALLAH bizi.

Katrem benim adım Selma
Kızın Zeyneb Eylül
Oğlanın Yağız Kerem
ALLAH cümlemizin evladına sağlıklı imanlı hayırlı ömürler nasip etsin olmayana versin,inşALLAH...
Sanada ne dileğin varsa yüce Yaradan.
Selametle Sevgiliye emanetsin canım benim.

MasaAllah ne guzel isimleri var, hayran kaldim.
Kerem, gercekten en sevdigim isimlerden.
Zeynep zaten basli basina bir olay :)

MasaAllah Selma ablamin kucuklerine :)
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.022 mesaj

Canım mail adresin hangisi olduğunu anlamadım isim yazmayınca sen müsait olduğunda mesaj atarmısınız?

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Seyren

Seyren

Maili kime sordun canım banamı
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.022 mesaj

Seyren, post: 1474069, member: 103783Maili kime sordun canım banamı

Sana sormuştum canım ismin olmayınca hangisi olduğunu karıştırdım sana zahmet bana mail atarmısın?Müsait olursan tefriciye okuayabilirsen?
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Seyren

Seyren

Canım ya müsait olamadığım için bu mesajını görmemişim.Telefondan görüşürüz inşallah.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.