Selamun Aleyküm
1.484 görüntülenme · 13 yanıt
Merhaba arkadaşlar.Ben foruma yeni üye oldum hepinize merhaba demek isterim.Allah(c.c) hiçbirimizi doğru yolda saptırmazsın hepimiz inşallah mahşerde Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed Mustafa(s.a.v)'in sancağı altına toplanırız.Ben sonrada müslüman olduğum için şuanda inancım sahip olduğum tek gerçeklik.Hepinize iyi günler. :)
ve aleykum selam kardeşim
Amin... Hoş geldiniz aramıza..
Üyeliğiniz hakkınızda hayırlara vesile olur umarım... =))
Amin... Hoş geldiniz aramıza..
Üyeliğiniz hakkınızda hayırlara vesile olur umarım... =))
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
ve aleyküm selam berekatühü aramıza hoş geldin kardeşim üyeliğin hayırlı olsun ve o güzel duaların için kardeşim amin amin amin diyorum kardeşim sonradan müslüman olunmaz bizler doğduğumuzdan beri müslümanız elhamdülillah ve sana kardeşim ne güzel YÜCE RABBİMİZ o gaflet uykusundan uyandırıp bu güzelliği nasip etmiş inş devamı olur ve haclar.ümreler nasip olur ibadetinizin devamı dileğiyle ALLAHIMIZA c.c. emanet olun kardeşim tekrar hoş geldin
Allah razı olsun hepinizden sağolun,tekrardan hoşbulduk.Evet büyük bir gaflet ve yanılgı içinde yıllarca boşuna yaşamışım ama şükürler olsun şuanda mutlu ve huzurluyum..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/81173-selamun-aleykum · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- SeLamun ALeyküm Tanışma Köşesi 13 cevap
- selamun aleyküm Tanışma Köşesi 7 cevap
- Selamun Aleyküm.yeni gelenler süper cennet meyvesi Mahbube Hadis-i Şerif 1 cevap
- Selamun Aleyküm Tanışma Köşesi 12 cevap
- Selamun Aleyküm,ben Tuba Tanışma Köşesi 19 cevap
- Ben Yine Geldim :):) Selamun Aleyküm Tanışma Köşesi 29 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.